Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah çok dua ediyorum rabbim bizede sağlıkla nasip etsin bence isteyen her kadının anne olmak hakkı

Inşallah çok dua ediyorum rabbim bizede sağlıkla nasip etsin bence isteyen her kadının anne olmak hakkı
Hakkımızda hayırlısını Allah biliyordur elbette ama bildiğim en güzel dua Allah gönlümüzdekini ömrümüze hayır etsin. Annelik gönlümüzün en çok istediği şey rabbim nasiplendirsin inşallah. En güzelinden, en sağlıklısından, en hayırlısından

Kesin bunay tutarsa birinize yollayım bari. 20 testn5 erken gebelik testi fazladan bulunuyorn hadi erken gebeliğin ikisini harcsam heyecanla 3 tanesi duracak. Hadi inşallah diyordukkkk

İnşallah tutarda yerinde olsam keyfine yapardım
Sıraya dizerdim hepsine gebeyim gebeyim

Arkadaşlar hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor sanırım.Gecen ay arkadaşım hiçbir belirti görmeden hamile olduğunu öğrendi .Bende her ay farklı belirti hissediyorum her ay bu ay kesin hamileyim diyorum.Ne yazık ki anında adet oluyorum. Rabbim herkese hayırlısı ile evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…