Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Arkadaslar yumurtlama doneminde neler tuketmemız lazım rahme bebegin tutunmasınıcın avakoda onerdıler bırde folıkasıt kullnyrm

İkinciler nazlı mı okuyor ne benimde bir oğlum var haziranda 5 olacak 1.5 senedir deniyoruz kasımda bir dış gebelik geçirdim sol tüp gitti. Şimdi tekrar denemeye başladık bakalım

Arkadaslar yumurtlama doneminde neler tuketmemız lazım rahme bebegin tutunmasınıcın avakoda onerdıler bırde folıkasıt kullnyrm
Canım yumurtlama dönemini bilmiyorum ama gebelik döneminde nar ve nar suyu düşüge neden oluyor diye duymuştum o yüzden gebe kalmaya çalıştığım için nar tuketmedim hiç aylardır doğruluğu teyit ister tabi yinede aklında olsun

Kızlar benim geçen ay battan 2 gün sonra beta 8 ertesi gün 4 e düştü sonra sıfırlandı doktorum kimyasal bile değil kafandan çıkart at dedi neden böyle oldu anlamadım

Merhaba bende şekersiz bi hayat yaşıyorum kullanmıyorum hiç bişeyde ve diyetime sporuma da dikkat ederim fakat bu süt ve süt ürünleri olayını anlayamadım neden kullanmamalı doktor mu sözledi size ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…