Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Can Canm yumurta yeni çatlamışsa nerden anlıyo ki bebek olmadığını belki daha oluşmadı. O kadar erken anlıyorlar mi

Kız o testleri adet gecikmesinden en az 3 4 gün sonra yapın diyorlar. Şirketin kendisi prospektüse öyle yazıyor. Testi yapanlardan iyi bilecek değliz ya Çıkmaması normal. Hcg daha o kadar yükselmemiştir belki.

Belki geç döllenme oldu kuzum erken gebelik testinde çıkar kaset testte şuan çıkmaz kı üzme kendimi bekle bakalım belki var

Canım adetinin geçmesini bekle hemen üzülme lütfen önce kana sonra idrara düşüyor bu yüzden daha idrara düşmemiştir ümitsizliğe kapılma
İnşallah öyledir kızlar sağolun valla. Zaten dandik bir kutusu var hiç güven vermedi. O zaman umutla beklemeye devam

Canim adetin bugun kacinci günü..
Bende bugun doktora gittim adetimin 16. Günü tahminim yumurtlamam 12 veya 13. Gun oldu...bugün doktor alttan bakti aktif yumurtalarin var dedi bende hocam catlamismi hic onceden bilebiliyormusunuz yada boyutlari fln nasil dedim biz ona bakamiyoruz dedi.. tup bebek merkezinde takibi yapiliyor dedi.. hormonlarimda hiç bir problem yok ibu arada
Gecen ay yaptigim ovulasyon testim seninkine benzer cikmisti

Canım benim bugün 13.günüm gelişen yumurta görünmüyor ama sıvı oluşmuş çatlamış dedi lh hormonu var bizde işte niye yüksek çıkıyor onun hakkında birşey demediler benim de kafam karıştı. Bugün yine yapıcam bakalım ne çıkacak

Sıvı olunca mi çatlamış oluyormus acaba benim yumurtalar mi catlamiyor.. bana buna dair birsey demedi..
Doktorlar tam olarak birşey soylemiyor zaten..

Sıvı olunca mi çatlamış oluyormus acaba benim yumurtalar mi catlamiyor.. bana buna dair birsey demedi..
Doktorlar tam olarak birşey soylemiyor zaten..
Evet canım çatlamışsa sıvı oluyormuş görünürde o zman çatladığını anlıyorlar. Ama şöyle bir durum var takibi edilmediği için kaç mm yumrta oluştuğunu bilemeyecek. büyümeden de çatlayabilr yani. Bir kere arkadaşım doktora gitmişti 3 yumurtası vardı onlar çok büyük değildi büyümeden çatladı sonra doktor ona yumurtan çatlamış sıvı var dedi sonra teste devam ettik piki teste görmek istedik doktordan geldiği akşam pik oldu o üç yumurtadan birisi mi gelişti acaba diye düşündük testi pik olmuştu ama doktor başka yumurtan var demedi. Böyle böyle saçma alakasız şeyler olabiliyor. Ben bu işleri çözemedim

Romantik adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…