Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn

Ah ahh dolmuş yine hastaneler bu kadar çok gebe nasıl gebe kaliyo hepsine sormak isterdim. Ay benimde içimden senin bu yaz tutucak gibi geliyo hamişligin

Ayy siz böyle derken sizi içime sokasım geliyor çiçek açıyor içimde valla umut doluyor canım me güzelsiniz rabbim aynı güzelliği bana ve sizlere versin dilerim

Ne zaman başlayacağız peki kullanmaya? Adet bitiminden ne kadar sonra?
İlk önce adetin bittiği zaman yap canım dikkat etmen 2 detay var 1. İlk idrar ile yapmıyorsun 2. Testi yapmadan en az iki saat öncesinden sıvı alımı yapmıyorsun testi hergün aynı saatte yapmaya özen göster

Kaç günün var ki papatyam? Bat varvmı?
Bugğn adetin ilk gününden sonra 22. Gündü
5 nisanda adet oldum 12 si yumurtlama gördüm ovülasyon da 14 gün saydım üstüne
4 mayısta adet olurum diye düşünüyorum.
Ovülasyon da yumurtlama görür müydüm yumurtlama olmasaydı

Canım değerin hamile inşallah çıkar lakin kapanma var nasıl gideceksin takip için randevu al doktordan yoksam yarından sonra çok zorlarla artık.
Evet öyle haklısın normalde ilk yarın hemen sabah gel dedi sonra Perşembe günü gel dediler demekki sıkıntı olmaz ki öyle dedi

Evet öyle haklısın normalde ilk yarın hemen sabah gel dedi sonra Perşembe günü gel dediler demekki sıkıntı olmaz ki öyle dedi
Çok meraktayım sağlıcakla artmasını dilerim
Kağıt veriler mi peki sana? Bunla gel diye

Canım görmezdin diye düşünüyorum o gelişi güzel birşey değil ki ne biliyim benim bildiğim tutarsız değil o kadarda ben bazen pek güvenmiyorum ama nasip ya doktor ne dedi peki bu duruma?

Canım görmezdin diye düşünüyorum o gelişi güzel birşey değil ki ne biliyim benim bildiğim tutarsız değil o kadarda ben bazen pek güvenmiyorum ama nasip ya doktor ne dedi peki bu duruma?
Sonuca e nabızdan baktım canım sabah görüşeceğim doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…