• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa adamların üzülmeye bile tahammülü yok çıldırıcam ya senin duyguların beklentilerin ne olacak .. Bunların sevincini üzüntüsünü beraber yaşamak önemli olan. Ohh bebek oldu kucağıma düştü. şu erkeklere ne ekmek ne de su yeminle, canım üzülme biz sevincine de ortak oluruz derdine de. Herkes bekliyor burda kolkola bekleriz Allahın izniyle 😊

Ooo erken gebelikte bile çıkmıyorsa benim evde normal var onda hiç çıkmaz. Beklemeye devam. İki gün boyunca gebelik testi nedir? Nasıl kullanılır? Bilgilerini beynimden siliyorum. Siliyorum sildim. Aha 😂
5 mayısa kaç gün var ya 🤣 kaç para ulan bi günü geçirmek 🤣

50883507-22C1-4984-8E26-749A9D2326EC.jpeg
Kızlar selam normalde 3 mayısta ovulasyon gözüküyor ama sanırım pik daha yakın gibi pek anlamıyorum ilk kez deneyeceğim sizce nedir durum ay çok heycanlı 😍

Valla kuzum analiz yeteneğin çok iyi öyleyim cidden bu arada ben hastaneye yeni gifiyusabah eşimle tartıştım sinir etti beni öğle molasının geçmesini bekliyorum
Bırak bazen yoklarmış gibi davranacaksın benimki de beni etti neymiş heray şey olan kadın buna nasıl alışamazmış 🤣bende şekil A da hiçbirşey alışıldığı gibi olmuyor 1.5 ay olacak adet yok dedim 🤣🤣salla bozma moralini düşünerek 🙈merak ediyorm doktorun ne diyecek.
Canım ben 8 yıldır spor yaparım hep 60 kiloydum ama pandemi olunca Eve kapandım birde isten ciktim evlendigim icin sehir değiştirdim ailemden uzağım hergun onları özler ağlarım 4 ay oldu alisamadim başka bi sıkıntım yok çok şükür şuan 69 70 kilo oldum 1 senede 10 kilo aldım açıkçası yasaklar bitince tekrar spora baslicam yemek olarak düzenli beslenirim ama bazen kaçırdığım seyler oluyor. Ramazanda diyet yapamıyorum ama yememe içmeme dikkat etmem lazım artık. Tiroit yüksek olunca gebelik olmuyor mu acaba bu ay da ümit yok ozaman 🙇🏼‍♀️

İşte canım bende öyleydim ailemden uzak olduğum zamanlar alışma süresinde böyle oldum. Daha sonra kilo da aldım gereksiz yere yedim içtim uyurdum artık adım uykucuya çıkmıştı saat 10 geçmeden kimse aramazdı beni her arayan yeni mi uyandın derdi 🤣🤣işte ben naptım o ilacı kullandım birde zayıflamak için bol bol yürüyüş yaptım artık ayı gibi uyanmaktan çıkmam gerektiğini anladım. 👍 O sırada maalesef kilo veremiyorum kilo vefememenin stresi bastı beni 😂ayy dedim bıraktım zorlama bir süre böyle götürdüm sonra karar verdim kilo vermek için bölgesel çalıştım zaten 1.60 boy 75 kiloydum heryer büyümüştü 🤣çok zorlandım sağlıklı liste yaptım canımın çektiği şeyleri arada kaçak yaptım vazgeçmedim spor yaptım derken annemlerin fındık toplama işleri var oraya gittim çatır çatır çalıştım dallarda sallandım 🤣zannederler ne çalışkan kadın alakası yoktu amacım başkaydı 🤣🤣🤣öyle böyle benim metabolizma ile 11 kilo verdim 8 ayda 64 kilo oldum. Şimdi kilom gitti triod sorunum yok hep güzel çıkıyor değerlerim. Hamur işi tatlı pilav bunlar çok düşman onlardan vazgeçeli 1 yıl var. Yaparsam da eşime yapıyorum az yemeye çalışıyorum 🙈mesela çok yersem gündüz yerim kesin gezmeye gider sahilden eve yürürüm yoksam cidden ne yesem düşman gibi. Şimdi ramazan daha da zayıfladım kaç oldum bilmem istemsiz kilo veriyorum şimdi de🙈buydu kullandığım ilaç birde düşün doktor 2.66 olan triodime ilaç başladı şimdi tsh 1.30 yani bazen çok kendi kafasına görede uçuşlar yapabiliyor bu 🤗

