Çok amin çokk hepimizi yapsınAllah beni 9 aylık hamile göbekli kadın yapsınbaşka şey yapmasın
Normal tes mi erken gebelik miiiKızlar ben az önce bir şey yaptım, normalde test yapmayacaktım ama internetten aldığım testler gelince dayanamadım yaptım. Acaba mı diyebileceğim ufacık bir çizgi bile çıkmadı bata 3 gün var
NormalNormal tes mi erken gebelik miii
Belki bat günü çıkar ya zaten 3 gün kalmışKızlar ben az önce bir şey yaptım, normalde test yapmayacaktım ama internetten aldığım testler gelince dayanamadım yaptım. Acaba mı diyebileceğim ufacık bir çizgi bile çıkmadı bata 3 gün var
Kız o testleri adet gecikmesinden en az 3 4 gün sonra yapın diyorlar. Şirketin kendisi prospektüse öyle yazıyor. Testi yapanlardan iyi bilecek değliz ya Çıkmaması normal. Hcg daha o kadar yükselmemiştir belki.Normal
Ayy inşallah canım Allah razı olsunCanım doktor yapacağı birşey olmaz o da değerlerin ne kadar artarsa ona göre şekillenir o sebeble sen içini rahat tut bol su iç cumartesi gününü bekle artık hamilesinilk pozitif annemizsin yanındayız kendini iyi motive et fındık fıstık beslen çok mutluyum senin adına da birgün bizede nasip olur inşllah
Pik var canım sen devam et bakalım ne zmana olacak
Belki geç döllenme oldu kuzum erken gebelik testinde çıkar kaset testte şuan çıkmaz kı üzme kendimi bekle bakalım belki varKızlar ben az önce bir şey yaptım, normalde test yapmayacaktım ama internetten aldığım testler gelince dayanamadım yaptım. Acaba mı diyebileceğim ufacık bir çizgi bile çıkmadı bata 3 gün var
İnşallah inşallahCümlemizin gönlüne göre versin inşallah kuzumallah hepimizin önce karnını sonra kolunu sonra elini doldursun inşallah
Aynen öyle bazen çok olumlu düşünüyorum bazen de işte ister istemez aklıma geliyor işte Napim ama haklısın iyi düşüneyim ki iyi olsun demi dediğin şeyleri yapıyorum daha fazla yapacağımKuzucum belli olmaz ki bu sefer belki bebişin sana sıkı sıkı tutunacak, anneciğim beni sakın bırakma dicek, doğunca hep sana gülecek nerden biliyorsun da kötüye odaklanıyorsun kuzum sen. Sen de ona sarıl, koy elini üstüne sıcaklığını hissettir. Tutunsun yavrucak sana
Dahiliye gebelik planlamam var deyince dozajı daha güzel ayarlıyor canım diğer değerlerine de baktır troid olanlarda genelde insülin direnci vesaire de olabiliyorKadin dogum Beni dahiliye ye gönderdi dozajı az demekki inşallah tez zamanda düşer normale döner
Benimki 1.82 ben yanında küçük kalıyorum bana hep çeyrek altın diyoBende boy yok eşime göreşöyle diyim ben dolmalık biber ben eşim sivribiber
AhahahhahahahajaBenimki 1.82 ben yanında küçük kalıyorum bana hep çeyrek altın diyo
Kuşum bebişin sağlıkla gelsin inşallah. Avakadoyu sade yeme dilimle zeytin yağı limon dök üstüne çooook faydalıTadını hiç sevmedim yiyemedim ya bir önceki hamileliğimde aldım deneyeyim dedim gerçekten yiyemedim çok tuhaf bir tadı vardi
beni sıtma tutmuş gibi çenem titriyor üşümektenAha yeni belirtim ayaklarım üşüyor
Bak adam öyle bile değerli birşeyle kıyaslıyor seniBenimki 1.82 ben yanında küçük kalıyorum bana hep çeyrek altın diyo
Kuşum üzülmeeee bende aynı 5 gün var yaptım bişe çıkmadı ve eşim 3 ay şehir dışına göreve gidiyorKızlar ben az önce bir şey yaptım, normalde test yapmayacaktım ama internetten aldığım testler gelince dayanamadım yaptım. Acaba mı diyebileceğim ufacık bir çizgi bile çıkmadı bata 3 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?