Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar hıc yakı yapıstrmayı duydunuzmu ben yumurtlama zamanı onu yapıstrmak ıstyrm bu ay onu denıcem
Ben duymuştum ama denemedim. Herşey vesile belki olur canım dene
Canım üzülme, umutlar bir sonraki aya inşallah
İnşallah canım
Sekste de bu kadar kacilir sadece çocuk yapmak için değil keyif amaclida seks yapılabilir bence
Bence de o jel iş görür her yönden ben keyif tarafının da güzelliğine inanıyorum

arkadaşlar yine ben yine ovü test sonucum :)
önceki test sonuçlarımı biliyorsunuz, çatlama var mı ne dersiniz?
soldan sağa eskiye doğru gidiyor arkadaşlar.
İşte buydu beklediğim canım çatlamış yumrtan benim dediğim gibi oldu dünden bugüne silikleşti inşallah güzel haberlerini alırım artık beklemek zamanı senin için
Iyi yapiyosun valla yoksa deli cikicaz. Neyse bu kapanmayi iyi degerlendirelim bence senin esin gerci nasil calisicak bilmiyorum ama . Esi evde olanlar yardirin anacim
Benimkini getiririm ya kapanma hikaye burada tekstiller fabrikalar çalışıyorlar bu bize kapanma evde olanlara karıma gidecem biz çocuk yapıyoruz doktor işim var diyor soranlara kimse engel olmuyor birde çok önemli değil bu ay benim için gelişine çalışcam adet gelsin ilk o gelmeden ne desem boş
Bana mi sordun Yusracim. Ben o listelerden silinme durumunu dusununce kotu hissediyorum Benimki de boyle bir delilik iste. Hatirlarsan Nisan'a da yazdirmamistim kendimi
Hayır canım bir arkadaşa demiştim. Nasıl istersen sonuçta nasıl iyi hissettiğin kendini buralarda olduğunu biliyorum bir bakmışsın hamişsin yazarım o zamana seni

MaviFlorra
Rica ederim canım inşallah güzel haberlerini alırız

Son düzenleme:
Mısıj tikriri

Son düzenleme:
İnşallah bu ay hepimiz zafer bayrağını göndere çekeriz de güzel bi sosyal mesafeli kutlama yaparız şuracıkta Ankalinka

exclusive canım nasılsın iyi misin? Birşey soracaktım doktor bana adet söktürmek amaçlı duphaston verdi sende kullanmıştın ya adet olunca bırakıyor musun kullanmayı? Merak ettim de...

exclusive canım nasılsın iyi misin? Birşey soracaktım doktor bana adet söktürmek amaçlı duphaston verdi sende kullanmıştın ya adet olunca bırakıyor musun kullanmayı? Merak ettim de...
Canım ben kullandım ama doktor sadece 5 gün kullan demişti bana 5 gün kullandıktan sonra 3-4 gün sonra adetim geldi

B
Bende kullandım gecen ay kür yuzunden 15 gün gecikme yaşadım ama ben doktorun dediğini unutmuştum eczaci gun de 2 kere yazmıştı ilacı 10 gun kullandım sonra 3 gun içinde adet oldum

senin de 10. gun siliklesmis dikkatle bakincs goruluyo. 9. gun cok net yumurtlama. Ben yumurtlama gununu degerlendirmedim bilerek, onceki gunu degerlndirdim hata mi ettim. neyse ettiysem de ettim.:) demek ki oyle yapmama gerekiyomus kismet geregi:))
Bende öyle gördüm ya 10.gün silikleşti bildiğin. Dünü de değerlendirdiysen olur inşallah canım bugün yine değerlendir

Bende öyle gördüm ya 10.gün silikleşti bildiğin. Dünü de değerlendirdiysen olur inşallah canım bugün yine değerlendir
Degerlendirildi itinayla. Adam uyumus tv karsisinda uyandirdim valla napim. Kritik gun olmasa muhattap olmazdim Bugun aksama misafir var yemekli insallah gumburtuye gitmez de degerlendiririz. Ya ben cok heycanliyim ama guzel heyecan kendim icin degil sadece. Herkes bhcg testi gonderiyor bakiyoruz ben gordum canim hayalet cizgi falan diyoruz ya:)) Gerci ben cizgi gorme ozurluyum herkes gorur ben goremem insallah bol hamisli bir ay olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…