• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıvı olunca mi çatlamış oluyormus 😐acaba benim yumurtalar mi catlamiyor.. bana buna dair birsey demedi..
Doktorlar tam olarak birşey soylemiyor zaten..🤷‍♀️
Öyle söyledi canım alttan baktığında bana da gösterdi ekranı şurda sıvı var çatlayan yumurtanın sıvısı diye

Hamiş arkadaşlar çatlamadan sonra 6. Günde belirtiniz oldu mu? Genelde hamile olanlar 6. Günde hep belirti yaşamışlar 🙄

Benim de 5,6 gün önce ciddi ağrım oldu hatta regl oluyorum sanıp lavaboya gidip durdum. Sonra birden kesildi ne ağrı ne sızı
yumurtlama sonrası ben her ay bu ağrıyı yaşıyorum bazı insanlar hissedermiş mitter schemerz deniyor orta ağrı yumurtaya ne oluyor o ara bilemiyorum herhalde hamile kalsam bu ağrıyı yaşamamam gerekli diye düşünüyorum

Arkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum 😅

Hepimize doğru zamanda, hayırlı bir evlat temennisi ile ❤️

Eklentiler

• 5FB271BE-EEDC-4D6F-AA46-AFDCCBD4D583.jpeg
    5FB271BE-EEDC-4D6F-AA46-AFDCCBD4D583.jpeg
    146,6 KB · Görüntüleme: 52
Bır yandan yumurtlama gunlerını degerlnedıyrm diş için doktor antıbıyotık verdı kızlar kullanmak gebelıgı engellerimı cok kararsızım

Back