• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa adamların üzülmeye bile tahammülü yok çıldırıcam ya senin duyguların beklentilerin ne olacak .. Bunların sevincini üzüntüsünü beraber yaşamak önemli olan. Ohh bebek oldu kucağıma düştü. şu erkeklere ne ekmek ne de su yeminle, canım üzülme biz sevincine de ortak oluruz derdine de. Herkes bekliyor burda kolkola bekleriz Allahın izniyle 😊

Ooo erken gebelikte bile çıkmıyorsa benim evde normal var onda hiç çıkmaz. Beklemeye devam. İki gün boyunca gebelik testi nedir? Nasıl kullanılır? Bilgilerini beynimden siliyorum. Siliyorum sildim. Aha 😂
Yaa ne güzel konuşmussun canım benim erkek kafası işte :) ben kendimi dinlicem yinede yarın sabahtan kan vermeye gidiyorum bugünü kaçırdım artık sağlık ocağına geç kaldım 😌

Bırak bazen yoklarmış gibi davranacaksın benimki de beni etti neymiş heray şey olan kadın buna nasıl alışamazmış 🤣bende şekil A da hiçbirşey alışıldığı gibi olmuyor 1.5 ay olacak adet yok dedim 🤣🤣salla bozma moralini düşünerek 🙈merak ediyorm doktorun ne diyecek.

İşte canım bende öyleydim ailemden uzak olduğum zamanlar alışma süresinde böyle oldum. Daha sonra kilo da aldım gereksiz yere yedim içtim uyurdum artık adım uykucuya çıkmıştı saat 10 geçmeden kimse aramazdı beni her arayan yeni mi uyandın derdi 🤣🤣işte ben naptım o ilacı kullandım birde zayıflamak için bol bol yürüyüş yaptım artık ayı gibi uyanmaktan çıkmam gerektiğini anladım. 👍 O sırada maalesef kilo veremiyorum kilo vefememenin stresi bastı beni 😂ayy dedim bıraktım zorlama bir süre böyle götürdüm sonra karar verdim kilo vermek için bölgesel çalıştım zaten 1.60 boy 75 kiloydum heryer büyümüştü 🤣çok zorlandım sağlıklı liste yaptım canımın çektiği şeyleri arada kaçak yaptım vazgeçmedim spor yaptım derken annemlerin fındık toplama işleri var oraya gittim çatır çatır çalıştım dallarda sallandım 🤣zannederler ne çalışkan kadın alakası yoktu amacım başkaydı 🤣🤣🤣öyle böyle benim metabolizma ile 11 kilo verdim 8 ayda 64 kilo oldum. Şimdi kilom gitti triod sorunum yok hep güzel çıkıyor değerlerim. Hamur işi tatlı pilav bunlar çok düşman onlardan vazgeçeli 1 yıl var. Yaparsam da eşime yapıyorum az yemeye çalışıyorum 🙈mesela çok yersem gündüz yerim kesin gezmeye gider sahilden eve yürürüm yoksam cidden ne yesem düşman gibi. Şimdi ramazan daha da zayıfladım kaç oldum bilmem istemsiz kilo veriyorum şimdi de🙈buydu kullandığım ilaç birde düşün doktor 2.66 olan triodime ilaç başladı şimdi tsh 1.30 yani bazen çok kendi kafasına görede uçuşlar yapabiliyor bu 🤗
Vala bende çok uyuyorum kocam bile ne çok uyuyon erken kalk dio 😁ramazan sonrası düzene gireceğim inşallah bende yürüyüş yerleri var canım sahil de yakın bana izmirdeyim imkan var ama işte herzaman değerlendiremiyor insan benim ki de aynı ilaç ama 50 tablet 25mg di düşük geldi demekki çocuk olmazsa zaten yaz sonu ise gireceğim kafamı dağıtacağım

Kızlar folik asit konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Günde 5mg fazla olduğunu söyleyenler var ama genelde doktorlar 5mb olanı yazıyorlar.
Doktor yazarsa kullanılıyor 5 mg o da 3 ay sonra tekrar doktor yazarsa alınmalı. Bazıları doktor yazmadan alıyor orası iyi değil. Ben 5 mg Folbiol kullanıyorum. 👍 Doktorun yazdıysa alabilirsin ama yazmadıysa asla alma. Başka kullan derim.

