Benimde döngüm 25 gün, hiç yumurtlama testi yapmadım genelde 10. Gün mü oluyor yumurtlama?Sağolasın canımBenim döngüm 25 gün. 5 nisanda regl oldum 10.gün yumurtlama gördüm 11 gün sonra yerleşme kanaması oldu test yaptım öyle gördüm bugün de kan verdim sonuç bekliyorum. Göğüslerim hassaslaştı yumurtlamadan sonra. Bide 4 gündür yoğun kasık ağrısı var gelip giden. Hala az az lekelenmem oluyor. Yarın bat günümdü:)
Ayhhh sana yakışır ballı çöreğim istediğin kadar şımar sen
Valla onlar ilk defa oluyor sanıyor ben enfeksiyonu o fitili atmadan atamıyorum birde namaz kılıyorm diye günlük ped almayıp peçete rulo koydum bile bile bir daha tövbe çok sinir bozucu şeyim var hiç alışamadım evlenince bunun nazına sitemineBende artik kendim gidip alayim bi fitil diyorum kasinti warmi yok oyle fazla akintimda yok anlayamadimki aynen ramazanda suyuda fazla.icemiyorz artik maydonoz kaynatip.iceyim birde diyorum ama oda dusuk.yaptiriyor benim korkum sancilarimdan dolayi kist olmasiydi sanciyi idrar yolundaki enfeksiyon yapiyordur dedi hakli cikti
Fitili gebe ikende veriyorlar canim bisi olmaz sanmiyormKızlar şimdi size bir şey soracağım, benim göğsümde kist vardı, geçen sene doktorum iyi gelir diye agnucaston diye bir ilaç verdi aldım ama kullanmadım. Gebelik düşünmüyorsan dikkat et riskini arttırır demişti, içinde de öyle bir şey yazıyor. Ben şimdi bu ay regl olursam onu içmeye başlayayım diyorum, bir de ne olur ne olmaz enfeksiyon için fitil atacağım ne yapayım sizce bir şey olur mu? Fitili genelde herkese veriyorlar yan etkisi olduğunu düşünmüyorum ama bilemedim
İlaç bu. Bununla birlikte yanında verdikleri de şunlarBen popomu taşa koysam çekiyor hemen sonda kaşıntıııııı
Yok artık ne korunması ilk defa duydum ben bunu şuan şaşkınım neden korunacakmışızAynen hepsini birlikte yazarim dedi zaten antibiyotik alirsam o ay gebeligi ertelemek.zorundayim haaa birde dedimko ben subatta kimyasal yasadim korundunmu dio dedim hayir kimyasaldan sonra 3ay korunmak lazimmis bunuda ilk defa duydum halbuki hekimler korunmaya gerek yok diyorlar
Oyyy canımAha buldum reçetemi. 2015te yazdırmışım
İlaç bu. Bununla birlikte yanında verdikleri de şunlar
İdrar yolu enfeksiyonu yaşayanlara öneririm
Vucut direnc.kazaniyor sanirim bende pecete koyuyorum surekli cok yikama dogal faunasink bozuyorsun dedi bi hekim arkadasm ama yikamadanda olmuyorki anacim en iyisi fitiliyi ki varız bizler bu enerjiyle hamiş olmamız lazım
Valla onlar ilk defa oluyor sanıyor ben enfeksiyonu o fitili atmadan atamıyorum birde namaz kılıyorm diye günlük ped almayıp peçete rulo koydum bile bile bir daha tövbe çok sinir bozucu şeyim var hiç alışamadım evlenince bunun nazına siteminenapsam yaranamadım yıkadım yaranamadım yıkamadım yaranamadım kasık ağrım ve şeyim şişiyor balon gibi bariz ben kendimi biliyorm onlar biraz su iç geçsine vuruyor ben vurmadım engel tanımıyorum kendi doktorum olacam fitil atıp rahatlıcam eminim sarımsı akıntı baya yoğun adette olamadım ya
Bak ilaç paylaştım balım idrar yolu enfeksiyonuna bire bir geliyor.iyi ki varız bizler bu enerjiyle hamiş olmamız lazım
Valla onlar ilk defa oluyor sanıyor ben enfeksiyonu o fitili atmadan atamıyorum birde namaz kılıyorm diye günlük ped almayıp peçete rulo koydum bile bile bir daha tövbe çok sinir bozucu şeyim var hiç alışamadım evlenince bunun nazına siteminenapsam yaranamadım yıkadım yaranamadım yıkamadım yaranamadım kasık ağrım ve şeyim şişiyor balon gibi bariz ben kendimi biliyorm onlar biraz su iç geçsine vuruyor ben vurmadım engel tanımıyorum kendi doktorum olacam fitil atıp rahatlıcam eminim sarımsı akıntı baya yoğun adette olamadım ya
Acaba usutmekten mı genelde sistit erkekelerin penisini temizlememesinden oluşabiliyor ufak bir bilgi vermek istedim tuvalet kağıdı kullanmayan erkekler varYa benim yıllar önce idrar yolu enfeksiyonu en büyük düşmanımdı. Azıcık üşüsem başlardı sızlamaya, azıcık ilişki zorlasa yanma hadiiiii. Sonra bi aile hekimi bana toz bi ilaç verdi. Suya karıştır gece iç yat dedi. Sonra 8 saat tuvalete gitme orayı bi temizlesin dedi. Çok şükür 6 yıl oldu bir daha o şiddetli yanmayı hissetmedim. Şimdi ara ara sızlama oluyor onda da 1 çay kaşığı karbonat atıyorum bir su bardağı suya karıştırıp içiyorum. 1 saate toparlıyor çok şükür.
