- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Neyse bu ay 14 günü sayarsın artıkAslında ilk 6 ay felan regl olunca anlıyodum tutmadığını ama sonra bi dk ya bn neden hamile kalamıyoruma gelince konu bi de yumurtlama olayını felan keşfedince yumurtlamadan 8 gün sonra felan test yapmaya başlıyorum kaç aydır
Hepsini denedim farklı pozisyonlara açığımCanım bacak omuza en iyi pozisyon gebelik için
Prakten iç kilo garantiValla keşke azıcık kilo alsam canım deniyorum olmuyor 34 bedenim şimdi yakında çocuk reyonundan giyinmeye başlarım
Amin inşallahNeyse bu ay 14 günü sayarsın artıkinşallah gerçek çift çizgiyi görürürz canım hepimiz
Valla etkilemeyeni hiçbir şey etkilemiyor, etkileyene de her şey ayrı olumsuzluk yaratıyor. 2017 de doğum kontrol hapı kullanarak hamile kaldım. Şimdi neler yapıyorum olmuyorAy bunu öğrenince şok oldum tükürük etkiliyomus yoksa bu yüzden mı tutma'di yaa
Aha canım ben tükürük hiç kullanmıyorum bende de olmadı dert etmeAy bunu öğrenince şok oldum tükürük etkiliyomus yoksa bu yüzden mı tutma'di yaa
İyi oldu dur deneyeyim azıcık alayım çünkü bünye zayıf zorlamıyorumPrakten iç kilo garantibende çok zayıftım bu şurup ile kilo aldım Öyle bir isteğin varsa tavsiyem
Ahhahaah hic kötü hissetme hamile kalınca çorabını giydirecek daha sen o günlere odaklan
Bende o sorun var canım ön sevişme uzun ama ıslanma sorunu oluyor dediğin gibi diğer türlü de tahriş oluyorÖn sevişme şart iştekayganlaştırıcı daha beter öldürüyor çünkü. Islanmadan da denerseniz bu sefer yara ihtimali var. Robotlaşmayın çn sevişmeyi şart kılın
Bende yeni bıraktım tam eşim tükürüğe yeltendi spermler ölürmüş dedimAy bunu öğrenince şok oldum tükürük etkiliyomus yoksa bu yüzden mı tutma'di yaa
Zeytinyağı dicem şimdiBende o sorun var canım ön sevişme uzun ama ıslanma sorunu oluyor dediğin gibi diğer türlü de tahriş oluyor
Evet mutlaka dene ama ilk içtiğinde mutlaka yatmadan önce iç acayip uyku yapıyor 1 hafta sadece uyumadan önce iç canımİyi oldu dur deneyeyim azıcık alayım çünkü bünye zayıf zorlamıyorumteşekkür ederim canım
Hımmm bilemedim canım o zaman yaBende o sorun var canım ön sevişme uzun ama ıslanma sorunu oluyor dediğin gibi diğer türlü de tahriş oluyor
Ya onun için işte nette spremleri de tutan jel varya kuruluk için onu öneriyorlar.Kuzum öldürüyor madem ıslanmayınca ne yapmak gerekiyor
Belli dakikandan sonra tekrar çıkıyor bende de :/ anlamıyorum yanı ama normalmisYani dış dudak diye geçen yeri actiriyorum elimle içine doğru kolay aksın diye Çünkü orda birikme yapiyo ilişkiden sonra. Ay benimki hemen duşa gidiyo bende o yokken şekilden şekile giriyorum yardım ediyosa ne güzelhemen ayaklar tavan ne kadar tutarsam içimde kâr diye
Nütfen dememiş ol yapma ne denilse inanıyoruz iş açmaZeytinyağı dicem şimdi
Gülüm sonunda hepsi boşalır zaten ama en azindan bi yarim saat beklersen yatakta süperBelli dakikandan sonra tekrar çıkıyor bende de :/ anlamıyorum yanı ama normalmis
Aynen ya adama diyorum tükürük etkiliyomus bozuldu hiç mutlu değil ama napalim aklında soru işareti bırakamamYa onun için işte nette spremleri de tutan jel varya kuruluk için onu öneriyorlar.Kayganlaştırıyor. Zaten kuruluk varsa ilişki işkence olur bende kuruluk yok aslında eşim birazcık işine geldiği için yapardı
Zayif olunca islanma zor oluyo kilo aldım baya farketti tavsiye ederimBende o sorun var canım ön sevişme uzun ama ıslanma sorunu oluyor dediğin gibi diğer türlü de tahriş oluyor
Sözüm geriNütfen dememiş ol yapma ne denilse inanıyoruz iş açma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?