Buna bende katılıyorum yA stres yapmadım o ay hiç düşünmedim oldu diyorlar tamam okey etkilidir stres belki ama akışına bırakınca da olduğu yok en azından doktoe takibiyle vücudunda ne olup ne bittiğini görüp biliyorsun. Kızlar bizde bugünü değerlendirdik hadi bakalım büyük ihtimal yarın yumurtlama günüm doktor bi dolu bi boş dedi yarın yumurtlama olsa dahi ilişki olmasa da bugün ki ilişkiden spermler içerde kalıyor değil mi?Valla canım ağustostan bari doğru düzgün takip bile etmedim. Zaten sık seks yapıyoruz. Olacaksa olur dedim, stresten uzaktım. Olmadı. Doktor kontrolünde işler biraz daha kontrol altında. Bırakma sakın o yüzden.
Aynen öyle de ne yapalım. Dün eşim isyan etti. Asker miyiz biz ya bu ne düzen tertibat bilmem ne diyeValla gizem artık ne dusunucem nasıl davranicam bilmiyorum canımızın istediğinde değil tarihe göre seks yapiyoruz
Kalır canım. Sakın kalkma en az 2 saat. Bacaklarını kaldırabiliyorsan kaldırBuna bende katılıyorum yA stres yapmadım o ay hiç düşünmedim oldu diyorlar tamam okey etkilidir stres belki ama akışına bırakınca da olduğu yok en azından doktoe takibiyle vücudunda ne olup ne bittiğini görüp biliyorsun. Kızlar bizde bugünü değerlendirdik hadi bakalım büyük ihtimal yarın yumurtlama günüm doktor bi dolu bi boş dedi yarın yumurtlama olsa dahi ilişki olmasa da bugün ki ilişkiden spermler içerde kalıyor değil mi?
Biz evliliğimin ilk yılı korunduk o zaman daha istekliydim doğruyu söylemek gerekirse ama şimdi nedense tarihe göre yapıldığı için midir bilmem ilk yılki gibi değilimValla gizem artık ne dusunucem nasıl davranicam bilmiyorum canımızın istediğinde değil tarihe göre seks yapiyoruz
Tamam kuzum dediğin gibi yapıyorumKalır canım. Sakın kalkma en az 2 saat. Bacaklarını kaldırabiliyorsan kaldır
Neysa canım şöyle düşün. 6 ay korumalı başlayacaksınız öbür ay. Vücudunuzdaki her şey sıfırlanmış olacak.daha kolay olur inşallah. İkinize de geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda bi hasar bırakmadan geçerKızlar bubay beni eleyin bidaha ki aya kısmet artık eşim korona oldu bir iki güne de ben de semptom görürüm muhtemelen ilaç kullanıyoruz ikimiz de o yüzden bu ay bebek hayalleri yine suya düştü
Oyle diyorlar evet. Ayni sebepten biz de pikten onceki gunu degerlendirdik, pik gunu bos biraktik, catlamayi gordugum gunu degerlendirdik. Ama catlama gunu kuruluk oldu bende. Insallah kacirmamisimdir. Nisan ve Mayis gebelik planlayanlar da bikti benim bu kuruluk mesajlarimdan bugunBuna bende katılıyorum yA stres yapmadım o ay hiç düşünmedim oldu diyorlar tamam okey etkilidir stres belki ama akışına bırakınca da olduğu yok en azından doktoe takibiyle vücudunda ne olup ne bittiğini görüp biliyorsun. Kızlar bizde bugünü değerlendirdik hadi bakalım büyük ihtimal yarın yumurtlama günüm doktor bi dolu bi boş dedi yarın yumurtlama olsa dahi ilişki olmasa da bugün ki ilişkiden spermler içerde kalıyor değil mi?
