Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse bu ay 14 günü sayarsın artık inşallah gerçek çift çizgiyi görürürz canım hepimiz

Ay bunu öğrenince şok oldum tükürük etkiliyomus yoksa bu yüzden mı tutma'di yaa
Valla etkilemeyeni hiçbir şey etkilemiyor, etkileyene de her şey ayrı olumsuzluk yaratıyor. 2017 de doğum kontrol hapı kullanarak hamile kaldım. Şimdi neler yapıyorum olmuyor

Ön sevişme şart işte kayganlaştırıcı daha beter öldürüyor çünkü. Islanmadan da denerseniz bu sefer yara ihtimali var. Robotlaşmayın çn sevişmeyi şart kılın
Bende o sorun var canım ön sevişme uzun ama ıslanma sorunu oluyor dediğin gibi diğer türlü de tahriş oluyor

Kuzum öldürüyor madem ıslanmayınca ne yapmak gerekiyor
Ya onun için işte nette spremleri de tutan jel varya kuruluk için onu öneriyorlar. Kayganlaştırıyor. Zaten kuruluk varsa ilişki işkence olur bende kuruluk yok aslında eşim birazcık işine geldiği için yapardı

Belli dakikandan sonra tekrar çıkıyor bende de :/ anlamıyorum yanı ama normalmis

Aynen ya adama diyorum tükürük etkiliyomus bozuldu hiç mutlu değil ama napalim aklında soru işareti bırakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…