A. Selamlar amin esracım hoşgeldin nasılsın?Selam arkadaşlar bugün pek aktif olamadım yazılan yazıları tek tek okudum inşallah gün doğarken güzel haberler almak nasip olur bu gruptaki bütün kadınlara ❤ çifte bayram yapmak nasip olsun mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine Umutsuzluk yok dualarimdasiniz❤
Canım bunu atıyorsun üzgünüm ama bu gruplarda buna net cvp yazabilecek kişi hiç yok denecek kadar az çünkü transfer bilgimiz yokMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Dayanamayacağın belliydi dünKizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum
Hepimizden razı olsun canım benimYa kuzum o kadar güzel yazmışsın ki işte düşündüğüm tam olarak bu her şeyin bi vakti zamanı var demek ki rabbim bizi bekletiyor her şey daha güzel olacağı içinbende 7-8 aydır deniyorum sonra burdaki çabalayan annişlerimi görünce birbirimize hep dualarla sarınca işte bu moral yeter bize diyorum ne güzel oldu bu grup oluşturandan Allah razı olsun Yusra-61
Gidiyor canım 2 veya 3 güne pik olacaktır diye düşünüyorumKizlarrr yumurtlamaya doğru gidiyorum galiba değil mi,adetle beraber 13. Günüm
Yok artık ben doğumda kaç kere test yaptırdımDoğumun acili ölsen bakmıyor ya geçen ay çok problem yaşadım geçen ay kimyasal geçirdim bir sürü şey yaşadım hiçbir şekilde yapmadı tahlil yarın sabahtan özel hastaneye gidip yaptıracağım işe gideceğim birazdan
yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz ? ovulasyon testi yada takip ettiniz mi ne zaman olduğunuBat 5 Mayıs'ta olabilir 2 Mayıs'ta 5 i baza alıyorum ben şu an canım bazen 3 gün geri geliyor bazen gelmiyor tam gününü kestiremiyorum
Ovulasyon takibi yapmadım ama 17 Siydi belirtileryumurtlama zamanınızı biliyor musunuz ? ovulasyon testi yada takip ettiniz mi ne zaman olduğunu
evet canım pike gidiyor gibisin akşama en geç yarına piksin kuzum bu günleri güzel değerlendir :) seninle neredeyse aynı günlerde piki göreceğiz benimde bugün akşam yada yarın sabah pik gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkımızda :)Kizlarrr yumurtlamaya doğru gidiyorum galiba değil mi,adetle beraber 13. Günüm
Tamam tamam seninle de hemen sohbet ederizGünaydın kızlaaaaaarrrrrrrMaaşallah kırk yılda bir erken uyuyayım dedim nasıl kaynatmışsınız. Herkes birbirine ilanı aşk etmiş pıtırcıklar sizi, Bugün de muhabbet edecez vururum hepinizi Hepimiz için güzel, çift çizgili bir gün olsun inşallah.
Benim bata son 3heyecan dorukta
Ayyy hadi inşallah canım,testi aldığım kadın da bugünü değerlendir dedi. Hayırlısı ise olsun,hadi bakalımevet canım pike gidiyor gibisin akşama en geç yarına piksin kuzum bu günleri güzel değerlendir :) seninle neredeyse aynı günlerde piki göreceğiz benimde bugün akşam yada yarın sabah pik gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkımızda :)
kimden aldın testi markası ne acaba merak ettim :)Ayyy hadi inşallah canım,testi aldığım kadın da bugünü değerlendir dedi. Hayırlısı ise olsun,hadi bakalım
Aklıma girmeeeeeeee batı beklicim bennnnnTamam tamam seninle de hemen sohbet ederiztest yapmayacak misin acaba 3 gün kalmiss
Saol yüsracım ramazan oruç öyle durgun geçiyor vakit bat bekliyoruz bakalim hastaneye gittim kan verdim 2 aydır tiroitlerim için ilaç kullanıyordum bakalim sonuç ne cikicakA. Selamlar amin esracım hoşgeldin nasılsın?
Canım bunu atıyorsun üzgünüm ama bu gruplarda buna net cvp yazabilecek kişi hiç yok denecek kadar az çünkü transfer bilgimiz yoksana yardımcı olmayı isterim ve bende pek bilgim olmadığı için yardımcı olamıcam ama senin adına tutmuş olduğunu düşünmek istiyorum çok mutlu olurum
Dayanamayacağın belliydi dün
Hepimizden razı olsun canım benim
Gidiyor canım 2 veya 3 güne pik olacaktır diye düşünüyorum
Kız unuttm onu kafama estikçe yaptidfa iki kezdi heraldeBilsem ki normalde bu gece ile yarın pik günlerim çok alakasız ağrı vurdu gittiilaçtan olduğunu düşünmek istiyorum inşallah adett oluyorumdurr ne mutlu olurum sabaha gelmiş olsa
Sen kaç kere yaptın dedim ama bugün demedin?
Canım benim yumurtlama da çatlama da kuru oluyor hep. Ovulasyon testi yapıyorum o yüzden. Nadiren akıntım oluyor. Yumurtalarım zayıf, muhtemelen ondandırOyle diyorlar evet. Ayni sebepten biz de pikten onceki gunu degerlendirdik, pik gunu bos biraktik, catlamayi gordugum gunu degerlendirdik. Ama catlama gunu kuruluk oldu bende. Insallah kacirmamisimdir. Nisan ve Mayis gebelik planlayanlar da bikti benim bu kuruluk mesajlarimdan bugunBir kisi de demiyor ki bende oldu ya da olmadi
Instagram minnak kurabiyeler diye bir hesap, ilginç bir şekilde kadın çok ilgili, yardımcı olmaya çalışıyor,testlerde net bence innovita idi, yanında 3 adet de gebelik testi geldikimden aldın testi markası ne acaba merak ettim :)
İnşallh tatlımA. Selamlar amin esracım hoşgeldin nasılsın?
Canım bunu atıyorsun üzgünüm ama bu gruplarda buna net cvp yazabilecek kişi hiç yok denecek kadar az çünkü transfer bilgimiz yoksana yardımcı olmayı isterim ve bende pek bilgim olmadığı için yardımcı olamıcam ama senin adına tutmuş olduğunu düşünmek istiyorum çok mutlu olurum
Dayanamayacağın belliydi dün
Hepimizden razı olsun canım benim
Gidiyor canım 2 veya 3 güne pik olacaktır diye düşünüyorum
Yarın daha koyu çıkabilir bende bu testlerden kullanıyorum net çıkıyorKizlarrr yumurtlamaya doğru gidiyorum galiba değil mi,adetle beraber 13. Günüm
yapamadım , uyumuşum :)Etkilemez hiç boşuna daha yapıp harcama canım
bu ay testim son kullanayım bu ay da olmazsa ona da bi bakarım testler kaset test mi ?Instagram minnak kurabiyeler diye bir hesap, ilginç bir şekilde kadın çok ilgili, yardımcı olmaya çalışıyor,testlerde net bence innovita idi, yanında 3 adet de gebelik testi gelditavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?