Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar moralim bozuk ateşim 36,7 gidiyordu bugün yine 36,6 ya düştü

Az kalmış Hadi inşallah güzel haber alırız erken gebelik testi ilede öğrenebilirsin çoğu kişi 1 hafta kala öğreniyor canım
Benim döngüm kısa 25 gün. Ovulasyon geçeli 8,9 gün oldu henüz çıkacağını zannetmiyorum. Evde test olsaydı yine bir umut yapardım

Az kalmış Hadi inşallah güzel haber alırız erken gebelik testi ilede öğrenebilirsin çoğu kişi 1 hafta kala öğreniyor canım
Bende de hiç belirtti yok, tek tutunacak dalım yükselen ateşti o da gitti neyse nasip kısmet kırmızılar gelmeden umut bitmez

Tesekkur ederim bilmiyordum bu kadarını, deneyeceğim

Hellooo
Şimdi kontrol ettim de son 4 ayda döngüm 30-26-27-28 gün diye değişmiş. Adetim düzelinli değil demek mi şimdi buuu?

Kızlar belirti demişken benim son adet tarihim 10 Nisan pko yüzünden düzenli değil maalesef. 4 gündür göğüslerim şiş dokununca acıyor falan, pelvik bölgemde bazen baskı hissediyorum elimle dokunduğunda masaj yaptığımda sert olduğunu hissediyorum. Birde dün gece karnım o kadar gazla doluydu ki sancı yaptı yürürken falan battı karnım. Artı olarak ben bu ay pko için soğan kürü kullandım 10 gün 5. Günü bir iki damla kırmızıya yakın pembemsi bir kanamam oldu soğan kürüne verdim devam ettim 2 gün sonrada göğüslerim şişti. Böyle kendimi takip ettikçe paranoyak olucam diye korkuyorum ya ne zor işmiş hamile kalmak. Tek gecede yapanlara ödül falan verilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…