- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
İkinci yumurtaaaaaKızlar dün benim çatlama olduysa bu ne o zamanhormonlarım da sıyırdı sanırım
Her yol mübah dedim ya size ne varsa deneyelim renk katarOlmazsa bi dahaki ay onu da deneyelim bari
Canım sende pko mu varKızlar dün benim çatlama olduysa bu ne o zamanhormonlarım da sıyırdı sanırım
Ahahah ne güzel olur kuzum ya ama ikinci yumurtlama hemen oluyor mu ki bugün sol kasığımda hafif bir ağrı acaba ben şimdi mi yumurtluyorum öncekiler haberci miydiİkinci yumurtaaaaadeğerlendir hemennnn belki ikizlerimiz oluuurrr ona da ortağım
Yok canım pko yok öyle birşey demediler. Pko belirtileri neler kiCanım sende pko mu var
Düzensiz adet, kıllanma, kilo alma. Sende imkansız 45 kilosunYok canım pko yok öyle birşey demediler. Pko belirtileri neler ki
Herkeste aynı belirti olacak diye birşey yok kıymetlimisss kaçmasın kaybedecek neyimiz var ki kuzum şansa bırakmaYa ben bugunu de degerlindiririm degerlendirmesine de kupkuruluk var dunden beri. Catlamaydi goya ama. Olabiliyo mu boyle durum bilmiyorum. Insallah kacirmamisizdir kiymetlimisssi
Belki biri sağda biri soldaydı bilemeyiiizzzAhahah ne güzel olur kuzum ya ama ikinci yumurtlama hemen oluyor mu ki bugün sol kasığımda hafif bir ağrı acaba ben şimdi mi yumurtluyorum öncekiler haberci miydi
Çoklu yumurta diye biliyorum sürekli yumurtlama görünüyo ya testlerde ondan sordumYok canım pko yok öyle birşey demediler. Pko belirtileri neler ki
Yok hayatım adetim arasında iki üç gün oynar en fazla kılsız bir kadınımDüzensiz adet, kıllanma, kilo alma. Sende imkansız 45 kilosun
Hem de nasılgeçen gün anneannesine anlatmış, annem karnından iğne yapıyor, yumurtası çatlayacak, bebek olacak diye her gün geliyor yanıma hadi test yapalım bebek var mı bakalım diyor. Hepsi böyle ama yenilerin, bir değişikler gerçekten
Bende anlamadım ki valla sayfaya da attım bakalım oradaki abla ne diyecekÇoklu yumurta diye biliyorum sürekli yumurtlama görünüyo ya testlerde ondan sordum
Ay inşallah yaaaa sorun olmasın da benim 7.günden itibaren hep koyuBelki biri sağda biri soldaydı bilemeyiiizzz
Uğur getirsin hepimizeAmin insallahh. Fulk ceksin insallah Mayis ayi
Pcolularla yumurta gelişimi çok dengesizdir kuzum. İki yumurta aynı anda gelişmeye çalışır ama yeterli hormon olmadığından ikiside küçük kalır. Ne zaman gelişeceği belli olmaz. O yüzden düzensiz adet olurlar. Çoklu gelişimde de yeterli büyüklüğe ulaşmadığından gebelik çok zor olur.Çoklu yumurta diye biliyorum sürekli yumurtlama görünüyo ya testlerde ondan sordum
İnşallahDarısı sizlere insaAllah canim benim ben hala soktayim
Hadi hayırlısı cnmBende anlamadım ki valla sayfaya da attım bakalım oradaki abla ne diyecek
Farketmesi zor oluyor genelde. Yumurtayı uzun uzun incelemesi gerekiyor. Birer hafta arayla falan bakılması gerekiyor yani. Ama çoğu farkediyor. Özellikle de sıkışmış gittiysen ultrasona belli oluyorYok hayatım adetim arasında iki üç gün oynar en fazla kılsız bir kadınımkilo zaten yok olda doktor da söylemez miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?