- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Ben de hemen oluyor sanıyordum eskidenBen de hemen oluyor sanıyordum oyüzden bu kadar bekledimne zormuş bu işler yaa
Kız kız değil, bebe fabrikası deseneBen de hemen oluyor sanıyordum oyüzden bu kadar bekledimne zormuş bu işler yaa
Hahaahahahahah süpersinPapatya220 misyoner pozisyonunda sevişmiş tek atışta hamile kalmış canım, nasıl mümkün oldu diye bilimsel araştırmasını yapıyorduk
Neyse ki bu pozisyondan haberim varPapatya220 misyoner pozisyonunda sevişmiş tek atışta hamile kalmış canım, nasıl mümkün oldu diye bilimsel araştırmasını yapıyorduk
Şimdi kendime soruyorum neden hiç araştırmadın diye. Valla bunhep TV deki filmlerin, dizilerin suçuBen de hemen oluyor sanıyordum eskiden34 yaşıma kadar bekledim. Daha ilk denemem olacak. Buraları okuyunca aydınlandım. Keşke 2 sene önce başlasaydım belki zaten ancak olurdu
Evet adete kadar sol kasığım ağrıyor.Kızlar çatlama sonrasında kasık ağrınız oluyor mu?
Evet sana katılıyorumŞimdi kendime soruyorum neden hiç araştırmadın diye. Valla bunhep TV deki filmlerin, dizilerin suçutek ilişkiyle gebe kalıyor millet evlilik dışı. Bize bunu aşıladılar hep
Cidden öyleEvet sana katılıyorumeşime sevgiliyken ilişki olsaydı hemen hamile kalırdım kesin evliyiz olmuyor diyorum
Benim arkadaşlarım 20’li yaşlarda bekarken, hiç istemeden hamile kaldılar ve aldırmak zorunda kaldılar. Yani ben de onlara kandım sanirim ama sonra düşümdüm de ben 6 senedir evliyim. Hiç kaçak olmadıysa belki zaten kolay olmuyordu benimŞimdi kendime soruyorum neden hiç araştırmadın diye. Valla bunhep TV deki filmlerin, dizilerin suçutek ilişkiyle gebe kalıyor millet evlilik dışı. Bize bunu aşıladılar hep
Benim ilk defa oluyor rahim filminden dolayı oluyor diye düşünüyordum demek ki normalmışEvet adete kadar sol kasığım ağrıyor.
Valla kuzu karışık işler ya, nasip olacak işteBenim arkadaşlarım 20’li yaşlarda bekarken, hiç istemeden hamile kaldılar ve aldırmak zorunda kaldılar. Yani ben de onlara kandım sanirim ama sonra düşümdüm de ben 6 senedir evliyim. Hiç kaçak olmadıysa belki zaten kolay olmuyordu benim
Sanmıyorum ya en son ilişkim üstünden 21 gün geçti hamile hissetmiyorum adette olacak gibi değilimKaç gün geçti battan? Adet düzensizliğin var miydi? Belki de hamilesindir?İhtimal yok mu?
Yarın ne olblr bakıcaz. Ama hiç içimde öyle birşey de yok.Geç döllenme olabilir mi canım, tekrar test yaptır
Gideriz bencede kalan sağlarlaÇok güzel olur valla böyle gideriz
Beklememekle alakalı çünkü kafandan çıkmıştı benimde öyle olmuştu ilki gelişine ilişkiler yapardım tutmuştu şimdi gününü zamanını ovulasyonlarla belirliyorum yok. Ama sana nasip etmiş ne güzel sağlıklı sıhhatli gebelik olur inşallah canımŞöyle oldu tam olarak tam planladık ananem rahatsızlandı şehir dışına çıktık 10 günne zaman donecegimiz belli değildi ama sonra döndük döndüğümüz gün yumurtlamaydi o gün olmuş yani beklemiyordum açıkçası tek ilişkiyle
İnşallah canım çok teşekkür ederimSanmıyorum ya en son ilişkim üstünden 21 gün geçti hamile hissetmiyorum adette olacak gibi değilimadet olmadığım hafta oldu ilişkim valla ne oldu bilemedim yarın doktorum artık der birşeyler. Adet olacak gibi gögüslerim o kadar acıyor ki yok gelmiyor yemin etmiş sankim. Battan 12 gün geçti 20 nisanda kan testim negatif çıktı ve inanki arkadaşım ilk defa böyle birşey geliyor başıma en son geçmelerimde ya hamile kalmıştım. Mesela çok geçse 3 gün geçer kesin olurdum.
Yarın ne olblr bakıcaz. Ama hiç içimde öyle birşey de yok.Gelmek istemiyor birde ramazan girdi hep mi dengesi şaştı diyorum
Gideriz bencede kalan sağlarlaolanla olmayanla ben bu gidişle haziranda olacak benim bat
Beklememekle alakalı çünkü kafandan çıkmıştı benimde öyle olmuştu ilki gelişine ilişkiler yapardım tutmuştu şimdi gününü zamanını ovulasyonlarla belirliyorum yok. Ama sana nasip etmiş ne güzel sağlıklı sıhhatli gebelik olur inşallah canım
Aman olsun da ne zaman olursa olsun. Kısırlık yok ise eninde sonunda olur. Zamanı var demek ki.Valla kuzu karışık işler ya, nasip olacak işte
Sanmıyorum ya en son ilişkim üstünden 21 gün geçti hamile hissetmiyorum adette olacak gibi değilimadet olmadığım hafta oldu ilişkim valla ne oldu bilemedim yarın doktorum artık der birşeyler. Adet olacak gibi gögüslerim o kadar acıyor ki yok gelmiyor yemin etmiş sankim. Battan 12 gün geçti 20 nisanda kan testim negatif çıktı ve inanki arkadaşım ilk defa böyle birşey geliyor başıma en son geçmelerimde ya hamile kalmıştım. Mesela çok geçse 3 gün geçer kesin olurdum.
Yarın ne olblr bakıcaz. Ama hiç içimde öyle birşey de yok.Gelmek istemiyor birde ramazan girdi hep mi dengesi şaştı diyorum
Gideriz bencede kalan sağlarlaolanla olmayanla ben bu gidişle haziranda olacak benim bat
Beklememekle alakalı çünkü kafandan çıkmıştı benimde öyle olmuştu ilki gelişine ilişkiler yapardım tutmuştu şimdi gününü zamanını ovulasyonlarla belirliyorum yok. Ama sana nasip etmiş ne güzel sağlıklı sıhhatli gebelik olur inşallah canım
Ne zaman kan vereceksin peki?İnşallah canım çok teşekkür ederim
Doğurmasam da öyle birşey olsa mucize olurSenden süpheleniyorumtopiği doğuran kadın, bu ay hamile olup, bebeği de doğuracak gibi hissediyorum
Yarın giderim belki canımNe zaman kan vereceksin peki?
Doğurmasam da öyle birşey olsa mucize olurrabbim neylerse güzel eyler. Yarın sizlere haber vereceğim neymiş doktorm ne diyecek şaka gibi yarın yumurtlma günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?