AminnYok yapmadı çok ağresif ruh halindeydi bende soramadım aldım ilacı geldimben yoruldum böyle kalabalık görmedim zaten kimse kimseyi sözde dinlemez iç içeydik herkesle birde alışama konuştuk ya artık kafamda o vardı. Sadce olblrmiş bazen bu şekil stres mevsim kaynaklı filanlar falanlar. Rabbim en yakın zamanda bizi evlad nasip etsin inşlh tek temennim bu
Ne zaman başlayacağız peki kullanmaya? Adet bitiminden ne kadar sonra?Çok basitmiş bende bugün yaptım koyulmasını beklemece ilk idrarla yapmıyorsun sadece
Bir kaç gün sonra başlayabilirsinizNe zaman başlayacağız peki kullanmaya? Adet bitiminden ne kadar sonra?
Tabiki canım daha 5 gün var,Yani pozitif de olabilir mi aslında
Ah ahh dolmuş yine hastaneler bu kadar çok gebe nasıl gebe kaliyo hepsine sormak isterdim.Ay benimde içimden senin bu yaz tutucak gibi geliyo hamişligin
İlk önce adetin bittiği zaman yap canım dikkat etmen 2 detay var 1. İlk idrar ile yapmıyorsun 2. Testi yapmadan en az iki saat öncesinden sıvı alımı yapmıyorsun testi hergün aynı saatte yapmaya özen gösterNe zaman başlayacağız peki kullanmaya? Adet bitiminden ne kadar sonra?
Amin canım inşallahInsallah tez zamanda guzel haberler aliriz canim
Kaç günün var ki papatyam? Bat varvmı?Kızlar sonuçlarım çıkmış progesteronum 6,37 .
Çok mu düşük gebe kalmak için
Bugğn adetin ilk gününden sonra 22. GündüKaç günün var ki papatyam? Bat varvmı?
Hayırlı uğurlu olsun inş kimyasal değildir aklına kötüyü getirme doktor tedbir için demiştir onu
Allah razı olsun canim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahİnşallah yükselir canim dualarımız seninle içini ferah tut sen
Evet öyle haklısın normalde ilk yarın hemen sabah gel dedi sonra Perşembe günü gel dediler demekki sıkıntı olmaz ki öyle dediCanım değerin hamile inşallah çıkarlakin kapanma var nasıl gideceksin takip için randevu al doktordan yoksam yarından sonra çok zorlarla artık.
Çok sağolunTam anlamıyorum ama galiba gebelik var çok sevindim gözünüz aydın olsun
Ya benim geçen ay 21. Gün 16.37 çıktı hatta gebe olablrsn dedi doktor ama hani nerde lannnn bu bebek diyemedim takılma progesteronaKızlar sonuçlarım çıkmış progesteronum 6,37 .
Çok mu düşük gebe kalmak için
Çok meraktayım sağlıcakla artmasını dilerimEvet öyle haklısın normalde ilk yarın hemen sabah gel dedi sonra Perşembe günü gel dediler demekki sıkıntı olmaz ki öyle dedi
Canım görmezdin diye düşünüyorum o gelişi güzel birşey değil ki ne biliyim benim bildiğim tutarsız değil o kadarda ben bazen pek güvenmiyorum ama nasip ya doktor ne dedi peki bu duruma?Bugğn adetin ilk gününden sonra 22. Gündü
5 nisanda adet oldum 12 si yumurtlama gördüm ovülasyon da 14 gün saydım üstüne
4 mayısta adet olurum diye düşünüyorum.
Ovülasyon da yumurtlama görür müydüm yumurtlama olmasaydı
Ya inşallah pozitiftir yorucu bu süreç ya bide hamilelik belirtileri var ama nasıl negatif çıktı anlamadimTabiki canım daha 5 gün var,
Sonuca e nabızdan baktım canım sabah görüşeceğim doktorlaCanım görmezdin diye düşünüyorum o gelişi güzel birşey değil ki ne biliyim benim bildiğim tutarsız değil o kadarda ben bazen pek güvenmiyorum ama nasip ya doktor ne dedi peki bu duruma?
Ya benim geçen ay 21. Gün 16.37 çıktı hatta gebe olablrsn dedi doktor ama hani nerde lannnn bu bebek diyemedim takılma progesterona
Doktor progestoronun gebelik oluşması için çok önemli olduğunu söyledi düşük çıkarsa ilaç kullanacağız dedi bebek tutunamıyırmuş düşük olduğundaCanım görmezdin diye düşünüyorum o gelişi güzel birşey değil ki ne biliyim benim bildiğim tutarsız değil o kadarda ben bazen pek güvenmiyorum ama nasip ya doktor ne dedi peki bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?