- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
14 bacımya Bnde acaba çatlatma iğnesinden kaç gün sonra ki bat diyodum doktorum bişey demedi çünkü soracaktım bulmuşken bi soru daha sorayım karnım regl olacakmışım gibi ağrıyo bi de çok akıntım oldu çatlama etkisidir demi bunlar
Hahaha çok güldürdün beni su an Allah'ta seni güldürsünKız durup durup sevindiriyorsun sen de hatek haberle 3lü vuruş bak yarın sa kan testini paylaş bi daha sevineceğim
hayırlı olsun kuzum güzel haberlerle gelKizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum
Amiin inşallah canım benim umarım sorun çıkmaz vardır da hayal kırıklığı olmaz benim için rabbim mübarek ramazan ayında hepimizin yüzüne gülsün insalahhayırlı olsun kuzum güzel haberlerle gel
Ayyy inşallah hepimizi kuzucum... Güzel haberlerle gel inşallah amiiinnnHahaha çok güldürdün beni su an Allah'ta seni güldürsünyarın kan vermeye gidiyorum kesin %100 gidip tam sevindireceğim inşaallah
esracığım testlere ara ver cnm kafanı karıştırma kuzum az kaldı son 3 güne kesinleşir cnmKızlar ben şimdi iki defamı yumurtluyorum ayda?
Kuzum evlendikten sonra 2 senede 15 kilo aldım şu an 75 im boyum 162 cm fazlam var yanii ama veremiyorum sanki insülin direnci de var ama ona baktıramadım daha adetim düzenli ama 28 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor ocak ayında prolaktin 45 çıkmıştı tüp bebek tedavisi ne başlarken ilaç kullandım şu an ne durumda bilmiyorum tahlil yarın belli olacakCanım pko’daki o kistler gecmez zaten cunku onlar daha onceden olusmus olgunlaşmamis ve catlamamis folikuller aslinda onlar kist degil. Kac kilosun, duzenli adet oluyor musun?
AmiiiinAyyy inşallah hepimizi kuzucum... Güzel haberlerle gel inşallah amiiinnn
Canım hastaneden çıktımYanında olunca da kavga ediyor işte
Ne diyorlar balımCanım hastaneden çıktım
Canımmm senin sat ne zamandı yaaYaptım canım hem dün hem bugün silik çıktı önceki paylaşımlarına baksana dur ben atayım sana şimdi 2.si erken gebelik testi bugünde kaset yaptım
Off gebelikte diş sıkıntı çıkarır derler kalsiyum falan yiyor ya bebe, o yüzden gebelik düşünüyorsanız öncesinde bir dişçiye gitmekte fayda var der doktorlar, İnş büyük sıkıntı çıkmazAmiiiinBenim dişim ağrıyor ya çok hemde ilaçta içemiyorum perişan oldum napcam ben
evet cnm bol değerlendirmelerEki Görüntüle 2837321
Kızlar Nur topu gibi yumurtam var2 farklı testte yaptım bu yumurtlama bariz değil mi arkadaşlar
Sat 2 Nisan bazen 3 gün geri geliyor bazen 3 gün ileri tam kestiremiyorum günümü o yüzden ama geçen ayda kimyasal olduCanımmm senin sat ne zamandı yaa
sorma kuzum son 6 gün bataBenimde 8 mayıs az kaldı beklemek kısmı en zoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?