- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.382
- 548
Aaa bebekli görünen üye bayıldım yaaa bizimde altımızda olsun şundanHayir vermedim canim hala. Nasip olursa 1 yada engec 1.5 haftaya doktora gidecegim
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bebekli görünen üye bayıldım yaaa bizimde altımızda olsun şundanHayir vermedim canim hala. Nasip olursa 1 yada engec 1.5 haftaya doktora gidecegim
Ayyy amin amin hepimizin altında haftası yazıyor düşünsenizeeeeAaa bebekli görünen üye bayıldım yaaa bizimde altımızda olsun şundan![]()
Öyle söyledi canım alttan baktığında bana da gösterdi ekranı şurda sıvı var çatlayan yumurtanın sıvısı diyeSıvı olunca mi çatlamış oluyormusacaba benim yumurtalar mi catlamiyor.. bana buna dair birsey demedi..
Doktorlar tam olarak birşey soylemiyor zaten..![]()
Günde 1 tane 5 gun kullanicam yok hayır test vermedi eşimDozunu nasıl verdi canım? Eşin sperm testi vermiş miydi senin onda bir sorun yok dimi
Alyaaa dayanamadım test yaptım negatif![]()
İnşallah yavrum hayırlı ne zamansa o zaman olsun. Sen Rahim filmi çektirdin mi?Gulsem mi uzulsem mi bilemedim ama sen gülünce dayanamadim kuzum hayırlısı olsun bidahakine
![]()
Yok onuda cektirmedim doktor sadece adet duzenleyici ve klomen verdi. 3 aydır deniyoruz biz onun dışında daha önce hiç denemedik zamanını bekliyor bebiş benceİnşallah yavrum hayırlı ne zamansa o zaman olsun. Sen Rahim filmi çektirdin mi?
Benim de 5,6 gün önce ciddi ağrım oldu hatta regl oluyorum sanıp lavaboya gidip durdum. Sonra birden kesildi ne ağrı ne sızıKizlar benim bugün çok kaşık ağrım var reglime 8 gün var
Oluyorum ağrıdan
Kasık ağrısı en net hamilelik belirtisi canım inşallah senin ağrının sebebide budurKizlar benim bugün çok kaşık ağrım var reglime 8 gün var
Oluyorum ağrıdan
yumurtlama sonrası ben her ay bu ağrıyı yaşıyorum bazı insanlar hissedermiş mitter schemerz deniyor orta ağrı yumurtaya ne oluyor o ara bilemiyorum herhalde hamile kalsam bu ağrıyı yaşamamam gerekli diye düşünüyorumBenim de 5,6 gün önce ciddi ağrım oldu hatta regl oluyorum sanıp lavaboya gidip durdum. Sonra birden kesildi ne ağrı ne sızı
inşallah öyledir ama her ay mı yaşanır bu bilmedim bakalım görücez 8 gün kaldıKasık ağrısı en net hamilelik belirtisi canım inşallah senin ağrının sebebide budur![]()
Kızım 14 gün geçmiş, hangi gün olduğu belli. Senin daha bat gelmedi bekle diyorum sen de üzülüyorsunKızım pozitif işte hamiş arkadaşdaha çok üzüldüm şuan ahah
ne gibi belirti meselaHamiş arkadaşlar çatlamadan sonra 6. Günde belirtiniz oldu mu? Genelde hamile olanlar 6. Günde hep belirti yaşamışlar![]()
Az önce çay demlerken demlik yerine alt tarafa çay attım, hayat yine sillesini vurdu banaKızım 14 gün geçmiş, hangi gün olduğu belli. Senin daha bat gelmedi bekle diyorum sen de üzülüyorsun
Amınn canım hayırlısı olur herkesın bır bebişi olur ınssssllahArkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum
Hepimize doğru zamanda, hayırlı bir evlat temennisi ile![]()
Vay vay vayy tam kapanmaya hazırsın artikArkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum
Hepimize doğru zamanda, hayırlı bir evlat temennisi ile![]()