Benim de bugün yada yarın gözüküyor regl bakalim bugün olmadım dahaKısmet tabi canım ama doğru düzgün değerlendirmedik sayılır ondan da pek umudum yok ama tabi Allah bilir kısmette varsa olur mutlaka yazcam regl olunca
Belirti yok mu canım benim gelmeden ben geliyorum sivilcesi ve ağrısı olurBenim de bugün yada yarın gözüküyor regl bakalim bugün olmadım dahayarın kesin gelir pislik kırmızı
Sivilcem çıkmıştı 5 6 gün önce canim bide regl agrisi var 3 gundur aman aman değil ama arada geliyo gidiyor geçende yumurtlamanin 15. gun de gelmiş ti kanamam bekliyorum yarın gelirBelirti yok mu canım benim gelmeden ben geliyorum sivilcesi ve ağrısı olur
Ay bende bu hafta hep gezdimCanım iyiyim vala ev oturmalarına gittim anca eve geldim benim peparta göre bat bugün takvimim uygulamasına göre yarın gözüküyor reglbugün 14. günüm yumurtlama sayarsak
Artık vaktinde gelen regl bile mutlu ediyo beni vallaSivilcem çıkmıştı 5 6 gün önce canim bide regl agrisi var 3 gundur aman aman değil ama arada geliyo gidiyor geçende yumurtlamanin 15. gun de gelmiş ti kanamam bekliyorum yarın gelir
Test yapmadın mıBenim de bugün yada yarın gözüküyor regl bakalim bugün olmadım dahayarın kesin gelir pislik kırmızı
Bide polisler dolaniyo ceza yemeden eve girsem dedimAy bende bu hafta hep gezdimkocam artık kapıyı kilitleyecem dedi ama çok iyi geliyor insana ya bir yerlere gitmek sohbet etmek kafamız dağılıyor en azından
Kendime bu ay yapmicam dedim testte almadım eveTest yapmadın mıben olsam şimdiye çoktan yapmıştım
Düzenli olması bile mutluluk sebebi afet olmayanlar var o bambaşka bi üzüntüArtık vaktinde gelen regl bile mutlu ediyo beni valla
Kesinlikle canım ama belki gelmez bu ay senin kısmet artıkDüzenli olması bile mutluluk sebebi afet olmayanlar var o bambaşka bi üzüntü
4 gün üst üste degerlendirdik kısmet belirti yok ama umut hep varKesinlikle canım ama belki gelmez bu ay senin kısmet artık
Hayırlısı olsun canım4 gün üst üste degerlendirdik kısmet belirti yok ama umut hep varzaten bildiririm burdan iyi veya kötü haberi
Kızlaaar napıyorsunuz, nasılsınız? Bat tarihleriniz ne zaman?grup sakinleşmiş biraz @Adelnaz Yusra-61 @Gizemsu07 @Selizay @Dely38 Maviesra @Yoncamirr
Benim sivilceler geldi ilk yumurtlamadan regl olcam belli oldu 3 güne gelir benimkilerBat çok şuan da birşeyler yok ondan sessizlik aldı burayı sanırsam
Bol su içtim genelde 3 ltre. Kaşıntın var mı canım? Neyin var enfeksiyon belirtileri?Enfeksiyon için doğal ne yapabilirim kizlar yusra sanki biseyler yapmıştın soğan suyu içen varmı aramizda
İkinciye gelir belki canım regli?Benim sivilceler geldi ilk yumurtlamadan regl olcam belli oldu 3 güne gelir benimkiler
Yok canım benim regl öncesi net belirti olur sivilcelenme yüzümde normalde hiç çıkmaz ama regl dönemi öncesi bi sürü çıkar aman zaten umudum yoktu olsunda bu ayı doktorsuz kafam rahat değerlendireyimİkinciye gelir belki canım regli?
Gebelik testi yapmadan birkaç gün önce benim de yüzümde sivilce çıkmıştı, ahha dedim bu ay da olmadı herhaldeYok canım benim regl öncesi net belirti olur sivilcelenme yüzümde normalde hiç çıkmaz ama regl dönemi öncesi bi sürü çıkar aman zaten umudum yoktu olsunda bu ayı doktorsuz kafam rahat değerlendireyim
Hayırlısıyla olursun dilerim canım benimYok canım benim regl öncesi net belirti olur sivilcelenme yüzümde normalde hiç çıkmaz ama regl dönemi öncesi bi sürü çıkar aman zaten umudum yoktu olsunda bu ayı doktorsuz kafam rahat değerlendireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?