Kuzum rabbim tez vakitte şifa versin bak yokuşun sonu düzlük her şerde bi hayır vardır belki bu ay coronayı düşünüp bebek aklına gelmicek sonraki ay bi bakmışsın gebesinKızlar bubay beni eleyin bidaha ki aya kısmet artık eşim korona oldu bir iki güne de ben de semptom görürüm muhtemelen ilaç kullanıyoruz ikimiz de o yüzden bu ay bebek hayalleri yine suya düştü
İnşallah hayırlı sağlıklı mutlu çocukların olsun kuzum bu ay öğren hamile kaldığını inşallah aminnnnEki Görüntüle 2836642 arkadalar bugun yumurtlama gunum ıns tutar dua edin
Ay bi an hcg sandim. Insallah hcg de goruruz ins. Hayirlisi insallah gelsin bebis sagliklaEki Görüntüle 2836642 arkadalar bugun yumurtlama gunum ıns tutar dua edin
Valla kuzum bende uzun süredir hiç kuruluk olmadı bilemedim o yüzden. Kaçırmış olsan bile önceki değerlendirmelerdeki spermler orda. Onlar bekliyor. Sen gönlünü ferah tutOyle diyorlar evet. Ayni sebepten biz de pikten onceki gunu degerlendirdik, pik gunu bos biraktik, catlamayi gordugum gunu degerlendirdik. Ama catlama gunu kuruluk oldu bende. Insallah kacirmamisimdir. Nisan ve Mayis gebelik planlayanlar da bikti benim bu kuruluk mesajlarimdan bugunBir kisi de demiyor ki bende oldu ya da olmadi
Zamanla istekte bitiyor heves kalmiyor gercektenBiz evliliğimin ilk yılı korunduk o zaman daha istekliydim doğruyu söylemek gerekirse ama şimdi nedense tarihe göre yapıldığı için midir bilmem ilk yılki gibi değilim
Kuzum yok kaçmaz zaten sperm 24/72 saat arası canlı kalıyormuş yA pil yaptığı günde yumurta spermle karşılaşıyor zaten. Eee bide çatlamada da ilişki olunca da karşılaşıyor kaçmamıştır yani. Kuzu bazen ilişkide kendini vermeyince de kuruluk olabiliyor hani hemen bitsin gitsin diyince normaldir yani bide zaten sıkıyor sürekli sürekli normal benceOyle diyorlar evet. Ayni sebepten biz de pikten onceki gunu degerlendirdik, pik gunu bos biraktik, catlamayi gordugum gunu degerlendirdik. Ama catlama gunu kuruluk oldu bende. Insallah kacirmamisimdir. Nisan ve Mayis gebelik planlayanlar da bikti benim bu kuruluk mesajlarimdan bugunBir kisi de demiyor ki bende oldu ya da olmadi
Aynen öyle de ne yapalım. Dün eşim isyan etti. Asker miyiz biz ya bu ne düzen tertibat bilmem ne diyene yapayım yaaa dedim. Utanmasam küçük sıpanın askerleriyiz diye tezahurat tutacaktım da yemedi
Ay hayır da napayım yani oldu da biz mi istemedikYa sorma vallahi ben onları da anliyorum benim.esim de sıkıldı adam diyor tarih mi karar veriyor diyor napalim dedim yani vallaha zor yeminlen zor bıhtım ya
Hahahah benim eşimde şimdiden yola koydu bizi eşek sıpası diyorAynen öyle de ne yapalım. Dün eşim isyan etti. Asker miyiz biz ya bu ne düzen tertibat bilmem ne diyene yapayım yaaa dedim. Utanmasam küçük sıpanın askerleriyiz diye tezahurat tutacaktım da yemedi
Ya aynennnnn öyle biz daha duygusaliz erkekler öyle değil onlar daha katı bu durumdaAy hayır da napayım yani oldu da biz mi istemedikolmuyor işte napalım. Bi de bizde annelik iç güdüsü var, saçma bi şekilde kilitleniyoruz o duyguyu elde etmeye. Adamlarda yok ki öyle bir şey. Olsa da olur olmasa da olur modunda. O yüzden keyfe keder yaşasalar ne var yani
Hahahah benim eşimde şimdiden yola koydu bizi eşek sıpası diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?