Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlarr benim çatlama oldu değerlendirdim ama biraz önce hissedilir şekilde beyaz akıntım geldi tekrar yumurtlama olabilir mi ? Kardeşimdeyim yanımda teste yok yapamıyorum olabilir mi acaba?
Canım adetine kaç gün var? 1-2 gündür bende de oldu test yaptım ama yumurtlama değildi

Kimse cevap vermedi ya biraz kırıldım doğrusu
Canim bu konularda çok cahilim bende akintiyi görünce degrrlendirecgim adetinin 10. Gününde diğer adetine son 3 gün kalaya kadar demisti doktor bir de onu dinleyecegim

Benide eklermisin

Beklenen adet tahrih 4 mayıs
Yaş 33
3 yıldan beri bebek istiyoruz
Klomen ve estrofem progestan kullaniyorum

Canim bu konularda çok cahilim bende akintiyi görünce degrrlendirecgim adetinin 10. Gününde diğer adetine son 3 gün kalaya kadar demisti doktor bir de onu dinleyecegim
Benim yumurtalama ve çatlama ovülasyon testinde çıktı ama eve döndüğümde yinede bir kaç günü değerlendiricem

Benim yumurtalama ve çatlama ovülasyon testinde çıktı ama eve döndüğümde yinede bir kaç günü değerlendiricem
Değerlendir canim biri demisti iki defa yumurtlama oluyor adete yakın olabilir diye

Urunlerim geldi prefertil jel
Kizlar en çok hoşuma giden karton kutu üstündeki şans dileği böcuğu stickeri oldu
Bakalım normalde yumurtlama 25 Nisan di ama ben bugün bu ürünle deneyecegim
Deneyen arkadaşların yorumlarını da beklerim

Bende baktım ama pahalı diye almamistim umarim sizde faydası olur:)

Offf heryerim agriyor yine bu haftasonuna kadar adet olucam insallah. Valla korunmasak bu ay acaba mi dicem ama o konuda kafam rahat ama belim kasiklarim,goguslerim heryerim bana karsi
Bundan da anlıyoruz ki adetle ikisinin belirtisi aynı olabiliyor sen bu ay başlıyorsun değil mi canım?
Bir sorun çıkmadığına sevindim kuzum hayırlısı olsun inşallah belki de o şekilde daha hayırlı olacak her gün yeni umut bir bakmışsın hazirana bile kalmamış
İnşllah ponciğim inşallah hep birlikte
Canim simdi guncelliyorum her şeyi doktor arti birde folik asit verdi takviye çünkü Yusra-61 yas 27 1 aydır istiyoruz bat 22 mayıs takviyeler folik asit omega 3 c vitamini propolis
Tarihler mi değişti canım bunları mı kayıt edeyim?

Okurken bunu ben mi yazdım acaba dedim tek fark 30 yaşında olmam, hoş yaşıma göre yumurtalarım doktorun beklentisini karşılamamış o da ayrı mesele. Oğlum 4,5 yaşında ilk denemede hamile kaldım, bir yıldır ikinci için uğraşıyoruz ama yok bir türlü olmuyor. Klomen de işe yaramadı iğne tedavisi gördüm, daha da olmazsa tüp bebek istiyorum artık. Daha geçen gün eşime dedim ikinciden sonra korunmak yok, üçe kadar yolu var diye gönlümden geçen ikiz de aslında olmayınca olmuyor, doğurasım var hamile kalamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…