Esin yanindaysa sknti yok cnm. Bugunku zaten catlasa da denk gelir. Yarin degerlndr daha bugun gerek yok. Bizm farkli. mesela esim gittikten iki gun sonra catlasa diger gunde yok malesef denk gelmemis oluyor.Şimdi benim perşembe yumurtlama cuma pik cumartesi pik olarak çıktı ben çarşamba perşembe ilişki bugunde çatlamıştır diye sabah değerlendirmiştim ama çatlamamış bu gece kesin çatlar yarına silikleşir belki yarın akşam değerlendiririz
bugün ovulasyon testi yaptım hala pik yoktu. 15.günüm bugün. öğlen gelen akıntım sümüksüydü iç çamaşırımı ıslatmıştı ama akıntının bir ucu açık kahverengiydi. şimdi tuvalete gidip geliyorum peçeteye sütlü kahve akıntı geliyor çok yoğun değil. bel ağrısı da yaşıyorum. bunlar yumurtlama akıntısıysa testte piki görmem gerekmez miydi senceCanım sorunu şimdi gördüm bazen çok hafif kahverengi akıntı oluyo bazen de tamamen şeffaf ama uzayan bi akıntı sümüksü
Ayyy kuzum cok sevindim valla harika harikaKızlar doktoruma msj atmıştım kadın bana yazdı şuan ne mutlu oldumm yaaaM mavili_yeshll @Gizemsu07 @Selizay Maviesra LeyLA84db @Leyla1993
Bazen akıntı 2 gün önceden başlayabiliyo yarın veya öbür gün mutlaka olur yumurtlamabugün ovulasyon testi yaptım hala pik yoktu. 15.günüm bugün. öğlen gelen akıntım sümüksüydü iç çamaşırımı ıslatmıştı ama akıntının bir ucu açık kahverengiydi. şimdi tuvalete gidip geliyorum peçeteye sütlü kahve akıntı geliyor çok yoğun değil. bel ağrısı da yaşıyorum. bunlar yumurtlama akıntısıysa testte piki görmem gerekmez miydi sence
ayy hadi inşallah yaa. inofolic tarzı bi takviye de kullanıyorum. vitapure info diye yumurtayı geliştirmesi için. bakalım güzel bir yumurtlama görcek miyim. korktum bir an bu lekelenme adete çevirir mi diyeBazen akıntı 2 gün önceden başlayabiliyo yarın veya öbür gün mutlaka olur yumurtlama
Malesef öyle ama stres kötü etkiliyor bizleri test biraz koyulaşırsa yarın akşama doğru tekrar yapmanı tavsiye ederimayy hadi inşallah yaa. inofolic tarzı bi takviye de kullanıyorum. vitapure info diye yumurtayı geliştirmesi için. bakalım güzel bir yumurtlama görcek miyim. korktum bir an bu lekelenme adete çevirir mi diyeinsan en küçük bir şeyden stres oluyor bu dönemde
Normal gebelik testi değil mi? Hemen de çıkabiliyor ikinci çizgi, gününüzde geçmiş zaten. Hayırlı olsun.1 haziranda regl olmam gerekiyordu olmadım, 3 haziranda kahve leke oldu
dedim aha regl oluyorum bu ay tutmadı ama hala gelmedi
sabah kahvaltı yaptım hafif şekilde
şimdi iki ayrı test yaptım saniyesinde koyu çift çizgi çıkmıştır
tokluktan ya da regl dönemimden dolayı olabilir mi
Azmin zaferiKızlar doktoruma msj atmıştım kadın bana yazdı şuan ne mutlu oldumm yaaaM mavili_yeshll @Gizemsu07 @Selizay Maviesra LeyLA84db @Leyla1993
tamam canım yarın sabahki test durumuna bakayım. teşekkür ederim bu arada sorumu cevapladığın içinMalesef öyle ama stres kötü etkiliyor bizleri test biraz koyulaşırsa yarın akşama doğru tekrar yapmanı tavsiye ederim
Rica ederim canım hakkında hayırlısı olsuntamam canım yarın sabahki test durumuna bakayım. teşekkür ederim bu arada sorumu cevapladığın için
Valla kuzum bende öyle düşünüyorum birde sen davranışını görmelisin pamukk gibi kadın bakalım ne olacakKralll valla helal olsun kadına böyle doktorlara can kurban hadi hakkında hayırlısı kuzum
çook iyi birisi Allahım yolumu açık etsin onunda. Olursa sevinirim olmazsa sağlık olsun boş gelmesin deAyyy kuzum cok sevindim valla harika harika
Heyecanla beklyrm gidişatı inşallah çabalarının karşılığını alcaksın canım benimValla kuzum bende öyle düşünüyorum birde sen davranışını görmelisin pamukk gibi kadın bakalım ne olacak
Pazartesi güzel haberlerle gelirim inşllahHeyecanla beklyrm gidişatı inşallah çabalarının karşılığını alcaksın canım benim
Yaaa çok sevindimKızlar doktoruma msj atmıştım kadın bana yazdı şuan ne mutlu oldumm yaaaM mavili_yeshll @Gizemsu07 @Selizay Maviesra LeyLA84db @Leyla1993
Bende kuzum inşallah birşey olmazYaaa çok sevindim
Hemen cekmedin mi canim resim soluk duruyo ama hemen hemen yumurtlamaya yakınKızlar merhaba sizce yumurtlama var mı
Eki Görüntüle 2865051
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?