- 14 Ocak 2021
- 692
- 468
- 53
Valla ben çok isterim burda ki herkes 9 ay sonra doğursun inşallahAy şuraya doğuruvereyim yorma beni
İnşallah canım bizlere dua etttEvet zorlayacam kendimi bebişim için dediğin gibidarısı tüm kadınlarımızın başına inşallah
Ah bi olsa inşallahHım çok güzel bilgi hamiş kalırsam zorlamayacam şey yok yaparım bendeolsa da yapsam
İnşallah canım inşallah Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahİnşallah canım bizlere dua ettt
Canm diş ağrısına karanfil yağı iyi geliyo ama o da gebelikte kullanilabiliyo mu onu bilmiyorumAmiiiinBenim dişim ağrıyor ya çok hemde ilaçta içemiyorum perişan oldum napcam ben
Canm yumurta yeni çatlamışsa nerden anlıyo ki bebek olmadığını belki daha oluşmadı. O kadar erken anlıyorlar miMaviliGizem Yusra-61 @Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk
Kız o testleri adet gecikmesinden en az 3 4 gün sonra yapın diyorlar. Şirketin kendisi prospektüse öyle yazıyor. Testi yapanlardan iyi bilecek değliz ya Çıkmaması normal. Hcg daha o kadar yükselmemiştir belki.
Belki geç döllenme oldu kuzum erken gebelik testinde çıkar kaset testte şuan çıkmaz kı üzme kendimi bekle bakalım belki var
Kuşum üzülmeeee bende aynı 5 gün var yaptım bişe çıkmadı ve eşim 3 ay şehir dışına göreve gidiyorbelki erkendir daha ondan çıkmamıştır sabırlı ol dua edelim güzel şeyler olacak inşallah zamanını bekliyor
İnşallah öyledir kızlar sağolun valla. Zaten dandik bir kutusu var hiç güven vermedi. O zaman umutla beklemeye devamCanım adetinin geçmesini bekle hemen üzülme lütfen önce kana sonra idrara düşüyor bu yüzden daha idrara düşmemiştir ümitsizliğe kapılma
Canim adetin bugun kacinci günü..MaviliGizem Yusra-61 @Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk
Ayneeeen umutla beklemeye bekletmeye devam keeeİnşallah öyledir kızlar sağolun valla. Zaten dandik bir kutusu var hiç güven vermedi. O zaman umutla beklemeye devam
Umut her zaman var koyverme kendini sakın vücudun dinç olmalı bekle biraz dahaİnşallah öyledir kızlar sağolun valla. Zaten dandik bir kutusu var hiç güven vermedi. O zaman umutla beklemeye devam
Bilmiyorum ki canım inan zaten varsa bile görünmez anca yumurtlamadan iki hafta sonra falan kanda çıkarCan
Canm yumurta yeni çatlamışsa nerden anlıyo ki bebek olmadığını belki daha oluşmadı. O kadar erken anlıyorlar mi
Canım benim bugün 13.günüm gelişen yumurta görünmüyor ama sıvı oluşmuş çatlamış dedi lh hormonu var bizde işte niye yüksek çıkıyor onun hakkında birşey demediler benim de kafam karıştı. Bugün yine yapıcam bakalım ne çıkacakCanim adetin bugun kacinci günü..
Bende bugun doktora gittim adetimin 16. Günü tahminim yumurtlamam 12 veya 13. Gun oldu...bugün doktor alttan bakti aktif yumurtalarin var dedi bende hocam catlamismi hic onceden bilebiliyormusunuz yada boyutlari fln nasil dedim biz ona bakamiyoruz dedi.. tup bebek merkezinde takibi yapiliyor dedi.. hormonlarimda hiç bir problem yok ibu arada
Gecen ay yaptigim ovulasyon testim seninkine benzer cikmisti
Sıvı olunca mi çatlamış oluyormusCanım benim bugün 13.günüm gelişen yumurta görünmüyor ama sıvı oluşmuş çatlamış dedi lh hormonu var bizde işte niye yüksek çıkıyor onun hakkında birşey demediler benim de kafam karıştı. Bugün yine yapıcam bakalım ne çıkacak
Evet canım çatlamışsa sıvı oluyormuş görünürde o zman çatladığını anlıyorlar. Ama şöyle bir durum var takibi edilmediği için kaç mm yumrta oluştuğunu bilemeyecek.Sıvı olunca mi çatlamış oluyormusacaba benim yumurtalar mi catlamiyor.. bana buna dair birsey demedi..
Doktorlar tam olarak birşey soylemiyor zaten..
Tabi canım umut her zaman varİnşallah öyledir kızlar sağolun valla. Zaten dandik bir kutusu var hiç güven vermedi. O zaman umutla beklemeye devam
Romantik adamÖyle ama valla hiç büyük kavgalarımız olmadı biizm çok benziyoruz birbirimize düşünce yapımız biraz yaralarımızı birlikte sardık hep ondan olblr.Benim aile hayatımın altında derin yaşanmışlıklar var. eşim de beni ezmedi hiç kol kanat gerdi ağır adamdır yeri gelir çocuk olur çok farklı ruh hali vardır mesela kendine kek almış yemiş orada keki ayırmış bunu kukiye götüreyim demiş niye kuki dediğini desem birde kek kalpli diye bana getirmiş
Benimki 1.96 onun yanında cüce kalıyorum ben hahahhaAhahahhahahahaja
Üzülme bidahaki aya olurKızlar benim bat 1mayıs bacaklarda ağrı başladı adet olcam herhalde bu da gol değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?