- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Ay ikiz mikiz olsun bi daha yormasın bemi
Canımcım @Dely38 sen biraz seni tanıdığım kadar duygusal ve takıntılısın bence şuan ona bunu hiç deme bende birşey yok hiç deme sonra ters teper aaa bende mi deyip gitmek istemez onu da bu durumda anlaman lazım emin ol o sana gelip kendisi diyecektir üstlerine gittikçe korkuları artıyor.
Ayrıca o da gitse belki onda çıkacak bin kat üzüleceksiniz bunun için hiç yoktan üzmeyin birbirinizi müsait olunca oturur konuşursunuz güzelce. Herşey olacağına varır sende kendini rahat bırak olur mu? Belki yumurtan çok büyümeden çatlıyor tedaviler alırsınız napalım bizler böyle arayanlar olarak koşuyoruz peşinde birgün nasipse olacaktırmoral için bak bize ne buldum MaviliGizem Maviesra B bbusraa61 Selizay Aklıma gelen gelmeyen hepinize
evet kuzum 3 gün boyunca gırgır şamataya vuralım neşelenelimKafamizi dağıtmalıyız kızlar özellikle ben
Amin canım inşallah o zaman sen de iğneyi vurduralı çok olmadıAy bat 10 mayıs da 5 mayıs da test yapcamay keşke ben de azıcık umutlu olsam. İnşallah hislerin doğru çıkar balım da bi daha uğraşmam
20 nisanda vurdurdum canım ben de. 3 yumurtam vardı. Birinin bari içi dolsun inşallah aminAmin canım inşallah o zaman sen de iğneyi vurduralı çok olmadı
Hahaha yüsraaaaaaa eline diline sağlık kuzum ya, bırak şöyle insanlara çocuk için uğraşma dicem ama, kendi anneliğini neden cezalandırıyor... Off offf hep analar çeker yükü..Ya bunlar valla kaprislerinden yanına yaklaşılmıyor. hepimiz bizde bişey var diye mi gidiyoruz acabaal ben de yok, yüsra da da yok sen de de yok. Ama hepimiz doktor aşındırıyoruz. Neyse sana tavsiyem üstüne gitme. Biraz zaman geçsin sakinleşsin. 2 3 ay olmazsa zaten kendi acaba der bi doktora görünür. İnşallah gerek kalmaz tez vakitte bebişiniz olur da
Bi de sosyolojik olarak toplumun bunların pipisine yüklediği anlamdan oluyor bu. Eğer bişey varsa hatta ve hatta olmasına gerek yok aklına bile getirdiysen erkekliğini kaybetmiş gibi davranıyorlar. Halbuki bu böyle bişey değil. Ben doğurganlığımı test ettirince problem yok, ama ona acaba sen de mi bi görünsen dersen ben de bir şey yok diye zeus yıldırımı çaktırıyor.hayatta ki tek işlevleri bu ondan mı yapıyorlar bilmem. Küfürleri bile hep aletleri üstüne. Hepsi aynı anlayacağın boş yere kendini yıpratma kuzu. Biraz zaman geçince dediğim gibi kendiliğinden ikna olur. Sen de problem olmadığı belli çünkü.
Ay şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Biz her yerimizi ayrı gösteriyoruz adam tek şeyini göstermekten aciz, hani yiğidin malı meydandaydıoh ne biçim rahatladım
Ya çok iyi Allah seni napmasın
Canımcım @Dely38 sen biraz seni tanıdığım kadar duygusal ve takıntılısın bence şuan ona bunu hiç deme bende birşey yok hiç deme sonra ters teper aaa bende mi deyip gitmek istemez onu da bu durumda anlaman lazım emin ol o sana gelip kendisi diyecektir üstlerine gittikçe korkuları artıyor.
Ayrıca o da gitse belki onda çıkacak bin kat üzüleceksiniz bunun için hiç yoktan üzmeyin birbirinizi müsait olunca oturur konuşursunuz güzelce. Herşey olacağına varır sende kendini rahat bırak olur mu? Belki yumurtan çok büyümeden çatlıyor tedaviler alırsınız napalım bizler böyle arayanlar olarak koşuyoruz peşinde birgün nasipse olacaktırmoral için bak bize ne buldum MaviliGizem Maviesra B bbusraa61 Selizay Aklıma gelen gelmeyen hepinize
Kız yüsramıyım benHahaha yüsraaaaaaa eline diline sağlık kuzum ya, bırak şöyle insanlara çocuk için uğraşma dicem ama, kendi anneliğini neden cezalandırıyor... Off offf hep analar çeker yükü..
