- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
Dediğim gibi sadece bir fikir nasıl istersenizEvet böyle de bir şey hatırlıyorum
Aramıza yeni düşmüş koşun koşunKızlar yumurtlama çatladıktan sonra ki günler bata kadar mi iliskiye giriyorsunuz yoksa nasıl ? Biraz utanarak soruyorum bu soruyu bu arada
Aramıza yeni düşmüş koşun koşunhepimizin tarzı farklı canım. Bazılarımız 2 günde bir Bazılarımız her gün değerlendiriyor. Çünkü görüşler hep farklı.
O zaman bide öyle deneyelim bakalım bu ay da nasıl olacak 8 aydır denemediğim pek bişey kalmadı bu ay da bunu deneyelimYa normal zamanlarda evet aralıklı ilişki ama sadece yumurtlama ve çatlama günleri her gün değerlendirin diyor uzmanlar sağlıklı sperm sahibi olanlar içim
Bir de ben deneyimGeçen ay full onu denedim, olmadı bee
çatlama gününe kadar aralıklı sonra hergün 3 yada 4 gün ideali yoksa bir sonraki ay eşinin başım ağrıyor triplerinde görürsün iyi ayarla cnmKızlar yumurtlama çatladıktan sonra ki günler bata kadar mi iliskiye giriyorsunuz yoksa nasıl ? Biraz utanarak soruyorum bu soruyu bu arada
Tamam tesekkur ederim=)Canım ben iftardan önce hazırlayıp ufak bi atıştırma yaptıktan sonra içtim aç karına içmek daha iyiymiş ama midem kötü oldu. Sahurda da öncesinde yine Elma vs tükettikten sonra içtim.
2 gebeliğim de de üst üste ilişki ile hamile kaldım.. eşinizin sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir... Ben hep öyle yapıyorumAnladım canım teşekkür ederim Ramazan ayında da her gün yapılmaz ama dicem de yapan olur şimdi demiyeyim ben
Kız spermde değilde eşte sorun var2 gebeliğim de de üst üste ilişki ile hamile kaldım.. eşinizin sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir... Ben hep öyle yapıyorum
Bu ay bende herşeyden deniyorum hamile kalırsam yazicam burda taktikleri bakalım tutarsa2 gebeliğim de de üst üste ilişki ile hamile kaldım.. eşinizin sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir... Ben hep öyle yapıyorum
Bir boş bir dolu şeklinde yapıyoruz Ramazan diye bakalım hayırlısı olacağı varsa her türlü olur da bakalım canım yaa2 gebeliğim de de üst üste ilişki ile hamile kaldım.. eşinizin sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir... Ben hep öyle yapıyorum
Oda iyimis yaaa bakalımçatlama gününe kadar aralıklı sonra hergün 3 yada 4 gün ideali yoksa bir sonraki ay eşinin başım ağrıyor triplerinde görürsün iyi ayarla cnm
İliskiden sonra yarım saat sonra falan sol kasik ve sağ kasik agrisi normalmi ?2 gebeliğim de de üst üste ilişki ile hamile kaldım.. eşinizin sperm sayısında sorun yoksa hergun yapılabilir... Ben hep öyle yapıyorum
Evet yumurtalama var 9.gündee. 2. Çizgi silikleşince de çatlama oluyorKızlar testlere bir de böyle bakın ya. Test aldığım yere attım sordum ilişki olarak değerlendir testi yapmaya devam et dedi. Testlerde bir yükseklik varmış çünkü artık silikleşmesi lazımmış Sonrasında da idrarda ne yakalarsa onu gösterir yani lh hormonu var gidişata bakacağım dedi
Yarın testi tekrarla bence yumurtlama devam gibiiyi geceler arkadaşlar dün pik gördüm bugün ki ovü testimi de ekliyorum.
1-çatlamış dimi?
2-daha test yapmama gerek var mı?
not: bugünü de değerlendirdik :)
1 hafta kaldı canım bataHazımsızlık mi oldu canım ne kadar var Bat a
Her yol mübah deyip deniyoruz bir umut işteO zaman bide öyle deneyelim bakalım bu ay da nasıl olacak 8 aydır denemediğim pek bişey kalmadı bu ay da bunu deneyelim
Bende gidip almak istiyorum yarın bi folik asit iki gebelik testi lütfen techizat hazıriyorumda derim eczaciya
Sağol canım. Kadın testlerde yükseklik var deyince tedirgin oldum hormonlarımı sordu çünkü. Hormon testim de normal çıktı değerlendirdik bakalım bugün tekrar yaparım ne olacakEvet yumurtalama var 9.gündee. 2. Çizgi silikleşince de çatlama oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?