İlk aşımı sizin, bende ilk doz hiç bi belirti yapmadı ateş vs. Ama aynı korku inanın bende de var, 10 mayısta ikincş dozu olacağım, bende 5ini bekliyorum adrt olursam olacağımKizlar ben cumartesi için korona aşısı için randevu aldım.İlkokul ogretmeniyim.Asi sırası bana geldi .Hamile isem yarın test yapsam çıkar mı.İlk 3 ayda önermiyorlar.Ates yükseldiği için bebeğin beynine zarar verebiliyormus .Bunu okuyunca korktum .Hamileler ilk 3 aydan sonra yaptırsın diyorlar.Fikri olan var mı??
Ahahhaha eveeeet giyinmeyi unutacağız yakında. 1 tane kıyafet almadım bu sene nerde giyeceğiz boşver diyeAnamm evde durmaktan rimel sürdüğümüz mü var off off iyice köle izaura moduna girdim
Ay öyle heralde benimkide öyle diyo bi gün ara olunca daha çok geliyo sperm heralde erkeklerde bunu bildiği için 1 gün ara vermek istiyolar bence çünkü diğer türlü hiç sperm gelmiyo onlarda zevk alamiyo sanırımCanım bizim üroloji doktorumuz bir gün arayla dedi sperm içerde yaşıyor hiç kaliteyi düşürmeye gerek yok boşalmadığın gün iyi beslen dedi. demek depoyu mu dolduruyorlar o boş olan günde bilmiyorum ama doktor öyle söyledi yani
Aynen bilen var mı bu konuyu?Bende şöyle biliyorum yumurtlamadan önce olan ilişkide kalan spermler yaşıyorsa onlar genelde kiz oluyor daha dayanıklı olanlar yani yumurtlama günü olan ilişkide oluyorsa o erkek oluyor gibi birseyler daha iyi bilen yazsın ama umarım anlatabilmisimdir ama şu kafama takılıyor bunu denesem mi acaba diye düşünüyorum da yumurtlama olduğu gün mü yoksa döllenmeoluyor çatlama olduğu gün mü bilmiyorum bu ayrıntıları o yüzden hangisi yumurtlama öncesi ilişki olur hala kestiremedim
Ben sadece şey duydum, erkek kromozomu taşıyan spermler daha çabuk bozuluyormuş. Hatta en çok elektromanyetik dalgalardan etkileniyormuş. Bu yüzden elektronik / bilgisayar vb mesleği olanların daha çok kızı olurmuş. Eşim elektronik mühendisi ondan umudum var o yöndeAynen bilen var mı bu konuyu?
Kız ıstiyosaniz solunuza yatin erkek istiyorsanız sağınıza:)Aynen bilen var mı bu konuyu?
Biz yumurta nerde oluşturysa o tarafa yatıyozKız ıstiyosaniz solunuza yatin erkek istiyorsanız sağınıza:)
Masaj yaptım ilaç içtim hala gelmedi canımYusra-61 cnm kac gundr girmiyorm foruma bir bakaym dedm 100 kusur sayfa atmis asla okuyamam. Sen adet oldun mu cnm. Son durumun ne
Canım hiçbir zaman bütün fikirler oluşarak bebek istenmiyor iki taraf için bence hiç takılacak birşey yok hayırlısıyla olsun hayatta çok ertelenerek yaşanan birşey değil maalesef. Hakkında güzel şeyler olsun inşllhŞimdi karar verdik bebe için hazırız . Ama mesela hayal kuruyoruz olursa şöyle olur böyle olur o esnada fikirler ayrışıyo. Bende hemen of aman yapmasak daha mı iyi diyorum hemencik
Bir kere olması da olmayacak hayaldi zateenAy neden bi kereliğine olsun madem öyle hayat müşterek
sayıyla nasıl anlıcaz msela kaç olması gerekir kiAynen canım en azından sayıda birşey var mı gözükür
Ahh hadi günaydın senden güzel haberler bekliyoruz bugunSağlık ocağına doğru ilerliyorum bunun birde sonucunu beklemekte var
Saat 15:30 dan sonraAhh hadi günaydın senden güzel haberler bekliyoruz bugunne zaman çıkar sonuclar
Sağol tatlımAllahım acil şifalar versin canim çok geçmiş olsun
3. Yildasin ondan herşeyi alttan alarak uyumsalanabiliyor ama en azından çocugun Eğitim şekli beslenmesi ismi bakacak kişi bakıcı mı hepsini baştan konuşup planlamalisin ki çocuk doğduktan sonra bunlar sorun olarak çıkmasın karşınaAy bizde ne zaman cocukla ilgili bir hayal kursak hep bir anlaşmazlık ben a diyosan o büç yıldır evliyim ilk kez cocuk düşünmeye başladım ama o kadar uç ki fikirlerimiz bazen yine yolun başında vazgeçsem mi diyorum Erkekler neden böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?