Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yusra-61 canım beni listeden silebilirsin daha ovulasyon bile gelmeden bu ay bıraktık malasef aslında bugün 10. Gün 18mm ve 10mm yumurtam var femara sayesinde ama rahim duvarı 5.5 mm bu incelikten hoşlanmadı doktorum iki ay ara verdirdi bir bakacak yapışma vs mi oldu kürtaj sonrası diye

Kızlar bu Yumurtlama mi yoksa yarin da mi beklemeliyim testte yapmadım daha öncesinde Tahmini bu hafta diye Cumartesi Pazar Pazartesi denedik şimdi sperm kalitesi bugün azalır mi diye ara mi vermeliyim felan kafamda deli sorular

Herzaman herşey de hayır vardır bunu takip etsin belki o incelme halledlince hemen hamiş kalırsın canım o sırada sende dinlen kafanı dağıtırsın belki çocuk fikrinden uzak olmak bazen iyi okuyor hakkında hayırlı güzel şeyler olsun durumdan arada etiket yap hbr et canım

Tabiki ederim bende öyle düşünüyorum en azından bir sıkıntı varsa en başından halledilsin tekrar kayıp yaşamaktansa ben bu aşamalara razıyım inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız bu ay

Ah ahh dolmuş yine hastaneler bu kadar çok gebe nasıl gebe kaliyo hepsine sormak isterdim. Ay benimde içimden senin bu yaz tutucak gibi geliyo hamişligin

Yok yapmadı çok ağresif ruh halindeydi bende soramadım aldım ilacı geldim ben yoruldum böyle kalabalık görmedim zaten kimse kimseyi sözde dinlemez iç içeydik herkesle birde alışama konuştuk ya artık kafamda o vardı. Sadce olblrmiş bazen bu şekil stres mevsim kaynaklı filanlar falanlar. Rabbim en yakın zamanda bizi evlad nasip etsin inşlh tek temennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…