- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Canım bn doktora gittiğimde 20 mm yumurta vardı doktora 26 sında gitmiştim sonra ayın 31i gibi bi daha yumurtlama oldu ama onu testle gördüm doktora gitmedim 2. Yumurtlama diye düşünüyorum şimdi bn hangisinden bat sayıp regl olcam onu merak ediyorum zaten gebelik olmayacağına eminim ama en azından regl tarihimi netleştireyim diye sordum2. Kez mi yumurtluyon canim onu 2 kere yumurtlayan arkadaşlar söylemeliA R Y A 2 kere yumurtlamisti diye biliyorum
2. Yumurtlamayı 3 gün sonra mı görmüştün canımCanım ben geçen ay 2 kez yumurtladım. Birinci yumurtlamadan 17 gün sonra adet oldum M mavili_yeshll
Hayır ilkini 11 mayısta ikinciyi ise 16 mayısta gördüm kuzum2. Yumurtlamayı 3 gün sonra mı görmüştün canım
O zamn ilk yumurtlamadan da olablrm saol canımHayır ilkini 11 mayısta ikinciyi ise 16 mayısta gördüm kuzum
Gece çatlamaya yakın yapmışsın belli ki ama bugün olmuşKızlar çatlama dün mü olmuş bugün ki mi? Yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 2865268
Değerlendirmeli miyim bugün yani? Gece de değerlendirmiştim zatenGece çatlamaya yakın yapmışsın belli ki ama bugün olmuş
Canım bnce sık dişini bugünde değerlendir sonra da rahatına bakarsın en azından keşke demezsin tabi eşin yanındaysaDeğerlendirmeli miyim bugün yani? Gece de değerlendirmiştim zaten
Evet canım değerlendiricem bugün de yıldık ikimizdeCanım bnce sık dişini bugünde değerlendir sonra da rahatına bakarsın en azından keşke demezsin tabi eşin yanındaysa
ŞaşırmıyorumEvet canım değerlendiricem bugün de yıldık ikimizde
Haklısın valla bir günü değerlendirmeye üşenip ,Şaşırmıyorumbugünü de değerlendirip sonra salarsınız
Ben reglide olamadım iki aydır alakası varmıdır sence bu durumla içime kurt düştü simdiKramplar vardı sadece. Ama rahatsız edici boyuta ulaşmıştı daha önce az az olan kramplar sonradan çoğaldı. Birden nefes kesecek şekilde girmeye başladı
Sanmam yumurtayı etkilemezBen reglide olamadım iki aydır alakası varmıdır sence bu durumla içime kurt düştü simdi
Of o da başka binsorun o zaman hem enfeksiyon hem kist.gibi ben doğum kontrol hapina başlayım yarın en iyisi sağol canm cvp icinSanmam yumurtayı etkilemez
Evet kuzum ya dünyanın parasını veriyorum heray testlereArtık obur aya canim regl gecikmeden test yapmamak lazım biz bunu öğrendik artik
İlahi çok tatlı yazmıssın Allah muhabbetinizi bozmasın tez zamanda nasip etsin inşallahDün çalışma yapacaktık eşime söyledim tamam dedi, yorgunluktan es geçtim ama olmuştur, zaten yeter yaptığım dedim. Eşim de tamam dedi canına minnet adamın iliği kurudu,az önce sen piki görünce lan oldum, vakitlerimiz yakın ya içime kurt düştü. adama dedim gel hadi işimiz var, o da forumda okuyup okuyup ne çıkarttın Allah bilir kendine yine diyor, sus sen karışma derim, iyice kölen yaptın beni dedi, . Getirin kırbacımı ulen
Bat almıyorum canım liste bitti alımıInsallahkuzum bu arada regl oldum bugün. Istersen listeye tekrar guncelle beni. Allahtan bisey olmazsa asilama yaptiracaz. Yarin gidecem doktora bakalım. Bu arada yeni bat 5temmuz yine bir aksaklık olmazsa
İnfolic kist mi yaptı sendeOyle diye diye butun vucudum bozdulduartk asla bisi almayacam. Hic yoktan kistlerik olustu. Hamile kalmadgima mi yanayim. Vucudumu bozdguma mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?