Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dediğim gibi sadece bir fikir nasıl isterseniz
Fikir güzel ama burada yasak
bilmiyorum demek ki çok olumsuz düşünüyorum
Neden olumsuz düşündüğünü merak ettim açıkçası sebebi olmalı?
Yanlışlıkla senden alacaklardı öyle birşey mi varmış ne kadar saçma cvp ama sevindim açıklık getirilmesine bilseydim derdim bende sana

Kızlar bacaklarımda bi uyuşukluk var ya, nasıl anlatsam bilemedim. Sanki bacaklarımı kasıyormuşum gibi hissettiriyor ama kasmıyorum. Çok Çişim varmış da tutuyorum gibi ama yok. Kasıklarımdan başlayan bi uyuşukluk. Üstüne ağır bişey falan koyunca rahatlıyor. Bu saçma hissimi anlatabildim mi bilmiyorum ama böyle bişey yaşayan bar mı

Bende de aynısı oldu.10 Nisan bat tarihim ama 17sinde kahverengi uzayan lekelenme geldi hemde 8 gün boyunca (normalde 3 gün kanama bir gün kahverengi lekelenme gelir biterdi) , doktora gittim bu dönemi adet sayabilirsin dedi anlamadım

Bende ilaç içiyorum artık affetmiyorum masaj da yapıcam olunca gelişigüzel açık kanallarda çalışma yapacağım haydi bakalım hakkımızda güzeli olsun ne olacaksa
Iyi yapiyosun valla yoksa deli cikicaz. Neyse bu kapanmayi iyi degerlendirelim bence senin esin gerci nasil calisicak bilmiyorum ama . Esi evde olanlar yardirin anacim

Beta 5.56 çıktı hatta hamileyim sandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…