Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız kaç mm lik olmuş yumurtacıkların kader arkidişim seni takipteydim bende
19 ve 21 mm olmuşlar canım sadece sağdakiler gelişmiş dedi bn sadece sağ tarafıma Ebru ablanın masajını yapmıştım bnce onun da etkisi var ya o kadar mutlu oldum ki büyümüş ve 2 tane diyince

19 ve 21 mm olmuşlar canım sadece sağdakiler gelişmiş dedi bn sadece sağ tarafıma Ebru ablanın masajını yapmıştım bnce onun da etkisi var ya o kadar mutlu oldum ki büyümüş ve 2 tane diyince
Maşallah kuzum inşallah içleri dolar, sağlıklı yavrucaklarımız olur amiiiin

Sen yanlış saymamışımdır senin haberin yoktur ondandır
Şaka bir yana bilemedim ya. Bi tanesi 2 çizgi de tam koyu olan vardı. Bi tanesi silikti. Öbürü de transfer yaptırmıştı sanki
Hee transfer yapanı biliyorum yaa ama o tam net değildi sanki, inşallah hamiştir tabi

Canım masaja ne zaman başladın ve günde kaç kere yaptın? Bu videoya çektiği oturarak yapılan masaj dimi?

Kızlar hamile kalmayı kolaylaştıran jel öneriniz var mı kayganlaştırıcı olan

Evet kafamı duvarlara vuracağım gerekirse ama bekleyeceğim yinede :) geçen ayki gibi uzulmektense beklemek daha iyi
En doğrusunu yaparsın sonradan cidden üzülüp toplarlanmak insanı ister istemez yoruyor bende bir kere öyle olduğum için güzel haberlerini almayı çok isterim birazcık sabır birşeycik kalmamış zaten

Doğru kullanmışsın balım. Her gün bir çay kaşığı yiyorum ben. O kadar çok vitamin mimeral kullanıyorum ki zehirlenmesem bari
Ayyy bende vitamin işine döküldüm inşallah hayrını görürüz. Biraz tuhaf tadı var ama olsun napalım

Evet özelde 800 dediler arkadaşıma.
5000 ne ya çoook fazla nerede bu fiyat? Bizim burada merkezde kaç biliyorum ilçede o dediğim fiyatta.
Bende özelde 850 TL ye oldum aşılamayı.. bazı fiyatları duyuyorum şaşırıyorum. Nokta atışı yapmaları lazım ki o fiyatları istesinler

Kızlar ben şok
Kan ne zaman vereceksin canım şokun geçti mi
Cnm ya bugün devamı gelmedi devam edeyim mi masaja dün baya gelecek sanmistim
Devam olana kadar ben de yapıyorum o adet gelecek
Bende özelde 850 TL ye oldum aşılamayı.. bazı fiyatları duyuyorum şaşırıyorum. Nokta atışı yapmaları lazım ki o fiyatları istesinler

Evet canım napsınlar bir kere ellerine düşme para da para dertleri sankim farklı ne yapıyorlar onu anlamdım? Çok yazık o zmaan gerek yok aşılamaya. Peki tuttu mu canım ne zaman yaptırdın?

Beni de listeye ekler misiniz? Bu ay denemedim olmadı tekrar deneyeceğiz Yaşım 25 Bat tarihi 26 Mayıs kullandığım ilaçlar - Femera - ovitrelle çatlatma - 8 Mayıs aşılama. 1.5 senedir istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…