Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar konuya gelin :) Forumda okudum şaşkınlık içindeyim.Kadın üstteyken hamile kalanlarda bebek genelde kız oluyormuş, bir sürü kişi de doğrulamış. Bu gerçek olabilir mi ya

İnşallah güzel güzel adetini olda kuzum batını da birlikte sayarız. Görünen o ki ben de öbür aya kayacağım zaten benim canım kocam öyle hissediyor
Kaymak da nasip Bazen inkar edilmeyen birşey var o da adet olacağını anlıyor olmak ama hamiş olacağını düşünmek içten içe adamda tam böyle oldu demek ki

Evlilikle ilgili şeyler zamanla oturdu birde biz 7 yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik ama aynı evde yaşamak bambaşkaymış yaşayarak öğrendik

Balım sen hamile mi kaldınnnnn çürüğe mi çıktııııınnnn
Hahaha o kadar doğru ki daha devamida varda yazmadim karın ağrısı diyelim ki hamilelikten diş ağrısı dolgum düşmüş başağrısı da çağrı merkezinde çalışıyorum ondan

O istiyordu hep ama ben erteledim kendimi anca hazır hissettim ama bu seferde farklı bakış açımız olduğunu düşünüyorum. Ben psikoloji kökenliyim o mühendis kafalar ayrı
Hala farklı bakış olunan yeri çözemedim düşünüyorsun yani eşin demedi sen düşünceyle niye böyle yapıyorsun kuzucum ya.

Kızlar konuya gelin :) Forumda okudum şaşkınlık içindeyim.Kadın üstteyken hamile kalanlarda bebek genelde kız oluyormuş, bir sürü kişi de doğrulamış. Bu gerçek olabilir mi ya
Tecrübeyle açıklamami istermisin pozisyonla alakalı değil ama yumurtlama gününde veya öncesinde olan iliskiyle alakalı diye biliyorum bildiğim en bilimsel yöntem yani

Ahaaaa gelecek ay hep üstteyim de onlar nerden biliyor hangi ilişkiden gebe kaldığını ya deli sorular

Ahaaaa gelecek ay hep üstteyim de onlar nerden biliyor hangi ilişkiden gebe kaldığını ya deli sorular
Tek ilişki olduysa korunmadigi veya o ay tek ilişkiye hamile kaldıysa olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…