Sakin ol canim bata kaç gün kaldı kaset test yaparsın tekrar ama çok yıpratma kendini günün geldiyse yap yoksa biraz bekle ve lh değil hcg yapİkincideki kuruma çizgisi yaa hemen çıksaydı ihtimal verirdim amaoff ama heyecanliydi
Var gibi canımKızlar günaydın. Dün akşam day’s comfort adı olan erken gebelik testinden yaptım. Hiçbir şey çıkmadı. Testi atmamıştım. Bu sabah bir baktım çift çizgi tabi heyecanlandım ama kuruma çizgisidir dedim. Sabah ilk idrarla kaset test yaptım. 1 dakika içinde göz kipraştirmalik ikinci çizgi çıktı. Siz de görebiliyor musunuz?
2 günde bir artıyor diyolar kaç gün geçmişti canim sen 2 gün sonra yine kan ver ınanıyorum artıcak ve sağlıklı bir gebelik olacakkızlar merhaba tekrar dünkü kan testimi aldım beta 73,66 çıkmış adet tarihim geçmesine rağmen çok düşük değil mi? Şehir dışındayım bi doktorla da görüşemedim
Lh testi yapmisim yanlişlikla canım yaa keşke hcg olsaysıVar gibi canımkaç gün var regline yarın bşr test daha yap var ise koyulaşır
Esime de dedm gecen gun ben meryem ana miyim kendi kendime yapayim cocuguBöyle totem yapman çok hoşuma gitti debende tam tersini düşünebiliyorum bazen senin için orasını Allah bilir niye ikimiz kalamıyoruz ki hep kendini yok sayıyorsun olmaz öyle sende hamiş olmalısın sende o zaman neyi tartışırız acaba vermedi ki yaradan görsek
haklisiniz bende inanmaya karar verdim bile
Canım bu hsg testi değil ki onu anlayamadım lh testiVar diğğğmi?
Temmuz da da beraberiz canım yalnız değilsinGünaydın canim yeni umutlar dicez yeni aya napalim
Evet çünkü saf ben sabah sabah yanlis testi alip açip yapıp, sevinmişimCanım bu hsg testi değil ki onu anlayamadım lh testi
Kas yaparken goz cikarmakO kadar erken olabiliyor demek ki ilaçla bu yumurtlma doktor ondan hep 2.gün diyor başlamak için. Biizm trabzonda kadına aşılama yapıldı kadına doktor aynı zamanda ilişki olsun dedi kadının 3 çüz olduhepsi de iyi maşallah. Sende tek yumurta inşallah sağlıklı kaliteli olur tutar canım. İçimden tutması çok geçiyor
Senin bata var belki güzel haberler gelir yarin olsada doktora gitsem bu ay da memnun kalmazsam başka doktora gidicem 4 aydır gidiyom 1 kere karnimdan bakti kadın yaaaTemmuz da da beraberiz canım yalnız değilsin
Olsun o sevinç bile yeter anlıkta olsa bn de şaşırdım bianEvet çünkü saf ben sabah sabah yanlis testi alip açip yapıp, sevinmişim
Sen o kadına gitme kuzum alttan muayene etmesi lazım benim bata 4 gün var ama o kadar iyi tanıyorum ki vücudumu tepkileri regl tepkisi o yüzden umudum yokSenin bata var belki güzel haberler gelir yarin olsada doktora gitsem bu ay da memnun kalmazsam başka doktora gidicem 4 aydır gidiyom 1 kere karnimdan bakti kadın yaaa
Evet canım günüme neşe katti valla. Çok heyecanli bir durummuş. İnşallah doğru bir şekilde de sevinebilirimOlsun o sevinç bile yeter anlıkta olsa bn de şaşırdım bian
Amin canım inşallahEvet canım günüme neşe katti valla. Çok heyecanli bir durummuş. İnşallah doğru bir şekilde de sevinebilirim
Adete kaç gün kaldı, var baya bayaKızlar günaydın. Dün akşam day’s comfort adı olan erken gebelik testinden yaptım. Hiçbir şey çıkmadı. Testi atmamıştım. Bu sabah bir baktım çift çizgi tabi heyecanlandım ama kuruma çizgisidir dedim. Sabah ilk idrarla kaset test yaptım. 1 dakika içinde göz kipraştirmalik ikinci çizgi çıktı. Siz de görebiliyor musunuz?
Allah seniiiiiLh testi yapmisim yanlişlikla canım yaa keşke hcg olsaysıerken gebelik pozitif görünüyor ama o da çook saat sonra çıktı kuruma çizgisi olsa gerek
Test yapmadın mı hiç kaçak yoksun hiçGençler benim battan geçti 4 gün, doktor kist ve yara için fitil duphaston ve antibiyotik verdi kullanıyorum. Ancak ve ancaaaak umarım hamile değilimdir dediğim bir ana geldimne gebelik ne adet belirtisi yok mikemmel bir aydan selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?