Covıd asısı erkek 1 dozu olduktan sonra korunması mı gerekir esim vurulmuş askeri personele bende tam yumurtlama donemindeym ole bırsey varmı
Canım benim eşimde askeri personel onunda sırası geldi aşı oldu bu ay biz korunmadık açıkçası araştırmadım da sen deyince kısa bir şok geçirdim acaba korunmalı mıydık diye ama hiç bir yerde de okumadım korunmalı diye

Vala bende çok uyuyorum kocam bile ne çok uyuyon erken kalk dio 😁ramazan sonrası düzene gireceğim inşallah bende yürüyüş yerleri var canım sahil de yakın bana izmirdeyim imkan var ama işte herzaman değerlendiremiyor insan benim ki de aynı ilaç ama 50 tablet 25mg di düşük geldi demekki çocuk olmazsa zaten yaz sonu ise gireceğim kafamı dağıtacağım
Canım az gelmiştir ilaç dozu ben hamilelik planlıyorum diye belirttim 50 mg verdi bir ayda 4.8 den 1.58 oldu gebelik için 2 nin altında olması lazım dedi

Amaaan 3ün 5in hesabını yapma tan 4 te çak gebelik testini
😁😁😁 Yaptım canım hem dün hem bugün silik çıktı önceki paylaşımlarına baksana dur ben atayım sana şimdi 😁 2.si erken gebelik testi bugünde kaset yaptım

Eklentiler

• IMG20210429103508.jpg
    IMG20210429103508.jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210428_122451.jpg
    IMG_20210428_122451.jpg
    32,4 KB · Görüntüleme: 47
Canım benim eşimde askeri personel onunda sırası geldi aşı oldu bu ay biz korunmadık açıkçası araştırmadım da sen deyince kısa bir şok geçirdim acaba korunmalı mıydık diye ama hiç bir yerde de okumadım korunmalı diye

Bazı ürologlar covid sonrası 1 ay korunma öneriyor ama aşı için duymadım bende

Bende öyle düşünüyorum işe girip biraz çalışmak istyrm bakalım nasip olur mu? Düşük değil çok güzel ilaç aslında ama doktor ne diyor bakalım sana çok düşmemiş niyeyse sen hepsini bitince mi yaptırdın kontorlünü ilaç. Ramazan da uyumuyorum işte sahur bekliyorum sonra yatar yine 6-7 saat uyuyorum 🙈akşam yemek çok yemem ekmek azcık gece yiyorum o da yemek değil kahvaltılık zaten gece asla yemek yiyemem İstesem de 😉

Kızlar selam :) batı 6 sı olanlardan bırıde benım beklıyorum inşallah ıyı haberler alırız nezaman test yapmayı dusunuyorusuz ?

Aradığınız tüm cevapların yanıtı grupta, gel vatandaş
😂😂😂ya Bnde acaba çatlatma iğnesinden kaç gün sonra ki bat diyodum doktorum bişey demedi çünkü soracaktım bulmuşken bi soru daha sorayım karnım regl olacakmışım gibi ağrıyo bi de çok akıntım oldu çatlama etkisidir demi bunlar

Hayır herkesin farklıdır. Kimi 10.gün olur kimi 4.gün kimi adetliyken kimi 20.gün. ovulasyon testiyle belirleyebilirsin sadece
Hangi markayı kullandın canım? Hiç kullanmadığım için hangisi iyidir bilmiyorum, öneride bulunursan çok sevinirim

Hangi markayı kullandın canım? Hiç kullanmadığım için hangisi iyidir bilmiyorum, öneride bulunursan çok sevinirim
Birgebeningunluğu diye sayfa var ya instada
Duymuşsundur
Ordan aldım canım memnun da kaldım hassas testler

Back