Daha doktor görmedi beni bütün testleri hazırlayalım öyle gel dedi bakalim artik tedaviye doğru gidicem ölümlü sonuçlar alalim inşallah. Valla bende ilk defa duydum çarşamba çıkıyor sonucu değişik hormon testi devlettekiler gibi degil içeriği çok bayaİlk defa duyuyorum seks hormonu bağlama neymiş ki doktora gittin kafan rahat en azından doktor stresini attın
Amh hakkında bir şey demedi mi? Kan vere vere kan kalmadı yavrum yaaDaha doktor görmedi beni bütün testleri hazırlayalım öyle gel dedi bakalim artik tedaviye doğru gidicem ölümlü sonuçlar alalim inşallah. Valla bende ilk defa duydum çarşamba çıkıyor sonucu değişik hormon testi devlettekiler gibi degil içeriği çok baya
Doktoru hic gormedim butun testler sonuçlansın randevu al gel dedi son testi yaptırdım biktim inanki ya sonuca varamamaktanAmh hakkında bir şey demedi mi? Kan vere vere kan kalmadı yavrum yaa
1 in alti kotu diyolar senin kide dusuk ama aman aman diyecek kadar degil Fsh kacti canim benim 0.03 cikti daha konuşamadım doktorla bi kac test istedi onları tamamladım randevu alacağımKızlar selam ben amh testi vermiştim dün sonucum çıktı 28 yaşındayım amh 1,15 bana düşük geldisizce nasıl sonucu adet zamanımda doktoruma gösterebilicem
Fsh 3,65 çıkmıştı canım1 in alti kotu diyolar senin kide dusuk ama aman aman diyecek kadar degil Fsh kacti canim benim 0.03 cikti daha konuşamadım doktorla bi kac test istedi onları tamamladım randevu alacağım
Fsh gayet guzel amh için ne zaman gidicen doktora ben haftaicine randevu alcam bi kac testim çıkmadı bekliyorum onlariFsh 3,65 çıkmıştı canım
Doktor bana adetin ilk günü gel demişti 26 sında giderim kistim var şu an yasmin kullanıyorum kist kaybolursa femara başlıcak. Sen başka be testler yaptırdın canımFsh gayet guzel amh için ne zaman gidicen doktora ben haftaicine randevu alcam bi kac testim çıkmadı bekliyorum onlari
Ben universiteye gittim smear amh ve hormin testi yaptilar ama onun içinde çok değişik testler var mesela seks bağlayıcı hormonu gibi bişey var çarşamba cikicakmis bende randevu alıp gidicem hastane o kadar yoğun ki insalah hemen randevu alırım bana kesin tup bebek dicekler değerlerim berbat sekilde umutsuz vakayimDoktor bana adetin ilk günü gel demişti 26 sında giderim kistim var şu an yasmin kullanıyorum kist kaybolursa femara başlıcak. Sen başka be testler yaptırdın canım
Öyle deme canım sonuçta tüp bebek olsada bir tedavi var inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde morelim dünden beri kötü ama napalım tüp bebek denerizBen universiteye gittim smear amh ve hormin testi yaptilar ama onun içinde çok değişik testler var mesela seks bağlayıcı hormonu gibi bişey var çarşamba cikicakmis bende randevu alıp gidicem hastane o kadar yoğun ki insalah hemen randevu alırım bana kesin tup bebek dicekler değerlerim berbat sekilde umutsuz vakayim
Hangi üniversite hastanesine gittiniz acabaBen universiteye gittim smear amh ve hormin testi yaptilar ama onun içinde çok değişik testler var mesela seks bağlayıcı hormonu gibi bişey var çarşamba cikicakmis bende randevu alıp gidicem hastane o kadar yoğun ki insalah hemen randevu alırım bana kesin tup bebek dicekler değerlerim berbat sekilde umutsuz vakayim
Senin yine değerler Iyi tüp olsa bile benim ondan da umudum yok ama Allah büyük beklemediğimiz anda belki güzel haberler gelirÖyle deme canım sonuçta tüp bebek olsada bir tedavi var inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde morelim dünden beri kötü ama napalım tüp bebek deneriz
Ege üniversitesi canim izmirHangi üniversite hastanesine gittiniz acaba
Canım senin yaş kaçtı?Öyle deme canım sonuçta tüp bebek olsada bir tedavi var inşallah güzel sonuçlar alırsın benimde morelim dünden beri kötü ama napalım tüp bebek deneriz
Malesef İstanbul'dayım burda neresi iyi bilmiyorum daEge üniversitesi canim izmir
Ya hemen lan ver ❤Kizlar bat yarin ama erken test böyle silik normal mi daha belirgin olmasi gerekmez miydi???
Ya hemen kan ver ❤ @Mavilicicek32
Kan veremicem malesef köyde misafirlikteyim ama elimde testim var daha kac gunde tekrar ediyimYa hemen lan ver ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?