Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok bedava yapılacak benimki devlette olacak alışamam parayla da burada özelde 800 yapıyorlar.
Bende bir iki kere deneyip sonra içim rahat etsin istiyorm benimde içimde olacakmış gibi büyük his var

Yusra-61 aaaaa yüsraaaa anacım bak hamile var koş gel
Ayy varya yeni geldim hastaneden eve kafam odun gibi nelere girdim çıktım bir o hastaneye bir doğum hastanesine bittim. Doktorum adet söktürücü verdi bende aşılama istiyorum öyle demiştiniz dedim o ilk kapanma var dedi çocuk ikinci planda olsun dedi bende siz ne zmaan isterseniz dedim bana çocuğun var mı dedi duraksadı sonra haziranda adet olunca gel aşılama yapacağız dedi çocuk var desem yapmayacaktı sankim uzatacaktı. Ayy sağlıkcılar çpk çok yoruluyor ya valla Allah yardım etsin halleri çok kötüydü. Hamile çok kadın vardı

Ya kapanma var diye çocuk da mı yapmıyah

Kizlar selam, bol hamilelik haberli bir Mayisnayi diliyorum hepimize
Kisa bir sey soracagim.
-Pikten bir onceki gun
-Pik gunu
-Pikten sonra siliklesen gun (catlama)
-Siliklesen gunden sonraki gun veya sonrasi

Bunlardan hangi gunlerin degerlendirilmesi daha onemli sizce. Sirasiyla mesela?

İnşallah yükselir canim dualarımız seninle içini ferah tut sen

Şimdi yaptım bakalım ne zaman gelecek:)

Vala ben adet bekliyorum bu ay pik görmedim canım:)senin işler ne oldu takip ediyorum zaten
Ben masaja başladım artık bu adet gelecek birde ilaç verdi doktor olayım diye artık mayıs da ben yok gibiyim grubum var. Adet olursam devam edicem çalışmalara. Doktorm haziranda gel aşılama yapalım dedi artık ney tutarsa
Evet biliyorum görmedin inşallah birlikte görürüz adet olduktan sonra

Aşılama da tutar canım inşallah çok var rahat olmayisada Allah kerim belki gerek kalmaz ben şimdi yumurtlamadigim.icin adet olamadim muhtemelen ve rahim duvarı kalınlaşır öyle olacak heralde ama sen neden olmamış in doktor yorum yapmadimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…