Benimki de bu XLAha buldum reçetemi. 2015te yazdırmışım
İlaç bu. Bununla birlikte yanında verdikleri de şunlar
İdrar yolu enfeksiyonu yaşayanlara öneririm
Yok kuzum ya bunları yaşadığım dönemde eşimle farklı illerdeydik. Ondan olamaz. Bi de kızlık dönemimden beri sistit hep vardı bende. 14 15inde başladı 2015e kadar 2 ayda bi sıcak taşa otur, hatmi yaprağı koy, sıcak havlu sar neler denemedimAcaba usutmekten mı genelde sistit erkekelerin penisini temizlememesinden oluşabiliyor ufak bir bilgi vermek istedim tuvalet kağıdı kullanmayan erkekler var
Kiz annem ne bilim kendimi cahil.gibi hissettm zaten bebek bile dusnmuyordum.o ay istemeyerek kalmistm kimyasalida dusukten sayiyorlarmis korunmaliymisizYok artık ne korunması ilk defa duydum ben bunu şuan şaşkınım neden korunacakmışız
Transferden 8 gün önce oldum .Şu an 12.günümü bitirdim bir iğne ovitreele herhalde etkisi gitmiştir artık Buda testim transferin 4.günüTransferden sonra catlatma iğnesi oldunuz mu? Bazı doktorlar yapıyormuş
Allah Allah başka bir vitamin probiyotik eksikliğinden vücurdun böyle tepki veriyor olmasın yani ilaç alarak alarmları susturmak yerine tam check-up baktirsan neler var neler eksik gibiYok kuzum ya bunları yaşadığım dönemde eşimle farklı illerdeydik. Ondan olamaz. Bi de kızlık dönemimden beri sistit hep vardı bende. 14 15inde başladı 2015e kadar 2 ayda bi sıcak taşa otur, hatmi yaprağı koy, sıcak havlu sar neler denemedim
Hımmmm geçen yıl bana fitil verdi de bu değildi. Pembik yüzlüydü. Ama yara var diye vermiştiBenimki de bu XLbu gece birtane yatarken atıyorum savaşsın oradakilerle
Canım benim sabah yazdum ama sen miydin değil mi bilmiyorum ovitralleden tam 14 gün saymak gerekiyormuş idrar testi için. Kan testi için 12 gün. Öyle yazıyor sitelerde hep.Transferden 8 gün önce oldum .Şu an 12.günümü bitirdim bir iğne ovitreele herhalde etkisi gitmiştir artık Buda testim transferin 4.günü
Kadın da şaşırdı canım ya sürekli koyu geliyor bana diyoTestlerin sürekli pike yakın pik gibi gidiyor bu durumda sankim sıkıntı seziyorum. Bunu aldığın kadının açıklaması neydi?
Öylede işte transfer olduğu için gebelikte başlıyor olabilir zaten yarın 13. Gün oluyor artık iğne falan bitmiştirCanım benim sabah yazdum ama sen miydin değil mi bilmiyorum ovitralleden tam 14 gün saymak gerekiyormuş idrar testi için. Kan testi için 12 gün. Öyle yazıyor sitelerde hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?