Ahaaa bugünü ben de değerlendiriyorum madem aynı gidiyoruzGünaydın canlarımMayısım güzel anne adayları Bugün testimde takvimim de yumrtlama diyor bakalım doktorcuğum ne diyecek saat 14.20 de randevum var.
Sizlere inşallah güzel haberlerle gelirim..
M mavili_yeshllSelizay @Gizemsu07 @bgm21@Esrakcshn @A R Y A @Yoncamirr Gazel2110 @Dely38 Margee C charlottes @bodrum4855...
Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallahbazılarınızın sesi çıkmıyor etiket bilerek ettim haberdar edin beni meraklı kadınım ben
Ben de kullaniyorum siz ne icin kullandiniz konuyu kaçırdım galiba ❤Merhaba evet dostınex
Vala öyle bi plan yok şuan canim zor gibideCanım yurtdışına çıkma planı felan yaparsan Sinovac kabul edilmiyor diye biliyorum haberin olsun
Inaktif asi olduğu için canim gebelere eski bu sistemde aşılar vuruluyormuş ondan 1 ay isteğe bağlı bence ben korumayacağım zaten olduğu yokA. Selam canım.
Haydi hayırlısı kuzum. Kornma 1 ay mi onda da merak ettim?
Ayy hadi hayırlısı. İnsallah bu ay senin ayın olsunGünaydın canlarımMayısım güzel anne adayları Bugün testimde takvimim de yumrtlama diyor bakalım doktorcuğum ne diyecek saat 14.20 de randevum var.
M mavili_yeshllSelizay @Gizemsu07 @bgm21@Esrakcshn @A R Y A @Yoncamirr Gazel2110 @Dely38 Margee C charlottes @bodrum4855...
Sizler nasılsınız iyisinizdir inşallahbazılarınızın sesi çıkmıyor etiket bilerek ettim haberdar edin beni meraklı kadınım ben
Vala öyle bi plan yok şuan canim zor gibide
Esim pimpirikli canim bogazim ağrısa hemen kendine dikkat etmiyon diyor asi yolu gözüktüvalla bn biraz düzelsin ortalık bişeyler bakcam duramıyorum o yüzden aşı olmcm henüz dursun bakalım sonra bi ara oluruz
Ne güzel benimki de aman gitme doktora limon ye geçer der öyle şeylereEsim pimpirikli canim bogazim ağrısa hemen kendine dikkat etmiyon diyor asi yolu gözüktü
Öncelikle hayırlı olsun,sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. İğnenin kaçıncı günü çift çizgi gördünüz ? Öncesi belirtileriniz nelerdi kaçıncı gün başladı ? Ben de ilk kez 14 haziran da ovitrelle iğnesi oldum bugün kontrole gittim yumurta çatlamış dedi doktor geriye beklemek kaldı
Benim doktorum ilk 3 ay onermiyoprum dedi bende neyapsam bilemiyorum. Sua asilama bi belli olsun ona gore bir dusunucemSinovac ta sıkıntı yokmuş
Inaktif asi olduğu için canim gebelere eski bu sistemde aşılar vuruluyormuş ondan 1 ay isteğe bağlı bence ben korumayacağım zaten olduğu yokaşı çıksın aradan bari
Ocak ayından beri yakınlarım oluyor sıkıntı çıkmadı çok şükür bi ablam yeni biontech oldu onda sorun yaşadık bi kac kişi de daha duydum biontech için yan etki ondan onu olmak istemiyorum canimNe güzel benimki de aman gitme doktora limon ye geçer der öyle şeylerekendi dedi zaten aşı olmayalım herkes bi vurunsun bakalım yan etki olmazsa bizde olalım dedi olursam ben 3 ay korunurum ne olur ne olmaz diye
Ben de son bir kez daha deneyeyim diyorum. Sonra gerekirse aşı olurum. Bir de artık kısırlık tedavisi türü bir şeye başlama zamanım geldi gibi hissediyorum ben ama nerden nasil baslaniyor onu bilemiyorum.Ne güzel benimki de aman gitme doktora limon ye geçer der öyle şeylerekendi dedi zaten aşı olmayalım herkes bi vurunsun bakalım yan etki olmazsa bizde olalım dedi olursam ben 3 ay korunurum ne olur ne olmaz diye
Bu ne güzel bi pik böyleee kalemle çizilmiş gibiGünaydın canlarımMayısım güzel anne adayları Bugün testimde takvimim de yumrtlama diyor bakalım doktorcuğum ne diyecek saat 14.20 de randevum var.
Prolaktin yüksekti o yüzden kullandımBen de kullaniyorum siz ne icin kullandiniz konuyu kaçırdım galiba ❤
Evet malesef biontech ağırmışOcak ayından beri yakınlarım oluyor sıkıntı çıkmadı çok şükür bi ablam yeni biontech oldu onda sorun yaşadık bi kac kişi de daha duydum biontech için yan etki ondan onu olmak istemiyorum canim
Ne kadardır istiyordun canım senBen de son bir kez daha deneyeyim diyorum. Sonra gerekirse aşı olurum. Bir de artık kısırlık tedavisi türü bir şeye başlama zamanım geldi gibi hissediyorum ben ama nerden nasil baslaniyor onu bilemiyorum.
2 aydırNe kadardır istiyordun canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?