Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 bacım bak 9da falan oluyor paşa paşa bekle 14 ü yoksa 13 de iş görür

Canım pko’daki o kistler gecmez zaten cunku onlar daha onceden olusmus olgunlaşmamis ve catlamamis folikuller aslinda onlar kist degil. Kac kilosun, duzenli adet oluyor musun?
Kuzum evlendikten sonra 2 senede 15 kilo aldım şu an 75 im boyum 162 cm fazlam var yanii ama veremiyorum sanki insülin direnci de var ama ona baktıramadım daha adetim düzenli ama 28 günde bir oluyorum 5 gün sürüyor ocak ayında prolaktin 45 çıkmıştı tüp bebek tedavisi ne başlarken ilaç kullandım şu an ne durumda bilmiyorum tahlil yarın belli olacak

Amiiiin Benim dişim ağrıyor ya çok hemde ilaçta içemiyorum perişan oldum napcam ben
Off gebelikte diş sıkıntı çıkarır derler kalsiyum falan yiyor ya bebe, o yüzden gebelik düşünüyorsanız öncesinde bir dişçiye gitmekte fayda var der doktorlar, İnş büyük sıkıntı çıkmaz

MaviliGizem Yusra-61 B Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…