Adet olursam hiç belli olmaz benim durumlar vahimDoğru söyledin
Teste devam etmenize gerek yok yarını da değerlendirebilirsiniz die biliyorum beniyi geceler arkadaşlar dün pik gördüm bugün ki ovü testimi de ekliyorum.
1-çatlamış dimi?
2-daha test yapmama gerek var mı?
not: bugünü de değerlendirdik :)
Benim evde de bi koli var hevesle yapayım diye aldım. Ovitralle yüzünden yapamıyorum. Sürekli çift çizgi
o zaman yarın da test yapam değerlendirem de :)Tam silinmese bile canım o koyuluk biraz daha silinmeliçatlama öyle oluyor.
Inşallah çok dua ediyorum rabbim bizede sağlıkla nasip etsin bence isteyen her kadının anne olmak hakkıAy inşallah bu ay olur. Bu ayın hikmetine sığınıp hep birbirimize dua ediyoruz. Allah birimizin sesini duysun inşallah da hepimize vesile kılsın. Hepimiz mutlu sağlıklı hamileliğin ardında hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım amin
Olur ikisini de yapo zaman yarın da test yapam değerlendirem de :)
Bacak ağrısıda belirtiymiş kızBakınız size alakasız belirti mi acaba diye yazdığım şeyebacak eklemlerim ağrıyor kendimi dinle dinle bulamadım bişey en son bu geldi hodri meydan
KesinHerşey mi tersine gider ovitralle olmasa testin olmazdı
Kız öyle şey mi olurBacak ağrısıda belirtiymiş kızbi kaç kişi yazmıştı
Hakkımızda hayırlısını Allah biliyordur elbette ama bildiğim en güzel dua Allah gönlümüzdekini ömrümüze hayır etsin. Annelik gönlümüzün en çok istediği şey rabbim nasiplendirsin inşallah. En güzelinden, en sağlıklısından, en hayırlısındanInşallah çok dua ediyorum rabbim bizede sağlıkla nasip etsin bence isteyen her kadının anne olmak hakkı
Kesinbunay tutarsa birinize yollayım bari. 20 testn5 erken gebelik testi fazladan bulunuyorn hadi erken gebeliğin ikisini harcsam heyecanla 3 tanesi duracak. Hadi inşallah diyordukkkk
Aklıma hürrem geliyor her gebeyim diyen deİnşallah tutarda yerinde olsam keyfine yapardım
Sıraya dizerdimhepsine gebeyim gebeyim
Kız yazanların yalancısıyım yaKız öyle şey mi olurhareketsiz kalmışımdır falan ondandır ihtimal vermiyorum ben öbür aya şimdiden plan yapıyorum
Hayır arkadaşlar testi çatlamamış Dahalık devam edip görmesi iyi olur çatlamayıTeste devam etmenize gerek yok yarını da değerlendirebilirsiniz die biliyorum ben
Ayyyyy geceme ışık gibi doğdun mu desem, hadi bi ümit mi desem, ahhh ahKız yazanların yalancısıyım ya
İzlememiştim bunu manyak manyakgebeyim gebeyim gebeyim
Bunu kocama izletip şehzade doğuracağım sana diyeceğimİzlememiştim bunu manyak manyak
Benimkinin de kemençesiBunu kocama izletip şehzade doğuracağım sana diyeceğimbizimkinin tek mirası da playstationu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?