- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Neden gitmiyorsun ki vermeye kan?Hayir vermedim canim hala. Nasip olursa 1 yada engec 1.5 haftaya doktora gidecegim
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden gitmiyorsun ki vermeye kan?Hayir vermedim canim hala. Nasip olursa 1 yada engec 1.5 haftaya doktora gidecegim
Ay agzinizdan bal damlıyor bilemedim inşallahKuşum yumurtlamadan sonra özellikle değerlendirildiyse o günler bitki çayını çok önermiyorlar. Birde gebeliğin en önemli belirtileri kaşık ağrısı ve üstüne görme belki bebiş seninledirrrr![]()
![]()
Hosgeldin tatlımMasallh liste baya kalabalık herkes hayırlısı ile bu ay hamile olsun ins hazır kapanmada başladı bol çalışlar
Yaş 29
Bat 25 Mayıs
3 aydır korunmuyorz
Kullandığım ilaç yokhadi uğurlu olsun ins beni de eklermisin
Yusra-61
Canım çok büyümemiş de çatlamış olabilir ama testine devam etmen iyi olur belki başka yumrtan pik olblr diye düşünüyorm.Kizlar ya bu sabah ovulasyon testi yaptim pike yakindi aksam pik olur diye dusunurken sabahkinden daha silik cikti acaba gece pik mi oldu kizlar yoksa dalgalanma mi oluyor zaten pikim cok uzun sürmüyor gecen ayda 12. Gün pik olmuştu
Bu pik tam pik bunu değerlendir canımEki Görüntüle 2837492 ıkıncı gunum yıne yumurtlama var yasadnz mı bu durumu
Yüklenmiş benim testim daha gelmediArkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum
Hepimize doğru zamanda, hayırlı bir evlat temennisi ile![]()
Evet 200 olunca ekleme birakıcam :) inşallah Hayır olur baya çoğaldıkMasallh liste baya kalabalık herkes hayırlısı ile bu ay hamile olsun ins hazır kapanmada başladı bol çalışlar
Yaş 29
Bat 25 Mayıs
3 aydır korunmuyorz
Kullandığım ilaç yokhadi uğurlu olsun ins beni de eklermisin
Yusra-61
Hoşbuldum canımCanım çok büyümemiş de çatlamış olabilir ama testine devam etmen iyi olur belki başka yumrtan pik olblr diye düşünüyorm.
Bu pik tam pik bunu değerlendir canım
Yüklenmiş benim testim daha gelmediinşallah hayırlara vesile olur Sana canım testlerin bol şanslar
Evet 200 olunca ekleme birakıcam :) inşallah Hayır olur baya çoğaldıkhoş geldin
![]()
Yaaa demin başıma gelen, test yapıp lavaboya bıraktım eşim geldi dedi çift çizgi negatif mi dedi yoo tek çizgi negatif dedim ee çift çizgi var dedi bir fırladım koştum arkamdan gülüyor, daha erken neden yaptın sabırsız diye bağırıyor beni sinirden ağlıcaktım yaaaaCanım kocamın hislerini merak ettim. Eee sence oldu mu bunay diyorum. Bence olmadı diyorkocam ve olumlu düşünce gücüyle biz daha çooooook deneriz,
bi daha sormıcam sana moral bozuyorsun diyorum, lütfen sorma diyoe
![]()
Amin İnşallah bol bol hamişler olur bu ay bizler için canımAşırı meraktayim mayis listeside nisan gibi dolacakmiAllahim şu hayir mubarek günlerim hürmetine nurunu düşürsün rahimlerimize
Nasıl vermeyi düşünüyorsun canım özel birşey varsa bana tüyo verir misin bende istyrm zayıflamakKapanma öncesi 2 gün ailemle çok güzel vakit geçirdim kızlar, çok moral olduuukapanmada hedefim biraz kilo verebilmek. 1 ay önce doktora gittiğimde 62 kiloydum, biraz zayıfla 57-58 ideal dedi. Şuan 59 a düştüm. İnşallah 17 Mayıs'a kadar hedefim 56.9 kg
![]()
Bu topikte baya uzun süre bebişleri olmayan var uzun süre yanlız değiliz inşallah birbirimize iyi geleceğizYa gerçekten bu topik çok iyi geliyor![]()
Testlerde nasıl fark varya. Tam yumrtlama değil gibi yarın tam pik de olblr canımcımEki Görüntüle 2837321
Kızlar Nur topu gibi yumurtam var2 farklı testte yaptım bu yumurtlama bariz değil mi arkadaşlar
Ya bizim bu kocalar neden bu kadar goygoy yaYaaa demin başıma gelen, test yapıp lavaboya bıraktım eşim geldi dedi çift çizgi negatif mi dedi yoo tek çizgi negatif dedim ee çift çizgi var dedi bir fırladım koştum arkamdan gülüyor, daha erken neden yaptın sabırsız diye bağırıyor beni sinirden ağlıcaktım yaaaa![]()
Yaaaa sorma fırlayınca da karnıma bir ağrı girdi birden aha erken adet olcam stresten,Ya bizim bu kocalar neden bu kadar goygoy ya![]()
Sen de hemen adet ol amanYaaaa sorma fırlayınca da karnıma bir ağrı girdi birden aha erken adet olcam stresten,![]()
![]()
Hahaha benimkide hem erkenden soyleme diye kızıyor hemde hergün canın birşey istiyormu diye soruyorYa bizim bu kocalar neden bu kadar goygoy ya![]()
Ay deliler ayolHahaha benimkide hem erkenden soyleme diye kızıyor hemde hergün canın birşey istiyormu diye soruyor![]()
Üff bu kadar belirti yapacak kadar şey olsaydı çıkardı ya testte ben şimdiden önümüzdeki aya hazırladım kendimiSen de hemen adet ol amanbelki gebelik belirtisi onlar
Ben bu ay femara kullanmaya başlarken öbür aya plan yapıyordumÜff bu kadar belirti yapacak kadar şey olsaydı çıkardı ya testte ben şimdiden önümüzdeki aya hazırladım kendimi![]()
Allaahm ne kadan da birbirine benzeyen iki öğretmenBen bu ay femara kullanmaya başlarken öbür aya plan yapıyordumo konuda yarışırız
hem çok hevesli hem çok umutsuzum
Bunu ilk defa duyuyorum aaaCanım daha önce bi arkadaşta demişti evde sperm testi diye birşey var. Ülkemizde satışı varmış. Sadece sayıyı ölçüyor istersen bak
Zaten ben 10 şubat doğumluyum 10 şubatta da kızlarım doğsa mikemmel olurAllaahm ne kadan da birbirine benzeyen iki öğretmen![]()