Ge
Geldi benim ki maalesefcuma hormon testine gidim
ayy harikaaa :) inş bebiş vardır ve sağlıklıdır :) kaç aydır deniyordunuz canımAyy inşallah canım. Bu arada göz kıpraştırmaya bile gerek kalmadı. Biraz bekleyince baya gözle görebiliyorum
Bu ikinci ay canım. 35 yaşındayım ben. Eşimde de sperm sorunu vardı. Daha takviye ilacini bile almamıştık. İnanamiyorum şu anayy harikaaa :) inş bebiş vardır ve sağlıklıdır :) kaç aydır deniyordunuz canım
çok mutlu oldum :)) işte beklenmedik anda olur diyolar ya :)Bu ikinci ay canım. 35 yaşındayım ben. Eşimde de sperm sorunu vardı. Daha takviye ilacini bile almamıştık. İnanamiyorum şu an
İnşallah sağlıklıdır ve vardir. Şu ikinci çiZgiyi görmek bile mest etti beni. İsteyen herkese gönülden diliyorumçok mutlu oldum :)) işte beklenmedik anda olur diyolar ya :)
Kaç gün var bataKızlar günaydın. Dün akşam day’s comfort adı olan erken gebelik testinden yaptım. Hiçbir şey çıkmadı. Testi atmamıştım. Bu sabah bir baktım çift çizgi tabi heyecanlandım ama kuruma çizgisidir dedim. Sabah ilk idrarla kaset test yaptım. 1 dakika içinde göz kipraştirmalik ikinci çizgi çıktı. Siz de görebiliyor musunuz?
Onu hesaplayamıyorum canım. 1 haziran pik görmüştüm.Kaç gün var bata
Canım bu lh testi yanlış testi mi attın acabaAyy inşallah canım. Bu arada göz kıpraştırmaya bile gerek kalmadı. Biraz bekleyince baya gözle görebiliyorum
Var diğğğmi?Canım bu lh testi yanlış testi mi attın acaba
Günaydın canim yeni umutlar dicez yeni aya napalimolsun canım üzülme regl olamamaktan iyidir
Lh testi bu canimVar diğğğmi?
Yarin direk gidicem randevu bulamadım çünkü geçen ay da bayrama denk geldi bakalim Allah önümüzdeki aya nasip eder belkiönümüzdeki aya konsantre olalım canım. gidip ver bakalım tahlillerini ben de salı 2. günümdü verdim bugün doktora göstercem bakalım.
Ayilamamişim herhalde. Yanlis alarm kızlarLh testi bu canim
Ohoyyyy masallah. HahahahaaO kadar erken olabiliyor demek ki ilaçla bu yumurtlma doktor ondan hep 2.gün diyor başlamak için. Biizm trabzonda kadına aşılama yapıldı kadına doktor aynı zamanda ilişki olsun dedi kadının 3 çüz olduhepsi de iyi maşallah. Sende tek yumurta inşallah sağlıklı kaliteli olur tutar canım. İçimden tutması çok geçiyor
Günaydın canim üstteki lh alttaki gebelik testi gebelikte evet silik çizgi var inşallah gebesindirKızlar günaydın. Dün akşam day’s comfort adı olan erken gebelik testinden yaptım. Hiçbir şey çıkmadı. Testi atmamıştım. Bu sabah bir baktım çift çizgi tabi heyecanlandım ama kuruma çizgisidir dedim. Sabah ilk idrarla kaset test yaptım. 1 dakika içinde göz kipraştirmalik ikinci çizgi çıktı. Siz de görebiliyor musunuz?
Hepimizde var o hahaha ama inşallah beklenen mucizenin haberidirSabah sabah heyecan yaptım
Ayilamamişim herhalde. Yanlis alarm kızlar
İkincideki kuruma çizgisi yaa hemen çıksaydı ihtimal verirdim amaGünaydın canim üstteki lh alttaki gebelik testi gebelikte evet silik çizgi var inşallah gebesindir
haklisiniz bende inanmaya karar verdim bileWalla ben duymadimiyiki duymamisim onu da kullanirdm
Günaydın canım gözlerimi kırpıştırarak baktım gördüm hatta pcden bakıyorum baya yakınlaştırdım cidden gördümKızlar günaydın. Dün akşam day’s comfort adı olan erken gebelik testinden yaptım. Hiçbir şey çıkmadı. Testi atmamıştım. Bu sabah bir baktım çift çizgi tabi heyecanlandım ama kuruma çizgisidir dedim. Sabah ilk idrarla kaset test yaptım. 1 dakika içinde göz kipraştirmalik ikinci çizgi çıktı. Siz de görebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?