Yüsracım kalbimiz seninle. Dualarımızdasın canım inşallah her şey güzel olsun
İnşallah bu sefer sağlıklı bir hamilelik olur canım 5 Mayıs 2021 de güzel haberi paylaşırsın inşallahYok canım kaldım 2017 de bi gebelik yaşadım. Ama malesef kürtaj olmak durumunda kaldım
Sen yokken değişik konular oldupozisyon hakkında bilgiler olsun dua seansları olsun okudun mu Yusra-61
Bende cumartesi yumurtladım pazar yumurtam pik yaptı bugün catladi artik beklemedeyimBenim tuttu canım geçen ay denicektik biz aslında tam ovulasyon günümde eşimin teyzesi geldi bu ayda şehir dışına çıktık ama döndüğüm gün yumurtlamaydi hadi hayırlısı dedik
Ben bu ay pik görmedim canım regl günüm bugundu ama gelmedi gebelik falanda yok söktürücü masajda denedinmi acabaAynen canım onu yapan herkes erken bile yumurtluyor takip et kaçırma
İlk denemede hamile kalan bir arkadaşımızdan sonra olanlar olduKaçırdım ben bugün baş ağrısı çekiyordumbayadır uyku modundan yeni uyandım saatte hiç geçmemiş akşam liste hazırlarken okur öyle ancak görürdüm merak ettşm girip bakarım olmazsa geriye rahat durmadınız anlaşılan kursa mı gidiyoruz yoksam
Benimde Cuma çatladı aynı durumdayız canımBende cumartesi yumurtladım pazar yumurtam pik yaptı bugün catladi artik beklemedeyim
Yazarım ama gece tamam mıMerhaba benide yazarmısınız :)
Umarım uğurlu gelir :)
Bat 14 Mayıs Klomen+Çatlatma İğnesi yaş 27 5 aydır deniyoruz :)
Söktürücü masaj denemedim canım ama çok deneyen var, benimki hiç bekletmeden çabuk gelir ondan ihtiyaç duymadım :)Ben bu ay pik görmedim canım regl günüm bugundu ama gelmedi gebelik falanda yok söktürücü masajda denedinmi acaba
Ay insallah pes pese güzel haberler alalim canim bise sorcam 3 gündür ilişki içindeydik cuma 'dan başladım ve ben 2 gun yumurtladım bugün çatlama günü ilişkiye girmesem sorun olurmuBenimde Cuma çatladı aynı durumdayız canıminşallah ikimizde güzel haberi alırız
İlk deneme denilince bile bana olanlar oluyorİlk denemede hamile kalan bir arkadaşımızdan sonra olanlar oldu
Dün ilişki oldu ise bugünü es geçebilirsin canım ama yarın mutlaka değerlendirSelam arkadaşlar bugün galiba yumurtam catladi resmi gönderiyorum. haftasonu cumartesi ve pazar olmak şartıyla yumurtada pik gördüm. Şimdi sormak istediğim cuma gününden beri iliski icindeyiz bugun de yapicaktik ama esim sac kiran tedavisi icin igne vuruldu ve dus alamayacak oruc tutuyor malum iliski olursa oruc tutamaz bugunu degerlendirmezsem sorun olurmu yoksa bugün demi yapmak lazım
Ay banada hamile hamile dua et yumurtam çatladı bugün hahahaBugün orucum bide hem hamile hem oruçlu dur bı dua edeyim
Dün ilişki oldu ise bugün değerlendirmesen olur ama yarını kaçırma canımAy insallah pes pese güzel haberler alalim canim bise sorcam 3 gündür ilişki içindeydik cuma 'dan başladım ve ben 2 gun yumurtladım bugün çatlama günü ilişkiye girmesem sorun olurmu
İyi kuzum ben yine adet beklemeceYazarım ama gece tamam mıhoşgeldin
MaviFlorra ve M e g g sizler napiyosunuz nasılsınız ponçikler muhabbetiniz bol olsun canlarım
3 gündür ilişki yaşadık hem insan üst üste zorlanıyor 2 gun yumurtladım ikisinide değerlendirdim sağlık sebebi için bugün mola vericez ama yarın yaparım yineDün ilişki oldu ise bugünü es geçebilirsin canım ama yarın mutlaka değerlendir
Hadi bakalım3 gündür ilişki yaşadık hem insan üst üste zorlanıyor 2 gun yumurtladım ikisinide değerlendirdim sağlık sebebi için bugün mola vericez ama yarın yaparım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?