- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Amin canim benim hayırlısıyla insaAllah tez zamanda hepinizin başına olsun insaAllahGo
Gözün aydın canmdarısı başımıza
Alyaaa dayanamadım test yaptım negatifÜzülme bidahaki aya olur
Belli olmaz böyle belirtiler de olabilirKızlar benim bat 1mayıs bacaklarda ağrı başladı adet olcam herhalde bu da gol değil
Dozunu nasıl verdi canım? Eşin sperm testi vermiş miydi senin onda bir sorun yok dimiGittim bugün doktora klomen verdi yine bide adet düzenleyici acele etme mutlaka hamile kalıcaksin klomeni kullan 5 gün bekle gel bi bakalım dedi hayırlısı
Hayır asla romantik şekillere giremez sadece düşünceli diyebilirimRomantik adam
Canım klomen nedir ne işe yarıyorGittim bugün doktora klomen verdi yine bide adet düzenleyici acele etme mutlaka hamile kalıcaksin klomeni kullan 5 gün bekle gel bi bakalım dedi hayırlısı artık
Wowww o zman ben iyiyim baya uzun yaaaBenimki 1.96 onun yanında cüce kalıyorum ben hahahha
Canım sen kan verdin mi?Amin canim benim hayırlısıyla insaAllah tez zamanda hepinizin başına olsun insaAllah
Yaa takvimine seninAmin canim benim hayırlısıyla insaAllah tez zamanda hepinizin başına olsun insaAllah
Hayir vermedim canim hala. Nasip olursa 1 yada engec 1.5 haftaya doktora gidecegimCanım sen kan verdin mi?
Aaaa bebiş imzası geldi gurubumızaAmin canim benim hayırlısıyla insaAllah tez zamanda hepinizin başına olsun insaAllah
Daha önce düşükle sonuçlanan hamileliğim oldu ama erken belirti yaşadım mı hiç bilmiyorum. Bide üstüne adet olmuştum tesadüf öğrenmiştim hamile olduğumu. Habire düşünüyorum ama 5haftaya kadar hiç belirti yaşamadım sanki bide şüphem de yoktu hiç farkında değilim o yüzdenBelli olmaz böyle belirtiler de olabilir
Canim dün degil bugun pik olmus yarin çatlar bugünü degerlendir cok net pik olmus bugun yumurtlama oluyorEki Görüntüle 2837492 ıkıncı gunum yıne yumurtlama var yasadnz mı bu durumu
aminnn çok içten aminnnnEvet zorlayacam kendimi bebişim için dediğin gibidarısı tüm kadınlarımızın başına inşallah
Kızım pozitif işte hamiş arkadaş
Kuzum limon tuz toz kırmızı biberle dene bide çok güzel oluyor öyleTadını hiç sevmedim yiyemedim ya bir önceki hamileliğimde aldım deneyeyim dedim gerçekten yiyemedim çok tuhaf bir tadı vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?