Bu da mı gol değil beNihayetinde hepsi gol pozisyonu diye iğrenç bir espri yapacam şimdi
Yaa ben de onu dicektim belirtiler var sankiAyy 2 mayısçı, ben de 2 mayıs gel sarılıp bekleyelimkaç yumurta oluştu bu ay, çatlama iğnesi oldun mu? Veee belirti var mı
Yaaaa şu amud olayına çok gülüyorum eşime şu pozisyon etkiliymiş dedim geçen ay oldu olcak ayağında tutup sallayayım dedi Bnde fena fikir değil dedim ya bi git be valla korkutuyorsun beni çocuk ayağına bana fantezimi uyguluyorsun dediAnacım hepsi aynı bence ya amuda kalksan gitmeyecek sperm gitmiyor,
Kız o pozisyondan sonra popo kaldırmıyorsun. 15 dk popon havada başın aşağıda bekliyorsun sonra 15 dk da yüzüstü yatıyorsunO pozisyondan popo kaldırma evresine nasil geçicez tam kestiremiyorumbu ay kesinlikle deneyeceğim.
Popoda mı kaldırılıyormuş tüh ben onu yapmadım gelişine ne olduysa artık demek ondan tutmamışO pozisyondan popo kaldırma evresine nasil geçicez tam kestiremiyorumbu ay kesinlikle deneyeceğim.
Bak şimdi moralim bozuldu o saydıkların bende hiç yok, ayyyy tekirdağlıymışsın sen memleketimmmmmmYaa ben de onu dicektim belirtiler var sankigörüşlerde acayip bir acı var hassasiyet çok fazla bide kasik ağrısı var catlatma iğnesi olmadım kaç yumurta oluştu bilmiyorum ama ovulasyon testi yaptım ve günleri hep degerlendirdim inşallah doğru tahmin etmisimdir
Büyüklüğünü hiç bilmiyorumİki tarafta da oluyo yani büyüklüğü nedir acaba
Ay orası senin elastik yapınla alakalı allahtan zayıfımda kolay dönebiliyorum yoksa hiç kalkışmam o pozisyonlara riskli benceO pozisyondan popo kaldırma evresine nasil geçicez tam kestiremiyorumbu ay kesinlikle deneyeceğim.
Hahahahahaha Allah iyiliği versin suyu püskürttüm okurkenYaaaa şu amud olayına çok gülüyorum eşime şu pozisyon etkiliymiş dedim geçen ay oldu olcak ayağında tutup sallayayım dedi Bnde fena fikir değil dedim ya bi git be valla korkutuyorsun beni çocuk ayağına bana fantezimi uyguluyorsun dedi
Bozma moralini herkeste olacak diye bişey yokBak şimdi moralim bozuldu o saydıkların bende hiç yok, ayyyy tekirdağlıymışsın sen memleketimmmmmm
Kııııııızzzz yapanlar var. Amuda kalkıyor bi de sallıyor kocası. Kaç tane hamile kalan okudum. Ben de kocama çok gülüyorum diye anlattım ama bi ışık yakalasam denesek mi diyecektim. Adamın tepkisi kafanız mı iyi sizin olunca ahahahha dedim geçtimYaaaa şu amud olayına çok gülüyorum eşime şu pozisyon etkiliymiş dedim geçen ay oldu olcak ayağında tutup sallayayım dedi Bnde fena fikir değil dedim ya bi git be valla korkutuyorsun beni çocuk ayağına bana fantezimi uyguluyorsun dedi
Ya bunda yüz üstü yatmak sorun yaCanım akıyorsa diz kapaklarının altına yastık koy ilişkiye başlarken havada kaldığı için akmaz artık
Canım başın sağolsun öncelikle inşallah sende bir an önce bebeğini kucağına alırsın burada bunun için varız. Kadını kadından iyi kimse anlayamazNormal insanda referans aralığı içinde olduğu müddetçe sıkıntı olmuyor canım. Gebelik oluştuktan sonra 2.5tan yüksek olması risk oluşturuyor. O yüzden hiç kafana takma canım, ben oğluma hamileyken tiroid testini 7 haftalık hamileyken yaptırdım, yüksek çıkmıştı hamilelik boyunca ilaç kullandım. Ama 7. Haftaya kadar kullanmama rağmen çok şükür bir sıkıntı olmadı. Dahiliye doktorum da olmaz demişti zaten.
Bu arada bu grubun enerjisini ben de çok sevdim, inşallah hayırlısıyla kolaylıkla hamile kalırız hep beraber.
Mart başında 9 haftalık bebeğimi kaybettim. Tekrar deneme konusunda biraz tedirgindim ama buradaki muhabbetleri gördükçe rahatlıyorum. Sağlıkla ve hayırlısıyla, olması gerektiği zaman tekrar hamile kalırız inşallah.
Şimdi bu kadar eğlenceliyken birkaç hafta sonra hamile haberleri gelmeye başlayınca daha da mutlu ve güzel bir başlık olur umarım. Ben daha adet olmayı bekliyorum. Yolum uzun. Olumlu ya da olumsuz haberi verecek son kişilerden olacağım muhtemelen. O zamana kadar güzel haberlerinizi takip ediyor olacağım
Ben çorludaydım sonra tayin çıktı maraşa geldim.. Çok özlüyorum kokusu burnumda tütüyor.Bozma moralini herkeste olacak diye bişey yokaa aynen Tekirdağ sen nerdesin şuan
PuhahhahahahaBu da mı gol değil be
Ya biizmki çok seviyo o pozisyonu ama ben çıktığı zaman ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum bu sefer akıyo işte hemen yukarı kaldırmak gerekiyo popoyu ebru ablada erkeğin spermi azsa deneyin demişte ben nerden bilicem az mı çok mu spermi
Ben de çorlu dayım şuanBen çorludaydım sonra tayin çıktı maraşa geldim.. Çok özlüyorum kokusu burnumda tütüyor.
Hahahahahaha Allah iyiliği versin suyu püskürttüm okurken
Yatacaksın canım yapacak birşey yok azıcık dayanacaksın bende hiç yatamam ama ne yapayım herşey mübahYa bunda yüz üstü yatmak sorun yadenedim 5 bile yatamadım yan döndüm valla
Kız ben yaptım ayağımı duvara uzatmak yerine yukarı kaldırıp belimden destekledim kendimiKııııııızzzz yapanlar var. Amuda kalkıyor bi de sallıyor kocası. Kaç tane hamile kalan okudum. Ben de kocama çok gülüyorum diye anlattım ama bi ışık yakalasam denesek mi diyecektim. Adamın tepkisi kafanız mı iyi sizin olunca ahahahha dedim geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?