Insallah tez zamanda guzel haberler aliriz canimGördüm canım hatta doktor kontrolünde de yumurta boyutuna çatlamasına hepsine bakıldı ama gebelik oluşmadı kısmet olmadı henüz
Ee o zaman hâlâ umut var demektirHayır canm bat cumartesi
Bence bizim varsa da çıkmaz zaten daha erken çnkü. onun icin en iyisi adet gününü beklemekBen de şimdi yaptım negatif
Bana da öyle geliyor şu adet zamanı bi gelsede anlasak yaBence bizim varsa da çıkmaz zaten daha erken çnkü. onun icin en iyisi adet gününü beklemek
Cumartesiyi beklicem canm nötr şekildeEe o zaman hâlâ umut var demektir
Çıkmama ihtimali çıkma ihtimalinden daha yüksek canım sabah idrarı da değilAma 5 gün var adet olmama erken gebelikte cikmazmiydi
Yusra-61 canım beni listeden silebilirsin daha ovulasyon bile gelmeden bu ay bıraktık malasef aslında bugün 10. Gün 18mm ve 10mm yumurtam var femara sayesinde ama rahim duvarı 5.5 mm bu incelikten hoşlanmadı doktorum iki ay ara verdirdi bir bakacak yapışma vs mi oldu kürtaj sonrası diye
Tabiki ederim bende öyle düşünüyorum en azından bir sıkıntı varsa en başından halledilsin tekrar kayıp yaşamaktansa ben bu aşamalara razıyımHerzaman herşey de hayır vardırbunu takip etsin belki o incelme halledlince hemen hamiş kalırsın canım o sırada sende dinlen kafanı dağıtırsın belki çocuk fikrinden uzak olmak bazen iyi okuyor hakkında hayırlı güzel şeyler olsun durumdan arada etiket yap hbr et canım
Ah ahh dolmuş yine hastaneler bu kadar çok gebe nasıl gebe kaliyo hepsine sormak isterdim.Ayy varya yeni geldim hastaneden eve kafam odun gibi nelere girdim çıktım bir o hastaneye bir doğum hastanesine bittim. Doktorum adet söktürücü verdi bende aşılama istiyorum öyle demiştiniz dedim o ilk kapanma var dedi çocuk ikinci planda olsun dedi bende siz ne zmaan isterseniz dedim bana çocuğun var mı dedi duraksadı sonra haziranda adet olunca gel aşılama yapacağız dedi çocuk var desem yapmayacaktısankim uzatacaktı. Ayy sağlıkcılar çpk çok yoruluyor ya valla Allah yardım etsin halleri çok kötüydü. Hamile çok kadın vardı
Yani pozitif de olabilir mi aslındaÇıkmama ihtimali çıkma ihtimalinden daha yüksek canım sabah idrarı da değil
İnşallah kalbine göre olurCumartesiyi beklicem canm nötr şekilde
Düzenli olarak devam et gelene kadar :)Şimdi yaptım bakalım ne zaman gelecek:)
Hayırlı uğurlu olsun inş kimyasal değildir aklına kötüyü getirme doktor tedbir için demiştir onuKızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Çok kolay kuzum geldiği zaman biz sana yardımcı oluruz merak etmeOvulasyon testi sipariş verdirdim ben de kocama heyoo. Nasil kullaniliyor hiç bilmiyorum ama bikaç aya uzmanlaşırım herhalde
Çok basitmiş bende bugün yaptım koyulmasını beklemece ilk idrarla yapmıyorsun sadeceOvulasyon testi sipariş verdirdim ben de kocama heyoo. Nasil kullaniliyor hiç bilmiyorum ama bikaç aya uzmanlaşırım herhalde
Yok yapmadı çok ağresif ruh halindeydi bende soramadım aldım ilacı geldimAşılama da tutar canım inşallah çok var rahat olmayisada Allah kerim belki gerek kalmaz ben şimdi yumurtlamadigim.icin adet olamadim muhtemelen ve rahim duvarı kalınlaşır öyle olacak heralde ama sen neden olmamış in doktor yorum yapmadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?