Evet ilaç içtim başladım dün aldım akşam sabah sahurda aldım o şekilde içtim. Hangi getirir bakalım canım az da olsa geldiyse arkadası gelir bat kaç gün var senin?Ya dün geldi az bı leke sonra devam etmedi Kararsiz kaldık bende kendi istediği zamanki gelsin devam mı edeyim.diye sen hapı iciyomusm
Bilmiyorum bende 6 düşük gibi geldi bana 8,9 iyi diye biliyorumBunu bende çok merak ediyorum ne kullanmak lazım bide beş üstüne normal diolarda on üstü güzel yumurtlama doktorlar progesteronu pek önemsemiyor neden anlamıyorum ilacı var diye muhtemelen
2 kişi net çizgi gördü, bir kişi hayalet çizgi var canımArkadaşlar bu akşam evimde olmayacağim. Telefona uzak olabilirim. Merak ediyorum, acil özet geçebilir misiniz lütfeen? Hamile olduğunu öğrenen biri var miiii?
Bende 10-15 arası bu ay sağlıklı güzel yumrtlama olduğunu okumuştum 25 üstü ise hamile olma ihtimalini yükseltiyorBunu bende çok merak ediyorum ne kullanmak lazım bide beş üstüne normal diolarda on üstü güzel yumurtlama doktorlar progesteronu pek önemsemiyor neden anlamıyorum ilacı var diye muhtemelen
Devlette tüp bebek için 3 yıl evlilik şartım var bizim daha 2 senemiz yeni oluyor. Şuan devlette aşılama deniyorum ama olmazsa da bende Bahçeçi Tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorumben de 3 defa klomen çatlatma denedim, olmayınca HSG gibi birşey çektirdim, benim de sağ tüpüm tıkalı.. Şuanda Tüp sürecindeyim :)
Bat 25 dinaslina ama pik ve yumurtlama olmayınca bilmiyorum ne zaman gelirdEvet ilaç içtim başladım dün aldım akşam sabah sahurda aldım o şekilde içtim. Hangi getirir bakalım canım az da olsa geldiyse arkadası gelir bat kaç gün var senin?
psikolojik olarak hepimizin ne kadar zorlandığını hastaneye her gidişimde daha iyi anlıyorum. Çevremdeki insanlardan gizli bir şekilde hastaneye gelmem , Sekreterin sıra verirken her defasında kaç haftalık diye sorması, Etrafta ki imrenerek baktığım hamile hanımlar , Koridordan gelen bebek sesleri, yanımda verilen beşik cibinlik reflü yatağı vb siparişler. Rabbim hepimize sağlık sabır versin hepimiz biran önce dileğimize kavuşuruz inşallahBakalım ne çıkartıyor.Ben film çekildim onuuda devlet karşıladı. Çok teşekkür ederim anlatım için zahmet oldu inşallah bu ay tutarda mutluluğuna kavuşursun. Bende 3 yılın içindeyim zaten bana sadce ikametgahını al gel iki veya üçüncü gün dedi bakalım ne olur durumlar
Aminn insallahpsikolojik olarak hepimizin ne kadar zorlandığını hastaneye her gidişimde daha iyi anlıyorum. Çevremdeki insanlardan gizli bir şekilde hastaneye gelmem , Sekreterin sıra verirken her defasında kaç haftalık diye sorması, Etrafta ki imrenerek baktığım hamile hanımlar , Koridordan gelen bebek sesleri, yanımda verilen beşik cibinlik reflü yatağı vb siparişler. Rabbim hepimize sağlık sabır versin hepimiz biran önce dileğimize kavuşuruz inşallah
Aaaa çok sevindim. Teşekkür ederim bilgi için. Müsait olunca kimlermis tespit edeceğim. Umarim herkes sağlıklı şekilde kucağina alır bebeklerini.2 kişi net çizgi gördü, bir kişi hayalet çizgi var canım
Bekleyeyim diyorum ya, 4 gün kaldı şurada, hayırlısı inşallahAaaa çok sevindim. Teşekkür ederim bilgi için. Müsait olunca kimlermis tespit edeceğim. Umarim herkes sağlıklı şekilde kucağina alır bebeklerini.
Sen ne yaptın? Test için bekleyecek misin bir müddet daha?
Aynen öyle canım öyle diolar zatenBende 10-15 arası bu ay sağlıklı güzel yumrtlama olduğunu okumuştum 25 üstü ise hamile olma ihtimalini yükseltiyorbenim bilgim de böyle okuduğum yazılara göre
kuzum hayırlı olsun aminnKızlar ben şoksonuca bakılırsa hamileyim
Ay inanmıyorum bariz net bu allahım dualarımızı duyuyor rabbim sonunu da getirsin inşallah kuzum darısı hepimize bu haberi bu resmii atmaya
darısı hepimize kuzum inş.burkulmasın içinAz önce bir arkadaşımın daha gebelik haberini öğrendim. İçim bir buruk kızlar...
battaşın olarak 5 mayıs bende hatimimde herkese dua ettim kuzum son 10 sayfam kaldı hatim bştince test yapıcam inş. güzel haberi verieiz bizdeKız yşne pıtır pıtır hamileler dökülmüş buralara maşallahhhadi gerisi için de duaya tam gaz devam. Allahım hepimizin tez vakitte 2. Çizgiyi görmeyi sağlıklı gebeliğin ardından sağlıklı hayırlı evlatlar kucaklamayı nasib etsin. Amin... Benimki 5 mayıs 2021 de yütfeeeen çok amin
Bana bu akşam dediCanımcım ilk gün 36 saat sayıyor. Sonra bi hafta on gün hep en fazla 2 günde 1 ilişki dedi. Benim 36 saatte değil de 42. 43. Saatte falan çatladı ama sanırım. Çünkü ertesi gün sabah kalktığımda kasıklarım inanılmaz ağrıyordu.
Sevdim bu modu tuttum çok mantıklıOff bu teyzeler. Laf ariyolar sanki onlarin cok umurunda senin cocugun olmus olmamis. Oyle teyzelerle bas etmenin yolu konuyu hizla degistirip onlara uyuz olacaklari sorular sormak. Hemen de zaten dusuyolar tuzagaBen 30 yasinda evlendim okuduk ettik anca. Bana ee evlenmiyo musun diip duruyolardi gec kaldin fln ben de sen kac yasinda evlendin dedim bigun o teyzeyem 22 dedi aa dedim ama o zaman gore sen gec evlenmissin bira babaannem 16 yasinda evlenmis fln. Ay yazik nasil aciklama yapiyo cok isteyenim oldu da babam vermedi fln Ona sanal bir empati yasattim, kendisi kuramadi. Sana oyle diyenlere sen de sor sen kac yasinda dogurdun, sütun geldi mi? Kac yasina kadar emzirdin fln. Sorulara cevap vermek uzatiyo mevzuyu. Soruya soruyla karsikik vermezsen o teyzelerle bas edemezsin. Bu reglini takip eden arkadaslar icin de gecerli. Onlara da uygulanabilr bu metod.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?