Ben duymuştum ama denemedim. Herşey vesile belki olur canım deneArkadaslar hıc yakı yapıstrmayı duydunuzmu ben yumurtlama zamanı onu yapıstrmak ıstyrm bu ay onu denıcem
İnşallah canımCanım üzülme, umutlar bir sonraki aya inşallah
Bence de o jel iş görür her yönden ben keyif tarafının da güzelliğine inanıyorumSekste de bu kadar kacilir sadece çocuk yapmak için değil keyif amaclida seks yapılabilir bence
İşte buydu beklediğim canım çatlamış yumrtanarkadaşlar yine ben yine ovü test sonucum :)
önceki test sonuçlarımı biliyorsunuz, çatlama var mı ne dersiniz?
soldan sağa eskiye doğru gidiyor arkadaşlar.
Benimkini getiririm ya kapanma hikaye burada tekstiller fabrikalar çalışıyorlar bu bize kapanma evde olanlaraIyi yapiyosun valla yoksa deli cikicaz. Neyse bu kapanmayi iyi degerlendirelim bencesenin esin gerci nasil calisicak bilmiyorum ama . Esi evde olanlar yardirin anacim
Hayır canım bir arkadaşa demiştim.Bana mi sordun Yusracim. Ben o listelerden silinme durumunu dusununce kotu hissediyorumBenimki de boyle bir delilik iste. Hatirlarsan Nisan'a da yazdirmamistim kendimi
Amin canım Allah Kabul Etsin güzel niyetini inşallahKızlar Meryem suresini ve Yasin okudum hepimiz için rabbim kabul etsin inşallah
Bu çok güzel işte en güzel zaman an bu canımGeçen ay o kadar Olsun diye çabalarken bu ay ki bosvermisligim peki nasipse ne zaman sa olurlar
Özelde mi 800 tl aşilamaYok bedava yapılacak benimki devlette olacak alışamam parayla da burada özelde 800 yapıyorlar.
Bende bir iki kere deneyip sonra içim rahat etsin istiyorm benimde içimde olacakmış gibi büyük his var
Evet özelde 800 dediler arkadaşıma.Özelde mi 800 tl aşilama
Canm benmde progesteronum 27,4 çıktı gebelikle alakası yokmu yüksekliğin?Ya benim geçen ay 21. Gün 16.37 çıktı hatta gebe olablrsn dedi doktor ama hani nerde lannnn bu bebek diyemedim takılma progesterona
BAT: 20 mayısGruba eklenmek mi istyrsn? Bilgilerini bu msjımla cvpla istersen
Canım ben kullandım ama doktor sadece 5 gün kullan demişti bana 5 gün kullandıktan sonra 3-4 gün sonra adetim geldiexclusive canım nasılsın iyi misin? Birşey soracaktım doktor bana adet söktürmek amaçlı duphaston verdi sende kullanmıştın ya adet olunca bırakıyor musun kullanmayı? Merak ettim de...
Bende kullandım gecen ay kür yuzunden 15 gün gecikme yaşadım ama ben doktorun dediğini unutmuştumexclusive canım nasılsın iyi misin? Birşey soracaktım doktor bana adet söktürmek amaçlı duphaston verdi sende kullanmıştın ya adet olunca bırakıyor musun kullanmayı? Merak ettim de...
İnşallah canım bi kaç gün geçsin tekrarlayacağım inşallahSenin testinde sanki silik bir cizgi gördüm ben canim bence tekrarla iki gun sonra testini
Valla bilemiyorum kafamıza huni takıp gezcez az kaldıHahhaa ne olacak bizim bu halimiz
Bende öyle gördüm ya 10.gün silikleşti bildiğin. Dünü de değerlendirdiysen olur inşallah canım bugün yine değerlendirsenin de 10. gun siliklesmis dikkatle bakincs goruluyo. 9. gun cok net yumurtlama. Ben yumurtlama gununu degerlendirmedim bilerek, onceki gunu degerlndirdim hata mi ettim. neyse ettiysem de ettim.:) demek ki oyle yapmama gerekiyomus kismet geregi:))
Degerlendirildi itinayla. Adam uyumus tv karsisinda uyandirdim valla napim. Kritik gun olmasa muhattap olmazdimBende öyle gördüm ya 10.gün silikleşti bildiğin. Dünü de değerlendirdiysen olur inşallah canım bugün yine değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?