Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy 2 mayısçı, ben de 2 mayıs gel sarılıp bekleyelim kaç yumurta oluştu bu ay, çatlama iğnesi oldun mu? Veee belirti var mı
Yaa ben de onu dicektim belirtiler var sanki görüşlerde acayip bir acı var hassasiyet çok fazla bide kasik ağrısı var catlatma iğnesi olmadım kaç yumurta oluştu bilmiyorum ama ovulasyon testi yaptım ve günleri hep degerlendirdim inşallah doğru tahmin etmisimdir

Anacım hepsi aynı bence ya amuda kalksan gitmeyecek sperm gitmiyor,
Yaaaa şu amud olayına çok gülüyorum eşime şu pozisyon etkiliymiş dedim geçen ay oldu olcak ayağında tutup sallayayım dedi Bnde fena fikir değil dedim ya bi git be valla korkutuyorsun beni çocuk ayağına bana fantezimi uyguluyorsun dedi

O pozisyondan popo kaldırma evresine nasil geçicez tam kestiremiyorum bu ay kesinlikle deneyeceğim.
Popoda mı kaldırılıyormuş tüh ben onu yapmadım gelişine ne olduysa artık demek ondan tutmamış

Bak şimdi moralim bozuldu o saydıkların bende hiç yok, ayyyy tekirdağlıymışsın sen memleketimmmmmm

Hahahahahaha Allah iyiliği versin suyu püskürttüm okurken

Kııııııızzzz yapanlar var. Amuda kalkıyor bi de sallıyor kocası. Kaç tane hamile kalan okudum. Ben de kocama çok gülüyorum diye anlattım ama bi ışık yakalasam denesek mi diyecektim. Adamın tepkisi kafanız mı iyi sizin olunca ahahahha dedim geçtim

Canım başın sağolsun öncelikle inşallah sende bir an önce bebeğini kucağına alırsın burada bunun için varız. Kadını kadından iyi kimse anlayamaz

Sevmeyen erkek yok canımayrıca az veya çok önemi yok çoksa da aynı iş azsa da dışarı gelen içeride anlaşıp bölüşüp geliyorlardır yani hepsi asla gelmez geri öyle bir şansı yok bir damlayla hamile kalınıyor o damla da olsa kalıyodur sen bir öyle bir düz yap hep ters yapma ben bazen gecede iki kere bir doggy bir düz deniyorum o zaman aklımda soru kalmıyor

Kız ben yaptım ayağımı duvara uzatmak yerine yukarı kaldırıp belimden destekledim kendimi sonucu görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…