- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.382
- 548
Ooooo kim tutar seni beArkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum
Hepimize doğru zamanda, hayırlı bir evlat temennisi ile![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo kim tutar seni beArkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum
engel tabi ki sakın korun bu ay çok tehlikeli antibiyotik etkileri nelerdir gebeliğe diye internette araştır hatta kürtaj hakkı oluyor eğer doktor sana bilgisizce vermiş olsaydıBır yandan yumurtlama gunlerını degerlnedıyrm diş için doktor antıbıyotık verdı kızlar kullanmak gebelıgı engellerimı cok kararsızım
tebrikler vallaha güzel stok :)Arkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum
Dedim canim 3 hafta sonra kontrole çağırdı dozajı yükseltti bakalim inşallah iner tez zamandaDahiliye gebelik planlamam var deyince dozajı daha güzel ayarlıyor canım diğer değerlerine de baktır troid olanlarda genelde insülin direnci vesaire de olabiliyor
Evet 2 gün üst üste yumurtlama olabiliyor 2. Çizginin silikleşmesini bekle diğer testlerde. O zamnda çatlama olmuş olacakEki Görüntüle 2837492 ıkıncı gunum yıne yumurtlama var yasadnz mı bu durumu
Tiroid benimde eşimde var özel bir doktora gidiyoruz tiroid ilacını tamamen biraktirip bebek sahibi edeceğini söyledi doktor ne dese harfiyen uyuyiruz Dr.balım internetten arastirabilirsinDedim canim 3 hafta sonra kontrole çağırdı dozajı yükseltti bakalim inşallah iner tez zamanda
Okuduğum kadarıyla kasık ağrısı ve akıntı olduğunu yazmışlar o yüzden hamişlerden öğrenmek istedimne gibi belirti mesela
Bende bakayım teşekkür ederimBirgebeningunluğu diye sayfa var ya instada
Duymuşsundur
Ordan aldım canım memnun da kaldım hassas testler
Teşekkür ederim canim bi araştırım bakımTiroid benimde eşimde var özel bir doktora gidiyoruz tiroid ilacını tamamen biraktirip bebek sahibi edeceğini söyledi doktor ne dese harfiyen uyuyiruz Dr.balım internetten arastirabilirsin
Ben geçen ay arka arkaya iki gün yumurtlama gördüm üçüncü güm çatlama olmuştuEki Görüntüle 2837492 ıkıncı gunum yıne yumurtlama var yasadnz mı bu durumu
Ay pozitif olanlar yazsın hemen ne gibi belirtiler varmış bende deli gibi kasık ağrısı var ama konduramadim pek hatta papatya çayı içtim iyi gelsin diyeOkuduğum kadarıyla kasık ağrısı ve akıntı olduğunu yazmışlar o yüzden hamişlerden öğrenmek istedim
Ayyy insaAllah Rabbim hepinize isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip eylesin insaAllahhhAaa bebekli görünen üye bayıldım yaaa bizimde altımızda olsun şundan![]()
Umarım acil şifa olurTeşekkür ederim canim bi araştırım bakım![]()
SüpermişArkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum
Bilmiyorum olmadı mecbur bı sekilde yiyecemKuzum limon tuz toz kırmızı biberle dene bide çok güzel oluyor öyle
Kuşum yumurtlamadan sonra özellikle değerlendirildiyse o günler bitki çayını çok önermiyorlar. Birde gebeliğin en önemli belirtileri kaşık ağrısı ve üstüne görme belki bebiş seninledirrrrAy pozitif olanlar yazsın hemen ne gibi belirtiler varmış bende deli gibi kasık ağrısı var ama konduramadim pek hatta papatya çayı içtim iyi gelsin diye
Bence umudunu kaybetme daha erken test içinBenim de 5,6 gün önce ciddi ağrım oldu hatta regl oluyorum sanıp lavaboya gidip durdum. Sonra birden kesildi ne ağrı ne sızı
İnşallah canımBence umudunu kaybetme daha erken test için![]()