Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ara vererek yap çift çizgiden sonra üç gün üstüste şansı artırıyormuş bir gebenin günlüğündeki ebru hanım bilgi vermişti bana çift çizgiden öncede yapılmalıki spermlerin hareketi artsın çatlamada en hareketlisi olsun demişti

Bana bugün 3 ay dene gel dedi şaşırdım bir sıkıntı mı gördünüz oyle dediniz dedim hayır rutin olarak dedi

M Marryvsmarry canım gebelik belirtisi gibi duruyor, bende de aksine göğüs vs hiç yok, sadece kasık ağrım var o da adet olacak gibi farklı gelmiyor, biraz erken başladı sadece

M Marryvsmarry canım gebelik belirtisi gibi duruyor, bende de aksine göğüs vs hiç yok, sadece kasık ağrım var o da adet olacak gibi farklı gelmiyor, biraz erken başladı sadece
Canım inan hiç belli olmuyor bu durumlar hemen üzme kendini ben inanıyorum Allah kalbimize göre verecek isteyen herkesim gönlüne göre versin. İnşallah dediğin gibi gebelik.belirtisidir korkuyorum ya değilse diye

Ya tam niyetleniyorum kapanıyoruz neyse bu sefer kalbimi bozmayacağım. Yılmayacağım. Yorulmayacağım. Allahım güç ver yarebbimm amin
Valla benim niyetim yoktu hatta ramazan bayramında tatil yapalım son kez bebek olmadan demiştik ani kararla Zaten evdeyken yapalım dedik bir an bizi dinlediler galiba tam yasak verdiler rahat rahat yapın da kurtulun diye

Valla benim niyetim yoktu hatta ramazan bayramında tatil yapalım son kez bebek olmadan demiştik ani kararla Zaten evdeyken yapalım dedik bir an bizi dinlediler galiba tam yasak verdiler rahat rahat yapın da kurtulun diye
Bak bu açıdan bakmamıştım hiç ben de tersine yormuştum

Bak bu açıdan bakmamıştım hiç ben de tersine yormuştum
Yok yok bardağa dolu tarafından karantinaya bebek yapılacak tarafından bak biz kapanma olmazsa gezmekten evin yolunu bulup hayatta bebek yapamazdik allahin bir lütfü sende öyle düşün

15gune başınızın etini yemeye baslarim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…