- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Ya bunlar valla kaprislerinden yanına yaklaşılmıyor. hepimiz bizde bişey var diye mi gidiyoruz acabaMaviliGizem Yusra-61 B Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk
Canım daha önce bi arkadaşta demişti evde sperm testi diye birşey var. Ülkemizde satışı varmış. Sadece sayıyı ölçüyor istersen bakMaviliGizem Yusra-61 B Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk
Tmm sen ozaman doktora adetin 3.-4. Günü git ozaman baksın bakalım yumurta gözükcek miMaviliGizem Yusra-61 B Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk
Kadin dogum Beni dahiliye ye gönderdi dozajı az demekki inşallah tez zamanda düşer normale dönerCanım az gelmiştir ilaç dozu ben hamilelik planlıyorum diye belirttim 50 mg verdi bir ayda 4.8 den 1.58 oldu gebelik için 2 nin altında olması lazım dedi
Söylemek istediklerimi çok güzel ifade ettin kuzum dana ne diyebilirim ki biz her şeyimizi gösterirken sende bir problem yok demiyorlar gönderiyorlar da iş onlara gelince erkekliğine laf söylemişiz gibi muamele ediyorlar şimdi gel de bu adama sıcak davran şu an boğasım geliyor çocuk lafını bile açmam artık açtığı zaman da lafımı söyler otururumYa bunlar valla kaprislerinden yanına yaklaşılmıyor. hepimiz bizde bişey var diye mi gidiyoruz acabaal ben de yok, yüsra da da yok sen de de yok. Ama hepimiz doktor aşındırıyoruz. Neyse sana tavsiyem üstüne gitme. Biraz zaman geçsin sakinleşsin. 2 3 ay olmazsa zaten kendi acaba der bi doktora görünür. İnşallah gerek kalmaz tez vakitte bebişiniz olur da
Bi de sosyolojik olarak toplumun bunların pipisine yüklediği anlamdan oluyor bu. Eğer bişey varsa hatta ve hatta olmasına gerek yok aklına bile getirdiysen erkekliğini kaybetmiş gibi davranıyorlar. Halbuki bu böyle bişey değil. Ben doğurganlığımı test ettirince problem yok, ama ona acaba sen de mi bi görünsen dersen ben de bir şey yok diye zeus yıldırımı çaktırıyor.hayatta ki tek işlevleri bu ondan mı yapıyorlar bilmem. Küfürleri bile hep aletleri üstüne. Hepsi aynı anlayacağın boş yere kendini yıpratma kuzu. Biraz zaman geçince dediğim gibi kendiliğinden ikna olur. Sen de problem olmadığı belli çünkü.
Ay şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Biz her yerimizi ayrı gösteriyoruz adam tek şeyini göstermekten aciz, hani yiğidin malı meydandaydıoh ne biçim rahatladım
sorma kuzum son 6 gün bata
Kafamizi dağıtmalıyız kızlar özellikle benBenimde 8 mayıs az kaldı beklemek kısmı en zoru
Geçen ay gitmiştim yumurtaların sağlıklı demişti adet olunca yine giderimTmm sen ozaman doktora adetin 3.-4. Günü git ozaman baksın bakalım yumurta gözükcek mi
Olmadı bundan alayım canım madem etkisi var napim gitmiyor hastaneyeCanım daha önce bi arkadaşta demişti evde sperm testi diye birşey var. Ülkemizde satışı varmış. Sadece sayıyı ölçüyor istersen bak
İğneden 15 gün sonra yapcam testi14 bacımbak 9da falan oluyor paşa paşa bekle 14 ü yoksa 13 de iş görür
Aynen canım en azından sayıda birşey var mı gözükürOlmadı bundan alayım canım madem etkisi var napim gitmiyor hastaneye
Sakinleşmeye bak sen kuzum. Sinirlenmen ona ulaşmıyor ki. Tüm erkeklerde aynı rahatlık var. Sen sinir stres sahibi olursun o adam oralı olmaz. Ay bunu mu taktın kafaya, ay buna üzüldün sen, ay bunu mu bıdıbıdı.... Adamlar için bizim hiçbir problemimiz öyle çok da önemli olmadığından görmezden gelmeleri çok kolay oluyor. Sen canını sıkma, kendine ve isteklerine odaklan. Ona kızacaksın yine kendi istediğinden feragat edeceksin. Kayop yine senden yaniSöylemek istediklerimi çok güzel ifade ettin kuzum dana ne diyebilirim ki biz her şeyimizi gösterirken sende bir problem yok demiyorlar gönderiyorlar da iş onlara gelince erkekliğine laf söylemişiz gibi muamele ediyorlar şimdi gel de bu adama sıcak davran şu an boğasım geliyor çocuk lafını bile açmam artık açtığı zaman da lafımı söyler otururum
Hatta direk kan testi vermeyi planlıyorum bu testler beni strese sokuyo mesela bu ay ovulasyon testi de yapmayı bıraktım çünkü stres oluyorum bay baya14 bacımbak 9da falan oluyor paşa paşa bekle 14 ü yoksa 13 de iş görür
Dahiliyeye gönderdi hic düşmemiş o ilgilensin dedi şimdi sıra bekliyorum moralim berbatBende öyle düşünüyorum işe girip biraz çalışmak istyrm bakalım nasip olur mu? Düşük değil çok güzel ilaç aslında ama doktor ne diyor bakalım sana çok düşmemiş niyeyse sen hepsini bitince mi yaptırdın kontorlünü ilaç. Ramazan da uyumuyorum işte sahur bekliyorum sonra yatar yine 6-7 saat uyuyorumakşam yemek çok yemem ekmek azcık gece yiyorum o da yemek değil kahvaltılık zaten gece asla yemek yiyemem İstesem de
O zaman hayırlısı balımHatta direk kan testi vermeyi planlıyorum bu testler beni strese sokuyo mesela bu ay ovulasyon testi de yapmayı bıraktım çünkü stres oluyorum bay baya
Senin kaç gün kaldı bata senden çok umutluyumO zaman hayırlısı balım
Ay bat 10 mayıs da 5 mayıs da test yapcamSenin kaç gün kaldı bata senden çok umutluyum
Canim pko’da inositol iceren takviyeler öneriliyor. Hormonları falan da duzenliyormus. Ben de simdi Polysitol kullanıyorum. İcinde hem inositol hem de folik asit var. İnofolikte falan da var inositol. Oyle birsey alabilirsinKuzum evlendikten sonra 2 senede 15 kilo aldım şu an 75 im boyum 162 cm fazlam var yanii ama veremiyorum sanki insülin direnci de var ama ona baktıramadım daha adetim düzenli ama 28 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor ocak ayında prolaktin 45 çıkmıştı tüp bebek tedavisi ne başlarken ilaç kullandım şu an ne durumda bilmiyorum tahlil yarın belli olacak
Dahiliyeye gönderdi hic düşmemiş o ilgilensin dedi şimdi sıra bekliyorum moralim berbatilaç etki etmedi mi anlamadim dozajı düşük geldi belki 50 adetti 1 tane kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?