Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zayif olunca islanma zor oluyo kilo aldım baya farketti tavsiye ederim
Yaaa ben bunu ilk defa duyuyorum. Ama çok mantıklı ben evlenmeden önce 70 kiloydum ve o zamanlar ıslanma problemi hiç yaşamıyordum ama şimdi 15 kilo verdim ve bende de bu problem var ben su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyordum. su bazlı olanlarda hamileliğe engel mi?

Walla degil deniyordur ama illaki etkiliyordur diye düşünüyorum. Ben bu yaşlarda bu problemi yasamak pek sağlıklı değil. simdi böyleyse ilerde ne olcak. En azindan bi 5 kilo alin belki bir degisim olur

Bende şu bazıları engel değil diye biliyorum , doktorların önerdiği var ben ondan alacağım, performansından da memnun insanlar

Bende şu bazıları engel değil diye biliyorum , doktorların önerdiği var ben ondan alacağım, performansından da memnun insanlar
Ben bu ay sıkıcam artık dişimi zaten baya baya aştım bu kuruluk olayını ama alışkanlık olmuştu artık sanki kullanmadan canım acıyacakmış gibi.. Artık taktik maktik yok

Y yusra merhabalar sayfanız hayırlı olsun canim ınsallah uğurlu gelir bol hamişli olur nisandan transfer oldum bende bakalım bu aya nasipse olsun
Yaş 25
Bat 26 mayıs
Süre 2 ay
Ilac folicus

Yok canm hiç bişey kullanmiyorum
Florra yumurtlama masajı var onu uygula bi, yumurtanın büyümesine etki ediyor
Ben yaptığım 1 ay yumurtam çok fazla büyümüştü sonrasında yapmadım
Sanırım 16 18 civarındakilere etki sağlar
Videosu var bi bak derim

Kizlar lüften sesime kulak verin adetime 8 gün var ovulasyon testi yapayım bakalım dedim kontrol çizgisi çıkmadan ilk çizgi çıktı idrarın içindeyken çubuk sonra ikinci bi test aldım aynı şekilde ilk çizgi göründü sonra kontrol

Tamam caim Ebru'nun masajı demi regl olunca bende denicem bu ay izleyip

Ben bu ay sıkıcam artık dişimi zaten baya baya aştım bu kuruluk olayını ama alışkanlık olmuştu artık sanki kullanmadan canım acıyacakmış gibi.. Artık taktik maktik yok
Ya benim de kuruluk çok olmuyor da vajinismusu yendim kayganlaştırıcınin faydasını gördüm, psikolojik olarak ona ihtiyacım var bir süre daha

Ya benim de kuruluk çok olmuyor da vajinismusu yendim kayganlaştırıcınin faydasını gördüm, psikolojik olarak ona ihtiyacım var bir süre daha
Yeni evlilerde kuruluk olması normal zaten canım. Bazı şeyleri ilk defa yaşadığımız için ister istemez olaya hemen adapte olamıyoruz. Akışına bırakmak en güzeli ama kayganlaştırıcıyı kafandan atmaya çalış. Çünkü gerçekten psikolojik olarak bağımlılık yapıyor.

Merhaba, nisandan transfer oldum mayısa yaş 29, 3aydır istiyoruz, folbiol kullanıyorum. Bat 25 mayıs. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim bol hamişli bir topik olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…