Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlama çatladıktan sonra ki günler bata kadar mi iliskiye giriyorsunuz yoksa nasıl ? Biraz utanarak soruyorum bu soruyu bu arada

Kızlar yumurtlama çatladıktan sonra ki günler bata kadar mi iliskiye giriyorsunuz yoksa nasıl ? Biraz utanarak soruyorum bu soruyu bu arada
Aramıza yeni düşmüş koşun koşun hepimizin tarzı farklı canım. Bazılarımız 2 günde bir Bazılarımız her gün değerlendiriyor. Çünkü görüşler hep farklı.

Aramıza yeni düşmüş koşun koşun hepimizin tarzı farklı canım. Bazılarımız 2 günde bir Bazılarımız her gün değerlendiriyor. Çünkü görüşler hep farklı.
Anladım canım teşekkür ederim Ramazan ayında da her gün yapılmaz ama dicem de yapan olur şimdi demiyeyim ben

Ya normal zamanlarda evet aralıklı ilişki ama sadece yumurtlama ve çatlama günleri her gün değerlendirin diyor uzmanlar sağlıklı sperm sahibi olanlar içim
O zaman bide öyle deneyelim bakalım bu ay da nasıl olacak 8 aydır denemediğim pek bişey kalmadı bu ay da bunu deneyelim

çatlama gününe kadar aralıklı sonra hergün 3 yada 4 gün ideali yoksa bir sonraki ay eşinin başım ağrıyor triplerinde görürsün iyi ayarla cnm

Evet yumurtalama var 9.gündee. 2. Çizgi silikleşince de çatlama oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…