• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuşum yumurtlamadan sonra özellikle değerlendirildiyse o günler bitki çayını çok önermiyorlar. Birde gebeliğin en önemli belirtileri kaşık ağrısı ve üstüne görme belki bebiş seninledirrrr 💃🏻 😍
Ay agzinizdan bal damlıyor bilemedim inşallah 💓💓💓💓

Masallh liste baya kalabalık herkes hayırlısı ile bu ay hamile olsun ins hazır kapanmada başladı bol çalışlar😃
Yaş 29
Bat 25 Mayıs
3 aydır korunmuyorz
Kullandığım ilaç yok🤗 hadi uğurlu olsun ins beni de eklermisin Yusra-61 Yusra-61

Kizlar ya bu sabah ovulasyon testi yaptim pike yakindi aksam pik olur diye dusunurken sabahkinden daha silik cikti acaba gece pik mi oldu kizlar yoksa dalgalanma mi oluyor zaten pikim cok uzun sürmüyor gecen ayda 12. Gün pik olmuştu
Canım çok büyümemiş de çatlamış olabilir ama testine devam etmen iyi olur belki başka yumrtan pik olblr diye düşünüyorm. 👍
Eki Görüntüle 2837492 ıkıncı gunum yıne yumurtlama var yasadnz mı bu durumu
Bu pik tam pik bunu değerlendir canım 🤗
Arkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum 😅

Hepimize doğru zamanda, hayırlı bir evlat temennisi ile ❤️
Yüklenmiş benim testim daha gelmedi 😄inşallah hayırlara vesile olur Sana canım testlerin bol şanslar 🙏🏼
Masallh liste baya kalabalık herkes hayırlısı ile bu ay hamile olsun ins hazır kapanmada başladı bol çalışlar😃
Yaş 29
Bat 25 Mayıs
3 aydır korunmuyorz
Kullandığım ilaç yok🤗 hadi uğurlu olsun ins beni de eklermisin Yusra-61 Yusra-61
Evet 200 olunca ekleme birakıcam :) inşallah Hayır olur baya çoğaldık 😄hoş geldin 😍

Canım çok büyümemiş de çatlamış olabilir ama testine devam etmen iyi olur belki başka yumrtan pik olblr diye düşünüyorm. 👍

Bu pik tam pik bunu değerlendir canım 🤗

Yüklenmiş benim testim daha gelmedi 😄inşallah hayırlara vesile olur Sana canım testlerin bol şanslar 🙏🏼

Evet 200 olunca ekleme birakıcam :) inşallah Hayır olur baya çoğaldık 😄hoş geldin 😍
Hoşbuldum canım 🥰

Canım kocamın hislerini merak ettim. Eee sence oldu mu bunay diyorum. Bence olmadı diyor 🤣🤣🤣🤣 kocam ve olumlu düşünce gücüyle biz daha çooooook deneriz, 🤣🤣🤣🤣bi daha sormıcam sana moral bozuyorsun diyorum, lütfen sorma diyoe 🤣🤣🤣🤣
Yaaa demin başıma gelen, test yapıp lavaboya bıraktım eşim geldi dedi çift çizgi negatif mi dedi yoo tek çizgi negatif dedim ee çift çizgi var dedi bir fırladım koştum arkamdan gülüyor, daha erken neden yaptın sabırsız diye bağırıyor beni sinirden ağlıcaktım yaaaa 😂😂😂😂

Aşırı meraktayim mayis listeside nisan gibi dolacakmi 😍 Allahim şu hayir mubarek günlerim hürmetine nurunu düşürsün rahimlerimize
Amin İnşallah bol bol hamişler olur bu ay bizler için canım 🤗 o kadar mutlu olurum ki 🙏🏼
Kapanma öncesi 2 gün ailemle çok güzel vakit geçirdim kızlar, çok moral olduuu 🥰 kapanmada hedefim biraz kilo verebilmek. 1 ay önce doktora gittiğimde 62 kiloydum, biraz zayıfla 57-58 ideal dedi. Şuan 59 a düştüm. İnşallah 17 Mayıs'a kadar hedefim 56.9 kg 🥰
Nasıl vermeyi düşünüyorsun canım özel birşey varsa bana tüyo verir misin bende istyrm zayıflamak 😍🌸
Ya gerçekten bu topik çok iyi geliyor 🥰
Bu topikte baya uzun süre bebişleri olmayan var uzun süre yanlız değiliz inşallah birbirimize iyi geleceğiz 🤗
Eki Görüntüle 2837321
Kızlar Nur topu gibi yumurtam var 😂 2 farklı testte yaptım bu yumurtlama bariz değil mi arkadaşlar
Testlerde nasıl fark varya. Tam yumrtlama değil gibi yarın tam pik de olblr canımcım 🌸

Yaaa demin başıma gelen, test yapıp lavaboya bıraktım eşim geldi dedi çift çizgi negatif mi dedi yoo tek çizgi negatif dedim ee çift çizgi var dedi bir fırladım koştum arkamdan gülüyor, daha erken neden yaptın sabırsız diye bağırıyor beni sinirden ağlıcaktım yaaaa 😂😂😂😂
Ya bizim bu kocalar neden bu kadar goygoy ya 🤣🤣🤣🤣

Back