Eklentiler

• Screenshot_20210429-131427.png
    Screenshot_20210429-131427.png
    202,4 KB · Görüntüleme: 15
Biz eşimle farklı zamanlarda yaşıyoruz 1 yıldır ya. O gece ayakta ben sabah. Çakışan saatlerde de bebek için çalışıyoruz 🤣🤣🤣 mikemmel bi kafa yaşıyoruz tavsiye ederim
Benimki de haftanın iki günü evde filyasyon ekibinde olduğu için pazartesi çarşamba cuma cumartesi geç geliyor o bakımdan diyorum en azından orucunu orda açıyor bana sarmıyor diye😂 rahat bırakmıyor ki tatil günümden önceki gün nasılsa yarın evdeyim otururum diyorum bırakmıyor illa yanında olcam 😂

Bırak bazen yoklarmış gibi davranacaksın benimki de beni etti neymiş heray şey olan kadın buna nasıl alışamazmış 🤣bende şekil A da hiçbirşey alışıldığı gibi olmuyor 1.5 ay olacak adet yok dedim 🤣🤣salla bozma moralini düşünerek 🙈merak ediyorm doktorun ne diyecek.

İşte canım bende öyleydim ailemden uzak olduğum zamanlar alışma süresinde böyle oldum. Daha sonra kilo da aldım gereksiz yere yedim içtim uyurdum artık adım uykucuya çıkmıştı saat 10 geçmeden kimse aramazdı beni her arayan yeni mi uyandın derdi 🤣🤣işte ben naptım o ilacı kullandım birde zayıflamak için bol bol yürüyüş yaptım artık ayı gibi uyanmaktan çıkmam gerektiğini anladım. 👍 O sırada maalesef kilo veremiyorum kilo vefememenin stresi bastı beni 😂ayy dedim bıraktım zorlama bir süre böyle götürdüm sonra karar verdim kilo vermek için bölgesel çalıştım zaten 1.60 boy 75 kiloydum heryer büyümüştü 🤣çok zorlandım sağlıklı liste yaptım canımın çektiği şeyleri arada kaçak yaptım vazgeçmedim spor yaptım derken annemlerin fındık toplama işleri var oraya gittim çatır çatır çalıştım dallarda sallandım 🤣zannederler ne çalışkan kadın alakası yoktu amacım başkaydı 🤣🤣🤣öyle böyle benim metabolizma ile 11 kilo verdim 8 ayda 64 kilo oldum. Şimdi kilom gitti triod sorunum yok hep güzel çıkıyor değerlerim. Hamur işi tatlı pilav bunlar çok düşman onlardan vazgeçeli 1 yıl var. Yaparsam da eşime yapıyorum az yemeye çalışıyorum 🙈mesela çok yersem gündüz yerim kesin gezmeye gider sahilden eve yürürüm yoksam cidden ne yesem düşman gibi. Şimdi ramazan daha da zayıfladım kaç oldum bilmem istemsiz kilo veriyorum şimdi de🙈buydu kullandığım ilaç birde düşün doktor 2.66 olan triodime ilaç başladı şimdi tsh 1.30 yani bazen çok kendi kafasına görede uçuşlar yapabiliyor bu 🤗
Çok biliyorlar ya ondan herşeye yorum yaparlar😂beyefendi babaannesini aşıya götürdü onu bekliyorum hala 😒

Çok biliyorlar ya ondan herşeye yorum yaparlar😂beyefendi babaannesini aşıya götürdü onu bekliyorum hala 😒
Olsun az stres etme doktora gideceksin güzel haberler alacaksın modunu düşürme bu hayatta herşey olur bitermiş kösenin sakalı bitmezmiş 😁🙈

Benimki de haftanın iki günü evde filyasyon ekibinde olduğu için pazartesi çarşamba cuma cumartesi geç geliyor o bakımdan diyorum en azından orucunu orda açıyor bana sarmıyor diye😂 rahat bırakmıyor ki tatil günümden önceki gün nasılsa yarın evdeyim otururum diyorum bırakmıyor illa yanında olcam 😂
Yanında olunca da kavga ediyor işte

Kızlar folik asit konusunda ne düşünüyorsunuz ?

Günde 5mg fazla olduğunu söyleyenler var ama genelde doktorlar 5mb olanı yazıyorlar.

Hayırlısı kuzum o zaman. Onun da vardır ni düşündüğü (inşallah) biz hep buralardayız. Ümidini kaybetme sakın. Birlikte devam ediyoruz yola
Var var kendince haklı bir sebebi var o yüzden saygı duyuyorum tabi ki bu yola iki kişi cikacagiz sonuçta. Ahh bilmez miyim iyi ki varsiniz💞💞

Back