Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm benmde progesteronum 27,4 çıktı gebelikle alakası yokmu yüksekliğin?
Progesteron seviyesi kadınlarda yumurtlama meydana gelmeden önce 1ng/mL den daha az iken, adet döngüsünün ortasında (yumurtlama) yani ortalama 14. Günde 5 ila 20ng/mL arasındadır. Hamileliğin ilk zamanlarında 11,2 ila 90 ng/mL olan progesteron seviyesi hamileliğin son dönemlerinde 48 ila 300 veya 300 ng/mL den daha fazladır. Genelde yumurtalamdan sonra progesteronun yüksek olması yumurtanın çatladığı anlamına gelir. Hamilelik için progesteron hormonu kesin bilgi vermez. Beta HCG baktırılmalıdır.

Inekler bol sut versin diye hormon veriliyor bu hormonda size sut ve sut urunlerinden geciyir bu hormon oco ve bir suru kist gibi kadin hastaliklari cikartqn seyler adet duzensizligi filan bir deneyin belki basari elde edilir
ben bunu hiç düşünmemiştim, peki organik süt içsek. Sonuçta sütte bol bol vitamin var.

Tamamdır eklerim kayıt ettim canım
Kızlar iğneyi yaptırdım sağ da iki tane yumurtam oluşmuş çatlamak üzere zaten ama yapalım istersen dedi tabi ki yapalım dedim hemen alıp yaptırdım artık gerisi Allah ın takdiri
Güzel haberler alacağız senden inşallah Haydi hayırlısı çookça aminnn
3 gün sonra adet gelir benim çok kocaman bi et parçası gelmişti korkmuştum baya önümüzdeki ay döngü normale dönüyor güne yakın oldum ama 3 haftada regl oldum Bu ay bakalim neler olcak
Benimki o kadar şey ki neyse demicem neyhemen olmazsa şaşmam ayarsız

ne güzel bilgiler bunlar

en sağlamı erken gebelik testi yaptırmak fakat yumurtlamadan en az 10 gün geçmeli değer çıkması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…