Kuzum hiççç sıkma canını erkeklerin geneli böyle kendilerini yetersiz hissetmek istemiyorlar sende bir şey yok eee geriye sadece kendisi kalıyor bundan dolayı zaten kendi içlerinde sorguluyorlar neden olmuyor diye. Bide doktora gitseler iyice yetersiz hissedecekler kendilerini o yüzden geri duruyorlar ama sen elinden geldiğince sükunetini koru sadece söyleyeceğin bu bebek ikimizin bebeği olacak sende üstüne düşen görevleri yapacaksın de ve çekil kenara sessiz kal erkekler sessizlikten anlıyor sadece sen olabildiğince sakin ol ama hormonlarına yansımasınMaviliGizem Yusra-61 B Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk
Teşekkür ederim canım ne zaman kullanıcam devamlı mıCanim pko’da inositol iceren takviyeler öneriliyor. Hormonları falan da duzenliyormus. Ben de simdi Polysitol kullanıyorum. İcinde hem inositol hem de folik asit var. İnofolikte falan da var inositol. Oyle birsey alabilirsin
Hahahaha 15 taneyi geçtim bitane tuttursak şampiyonuz
Yaaaaa gizem Allah aşkına ben seni 5 mayıs sanıyorum 10 mayıs gebeliği çıkar mı daha testte Allah iyiliğini versin seninAy bat 10 mayıs da 5 mayıs da test yapcamay keşke ben de azıcık umutlu olsam. İnşallah hislerin doğru çıkar balım da bi daha uğraşmam
Ya test günü iğneden 14 gün sonra dediler bana ben de 9 gün sonra yaptım ne var yaniHahahaha 15 taneyi geçtim bitane tuttursak şampiyonuz
Yaaaaa gizem Allah aşkına ben seni 5 mayıs sanıyorum 10 mayıs gebeliği çıkar mı daha testte Allah iyiliğini versin senin
Hahaha yaa canlı ders arasında cevap yazınca öyle olmuş mesajı kimin yazdığını kör gözüm yanlış görmüş caağnımmmm kızmaaaaKız yüsramıyım benkızarım haa
Erken doğum musun sen ananın karnında 9 ay sabrettin mi acabaaYa test günü iğneden 14 gün sonra dediler bana ben de 9 gün sonra yaptım ne var yaniakşam dedim ya canım çekti yarın ben de yapacağım diye
Hahaha yaa canlı ders arasında cevap yazınca öyle olmuş mesajı kimin yazdığını kör gözüm yanlış görmüş caağnımmmm kızmaaaa
Kız benim anamın rahmi cücük 2.100 gr da pırtlatıyorErken doğum musun sen ananın karnında 9 ay sabrettin mi acabaa
Ilacimi yukseltti 50mg cikartti 3 hafta sonra kontrole çağırdı inşalalh düzelir bu sira da saglijli beslenim hem ❤ sen ne guzel insansin yüreği kalbi Allahim kalbinin guzelligini omrune yansitsin iyiki bu grup oldi iyiki tanidim seniİşte bunu yaparsan büzersen asarsan gözler dolarsa düşmez dahiliye araştırsın başka birşey mi engel oluyor canım benimdüşecek inan bana tamam mı takılma şimdi pek ilaçlar iyi gelmesi lazımdı ama birşey var olblr ufacık onu bulur dahiliye merak etme
Of of of yine gizem ve yine the yargı machineeYa bunlar valla kaprislerinden yanına yaklaşılmıyor. hepimiz bizde bişey var diye mi gidiyoruz acabaal ben de yok, yüsra da da yok sen de de yok. Ama hepimiz doktor aşındırıyoruz. Neyse sana tavsiyem üstüne gitme. Biraz zaman geçsin sakinleşsin. 2 3 ay olmazsa zaten kendi acaba der bi doktora görünür. İnşallah gerek kalmaz tez vakitte bebişiniz olur da
Bi de sosyolojik olarak toplumun bunların pipisine yüklediği anlamdan oluyor bu. Eğer bişey varsa hatta ve hatta olmasına gerek yok aklına bile getirdiysen erkekliğini kaybetmiş gibi davranıyorlar. Halbuki bu böyle bişey değil. Ben doğurganlığımı test ettirince problem yok, ama ona acaba sen de mi bi görünsen dersen ben de bir şey yok diye zeus yıldırımı çaktırıyor.hayatta ki tek işlevleri bu ondan mı yapıyorlar bilmem. Küfürleri bile hep aletleri üstüne. Hepsi aynı anlayacağın boş yere kendini yıpratma kuzu. Biraz zaman geçince dediğim gibi kendiliğinden ikna olur. Sen de problem olmadığı belli çünkü.
Ay şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Biz her yerimizi ayrı gösteriyoruz adam tek şeyini göstermekten aciz, hani yiğidin malı meydandaydıoh ne biçim rahatladım
Adet zamanı klomen başlatır sonrada iğne verir belkiGeçen ay gitmiştim yumurtaların sağlıklı demişti adet olunca yine giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?