Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalan çok var hemen ümitsizliğe kapılma canım ikinci denemede tutanda var bırakma hemen
Bu ayda kendılıgıne bıraktım aslında yumurtlamada sonra yok ovulasyon da takip edıyrm vajınal ultrason da ıyı gozukuyo yumurtlama ama ben kendim ıstedım klomen gebe kalamynca oda olmadı nerde sorun anlamıyrm (

Kuzum çoğumuzda hiçbir sorun yok, sorun arama boş yere. Kendini akışa bırak, elinden geleni yap tefekkür et. Başka türlü stres oluyoruz daha da çok yoruluyoruz. Olur inşallah tez zamanda ama kastıkça kaçacak senden. O yüzden sakinleşmeye çalış inşallah

Merhaba bu konu hepimize Uğur,şans getirsin
1- 15 Mayıs
2- 23
3- 8 aydır
4- şuan kullanmıyorum

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Rahim filmi çekildin mi canım ? Benim doktorum rahim filmi çektir demedi ben kendi isteğimle araştırdım gidip çekildim 3 kere klomen deneniyormuş bende eğer tüplerde tıkanıklık var ise boşuna ilaç kullanmıyım dedim ve çekildim. Benim bir arkadaşım böyle tedavi gördü olmadı daha sonra rahim filmi çekildi ve sol tüpü tıkalı çıkmış ve açmışlardı kendiliğinden hamile kaldı doğum bile yaptı

Ya kızlar benim 3 yumurtanın hepsi sağ taraftaydı. Benim 2 gündür sol tarafıma bıçak saplanır gibi oluyor ama orda 20 nisanda 4 mmlik bi yumurta vardı sadece. Ama neden o taraf öyle atıyorki.

Ya kızlar benim 3 yumurtanın hepsi sağ taraftaydı. Benim 2 gündür sol tarafıma bıçak saplanır gibi oluyor ama orda 20 nisanda 4 mmlik bi yumurta vardı sadece. Ama neden o taraf öyle atıyorki.
Benim de hepsi sağdaydı ama iki tarafta ağrıyor şuan

Çekınmedım canım artık doktora gitmekten bıktım bır sorunum yok son care rahim filmı bu ay hamıle olmazsam artık onu denicem Baska care yok belkıde tupler kapalı 6 aydır yumurtlama gunujinu bilip ılıskı oluyor ama yıne tutmadı

Acaba sogan kuru ramazanda nasil yapılabilir ?
Canım ben iftardan önce hazırlayıp ufak bi atıştırma yaptıktan sonra içtim aç karına içmek daha iyiymiş ama midem kötü oldu. Sahurda da öncesinde yine Elma vs tükettikten sonra içtim.

Bencede git ben hep kedin tüpler tıkalı falan dedim ama oda temiz çıktı şu an bekliyorum olmaz ise Haziran da doktora tekrar gideceğim

Kızlar midem fena uyutmuyor fıkır fıkır kusma yok ama içim bulanıyor yediklerim içinde dönüyor sanki
Aynıııııı durumdayım çok kötü bata 5 gün var ama gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum sanırım iftarda aşırı ve hızlı yemekten mide hassaslaştı. Şu mesajı yazarken bile midem bulanıyor ayrıca ciddi karın ağrım var anlamadım, klomen yan etkisi sanırım

Kapanma öncesi bir güzel inceler inşallah beni öyle kapanırım eve ovulasyon gebelik testi stok etmek lazım millet erzak yapar ben
Bende gidip almak istiyorum yarın bi folik asit iki gebelik testi lütfen techizat hazıriyorumda derim eczaciya

evet her gün kaliteyi düşürüyor 2-3 güne bir ideal
Evet bende öyle duydum her gün yapınca sperm kalitesi düşüyormuş bi iki gün beklediğinde dinlenen sperm daha kaliteli oluyomuş
Bir gün ara ile yap canım sperm en az 48 saat canlı kalıyor zaten
Teşekkür ederim bende öyle yapmayı planlıyorum inşallah bu ay güzel haber alırım ben ve isteyen bütün aday annecikler
Bende çatlama gününe 2 gün kala bırakıp tam çatlama günü yani ayın 30 unu değerlendirmek istiyorum hatta çatlamadan sonra ki gün de değerlendirilmeli diye duymuştum 31 ini de değerlendirmeyi düşünüyorum

Kız öyle şey mi olur hareketsiz kalmışımdır falan ondandır ihtimal vermiyorum ben öbür aya şimdiden plan yapıyorum
Yagmur duasına semsiyeyle çıkan adamın hikayesini bil8yormusun kuzum

Canın şöyle söyleyim uzmanların dediğine göre eşinde sperm sorunu olanlar birer gün arayla değerlendiriyor sperm sorunu olmayanlar ise yumurtlama ve çatlama dahil her gün değerlendiriyorlar onu bilmek lazım
Vallaha sperm sorunu olanlarla ilgili bişey bilmiyorum ama benim öğrendiğim kadarıyla sağlıklı sperm sahibi olan erkekler de de her gün yapıldığında vücut sürekli sperm üretmek zorunda kaldığı için kalitesi düşüyor diye duydum bir iki gün arayla yapıldığında dinlenen bekleyen sperm daha kaliteli oluyo diye biliyorum bilemedim belki de ben yanlış bilgi öğrenmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…