Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bır yandan yumurtlama gunlerını degerlnedıyrm diş için doktor antıbıyotık verdı kızlar kullanmak gebelıgı engellerimı cok kararsızım
engel tabi ki sakın korun bu ay çok tehlikeli antibiyotik etkileri nelerdir gebeliğe diye internette araştır hatta kürtaj hakkı oluyor eğer doktor sana bilgisizce vermiş olsaydı

Dahiliye gebelik planlamam var deyince dozajı daha güzel ayarlıyor canım diğer değerlerine de baktır troid olanlarda genelde insülin direnci vesaire de olabiliyor
Dedim canim 3 hafta sonra kontrole çağırdı dozajı yükseltti bakalim inşallah iner tez zamanda

Dedim canim 3 hafta sonra kontrole çağırdı dozajı yükseltti bakalim inşallah iner tez zamanda
Tiroid benimde eşimde var özel bir doktora gidiyoruz tiroid ilacını tamamen biraktirip bebek sahibi edeceğini söyledi doktor ne dese harfiyen uyuyiruz Dr.balım internetten arastirabilirsin

Merhabalar bayanlar.. hazırlıklar nasıl gidiyor .. hayirli haberler varmı?? Güzel haberler verin banaaaaa

Canlarım bu da son testim

Eklentiler

• 6E326755-95E1-4A48-A94B-B0CEF5E5806B.jpeg
    45,7 KB · Görüntüleme: 41
Okuduğum kadarıyla kasık ağrısı ve akıntı olduğunu yazmışlar o yüzden hamişlerden öğrenmek istedim
Ay pozitif olanlar yazsın hemen ne gibi belirtiler varmış bende deli gibi kasık ağrısı var ama konduramadim pek hatta papatya çayı içtim iyi gelsin diye

Teşekkür ederim canim bi araştırım bakım
Umarım acil şifa olur tiroid cokzor mesela dün gece panik atak yaşıyordu sol kol uyuşması vardı hemen acile gittik oysa beni dinlese bir iki nefes çalışsak papatya çayı yapsam geçerdi çok evhamlı oluyor ama onunda suçu değil hep tiroid yüzünden

Arkadaşlaar fotoğrafı yükleyebildim mi bilmiyorum ama yüklendiyse eğer, sizinle hazinemi paylaşıyorum

Hepimize doğru zamanda, hayırlı bir evlat temennisi ile
Süpermiş ay inşallah allahım nasip etsin biran önce. Ben bugün Bizimkini ikna edebilirsem çalışmalara başlıcam da daha başından naz yapiyo adam delircem

Ay pozitif olanlar yazsın hemen ne gibi belirtiler varmış bende deli gibi kasık ağrısı var ama konduramadim pek hatta papatya çayı içtim iyi gelsin diye
Kuşum yumurtlamadan sonra özellikle değerlendirildiyse o günler bitki çayını çok önermiyorlar. Birde gebeliğin en önemli belirtileri kaşık ağrısı ve üstüne görme belki bebiş seninledirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…