Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bunlar valla kaprislerinden yanına yaklaşılmıyor. hepimiz bizde bişey var diye mi gidiyoruz acaba al ben de yok, yüsra da da yok sen de de yok. Ama hepimiz doktor aşındırıyoruz. Neyse sana tavsiyem üstüne gitme. Biraz zaman geçsin sakinleşsin. 2 3 ay olmazsa zaten kendi acaba der bi doktora görünür. İnşallah gerek kalmaz tez vakitte bebişiniz olur da

Bi de sosyolojik olarak toplumun bunların pipisine yüklediği anlamdan oluyor bu. Eğer bişey varsa hatta ve hatta olmasına gerek yok aklına bile getirdiysen erkekliğini kaybetmiş gibi davranıyorlar. Halbuki bu böyle bişey değil. Ben doğurganlığımı test ettirince problem yok, ama ona acaba sen de mi bi görünsen dersen ben de bir şey yok diye zeus yıldırımı çaktırıyor.hayatta ki tek işlevleri bu ondan mı yapıyorlar bilmem. Küfürleri bile hep aletleri üstüne. Hepsi aynı anlayacağın boş yere kendini yıpratma kuzu. Biraz zaman geçince dediğim gibi kendiliğinden ikna olur. Sen de problem olmadığı belli çünkü.
Ay şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Biz her yerimizi ayrı gösteriyoruz adam tek şeyini göstermekten aciz, hani yiğidin malı meydandaydı oh ne biçim rahatladım

Canım daha önce bi arkadaşta demişti evde sperm testi diye birşey var. Ülkemizde satışı varmış. Sadece sayıyı ölçüyor istersen bak

Eklentiler

• 1FBF2145-C2E2-47E9-AA80-ED684D89B8AC.png
    330,4 KB · Görüntüleme: 27
Tmm sen ozaman doktora adetin 3.-4. Günü git ozaman baksın bakalım yumurta gözükcek mi

Canım az gelmiştir ilaç dozu ben hamilelik planlıyorum diye belirttim 50 mg verdi bir ayda 4.8 den 1.58 oldu gebelik için 2 nin altında olması lazım dedi
Kadin dogum Beni dahiliye ye gönderdi dozajı az demekki inşallah tez zamanda düşer normale döner

Söylemek istediklerimi çok güzel ifade ettin kuzum dana ne diyebilirim ki biz her şeyimizi gösterirken sende bir problem yok demiyorlar gönderiyorlar da iş onlara gelince erkekliğine laf söylemişiz gibi muamele ediyorlar şimdi gel de bu adama sıcak davran şu an boğasım geliyor çocuk lafını bile açmam artık açtığı zaman da lafımı söyler otururum

Sakinleşmeye bak sen kuzum. Sinirlenmen ona ulaşmıyor ki. Tüm erkeklerde aynı rahatlık var. Sen sinir stres sahibi olursun o adam oralı olmaz. Ay bunu mu taktın kafaya, ay buna üzüldün sen, ay bunu mu bıdıbıdı.... Adamlar için bizim hiçbir problemimiz öyle çok da önemli olmadığından görmezden gelmeleri çok kolay oluyor. Sen canını sıkma, kendine ve isteklerine odaklan. Ona kızacaksın yine kendi istediğinden feragat edeceksin. Kayop yine senden yani

Dahiliyeye gönderdi hic düşmemiş o ilgilensin dedi şimdi sıra bekliyorum moralim berbat ilaç etki etmedi mi anlamadim dozajı düşük geldi belki 50 adetti 1 tane kaldi

Kızlar kadın doğumdaydım 2kisi ile tanıştım biri 2 yıl sonra gebe olmuş ama maalesef 9 haftada düşük yapmış diğeri 6 aylık evli yeni hamile olmuş insana ümit oluyorlar güzel haberler alırız inşallah Bizde

Canımcım Ankalinka sen biraz seni tanıdığım kadar duygusal ve takıntılısın bence şuan ona bunu hiç deme bende birşey yok hiç deme sonra ters teper aaa bende mi deyip gitmek istemez onu da bu durumda anlaman lazım emin ol o sana gelip kendisi diyecektir üstlerine gittikçe korkuları artıyor.
Ayrıca o da gitse belki onda çıkacak bin kat üzüleceksiniz bunun için hiç yoktan üzmeyin birbirinizi müsait olunca oturur konuşursunuz güzelce. Herşey olacağına varır sende kendini rahat bırak olur mu? Belki yumurtan çok büyümeden çatlıyor tedaviler alırsınız napalım bizler böyle arayanlar olarak koşuyoruz peşinde birgün nasipse olacaktır moral için bak bize ne buldum MaviliGizem Maviesra B bbusraa61 Selizay Aklıma gelen gelmeyen hepinize

Canim pko’da inositol iceren takviyeler öneriliyor. Hormonları falan da duzenliyormus. Ben de simdi Polysitol kullanıyorum. İcinde hem inositol hem de folik asit var. İnofolikte falan da var inositol. Oyle birsey alabilirsin

Dahiliyeye gönderdi hic düşmemiş o ilgilensin dedi şimdi sıra bekliyorum moralim berbat ilaç etki etmedi mi anlamadim dozajı düşük geldi belki 50 adetti 1 tane kaldi

İşte bunu yaparsan büzersen asarsan gözler dolarsa düşmez dahiliye araştırsın başka birşey mi engel oluyor canım benim düşecek inan bana tamam mı takılma şimdi pek ilaçlar iyi gelmesi lazımdı ama birşey var olblr ufacık onu bulur dahiliye merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…