Canım böyle yogun kıvamliysa adetin yakınsa adet habercisi o. Geçen ay benimde baya akti sanki adet oldum sandım bi baktim beyaz akıntı bolca. Sonra yoksa hamilemiyim dedim meğersem adetin gelisiymisKimse cevap vermedi yabiraz kırıldım doğrusu
Kusura bakma bilmiyorum da bu ne acaba Bilgi verir misinEki Görüntüle 2835719
Urunlerim geldi prefertil jel
Kizlar en çok hoşuma giden karton kutu üstündeki şans dileği böcuğu stickeri oldu
Bakalım normalde yumurtlama 25 Nisan di ama ben bugün bu ürünle deneyecegim
Deneyen arkadaşların yorumlarını da beklerim
Ahh ahh bende böyle düşünüyorum birinciyi tutturursam korunmucam zaten hemen olmuyo olana kadar öbürü 3 yaşına geliyoOkurken bunu ben mi yazdım acaba dedimtek fark 30 yaşında olmam, hoş yaşıma göre yumurtalarım doktorun beklentisini karşılamamış o da ayrı mesele. Oğlum 4,5 yaşında ilk denemede hamile kaldım, bir yıldır ikinci için uğraşıyoruz ama yok bir türlü olmuyor. Klomen de işe yaramadı iğne tedavisi gördüm, daha da olmazsa tüp bebek istiyorum artık. Daha geçen gün eşime dedim ikinciden sonra korunmak yok, üçe kadar yolu var diye gönlümden geçen ikiz de aslında olmayınca olmuyor, doğurasım var hamile kalamıyorum
Zaten keyif amaçlı da yapıyoruz 9 aylık evliyiz sırf çocuk için değil tabi ki ama bu aralar oruçtan dolayı daha fazla yoruluyorum çok erken kalktığım için de uykumu alamıyorumSekste de bu kadar kacilir sadece çocuk yapmak için değil keyif amaclida seks yapılabilir bence
Dualarım seninle sizinle canım benim güzel kalbinin hayrına inşallahBundan da anlıyoruz ki adetle ikisinin belirtisi aynı olabiliyor sen bu ay başlıyorsun değil mi canım?
İnşllah ponciğim inşallahhep birlikte
Tarihler mi değişti canım bunları mı kayıt edeyim?
Ayy ablama da aynısı olmuştu, ikincisi 1 yaşına gelmeye yakın denemeye başladı çünkü öncesi için çok uğramıştı, anca olur dedi. ilk ayda olmuştu tamamen kafa yapısı yaAhh ahh bende böyle düşünüyorum birinciyi tutturursam korunmucam zaten hemen olmuyo olana kadar öbürü 3 yaşına geliyo
Tutmaz valla haklısın ama önceki gibi yapmama kararı aldım çatlasam da beklicemYani sonra da kesin eeee 7 gün geçti ne zaman test yapsam diye uyku tutmaz
Yani oyle kiyaslarsak haklısınızVallaha tüp bebekten ucuZ en azından yani bende ona göre değerlendirmiştir bir vitamin parası
Bakalım denicem ama bu ay etkili olur mu bilemedim
Bnde minnak kurabiyelerden aldım ama senin dün yumurtlama olmuştu bn gördüm hatta cevap yazdım diye hatırlyrmTutmaz valla haklısın ama önceki gibi yapmama kararı aldım çatlasam da beklicemKuzum ya testi aldığım yerdeki ablaya da attım testi devam teste diyo daha koyu arayacağız sende diyo sanırım daha yumurtlama olmadı diye söyledi
Bunu ben de çok kişiden duydum, ilkinde zorlanınca ikinci hemen oluyormuş diyorlar, bende tam tersi olduAyy ablama da aynısı olmuştu, ikincisi 1 yaşına gelmeye yakın denemeye başladı çünkü öncesi için çok uğramıştı, anca olur dedi. ilk ayda olmuştu tamamen kafa yapısı ya
Aynen canım bende öyle düşündüm kesin yumurtlama dedim ama abla öyle söyledi hatta bugünkü çatlama diye düşündüm ben. Daha koyuyu arayacağız dedi yumurtlama olarak görmedi sanırımBnde minnak kurabiyelerden aldım ama senin dün yumurtlama olmuştu bn gördüm hatta cevap yazdım diye hatırlyrm
Annelik zor anne olmak için gidilen yol da zorHerşey anne olmak için işte
Ay hiç duymadım neymiş ki oKizlar evde uygulanabilen erkek sperm sayısıyla ilgili test varmış duymuş muydunuz daha önce hic
Zafere gidilen yolda çekilen çile kutsaldırAnnelik zor anne olmak için gidilen yol da zor
Vallaha bende bilmiyordumtembel uyuşuk spermleri hızlandırıp yumurta ile bukusturuyorKusura bakma bilmiyorum da bu ne acaba Bilgi verir misin
Zaten bizdeki şansa böyle olur 1. Olsun diye uğraşırız ikincide pat diye olurAyy ablama da aynısı olmuştu, ikincisi 1 yaşına gelmeye yakın denemeye başladı çünkü öncesi için çok uğramıştı, anca olur dedi. ilk ayda olmuştu tamamen kafa yapısı ya
Bi kadindoguma git istersenAra ara lekenlenme oluyor koyu kahve kıvamda o neden oluyor onu anlamadim normalde adetten 2 gün önce olurdu ama hu kadar koyu da olmazdı adetten 7 gün önce bu şekilde başladı lekelenme
1 cc de 15 milyon sperm olması gerekiyormuş teste yapılıyormuş eğer o sayıdan fazlaysa çift çizgi çıkıyormuş azsa tek cizgiymişAy hiç duymadım neymiş ki o
Tamam yok simdilik=)Üst üste.. eğer bilinen bi sperm problemi yoksa tabi varsa bir gün ara verin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?