- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
Canım hepsi çok iyi artmış gözüküyor@yusra3 canim sana işim düştü ya spremden anlayan arkadaşı etiketlermisin balık hafızalı ben unuttum yinetestleri atıyorum kızlar 20 milyon sperm olan mart 15 e ait 30 milyon sperme ait test bugünün testi biraz bazı şeyler yüksek bakarmısınız anlarsanız sizde @Selizay @Gizemsu07 Margee @asicadi44 M mavili_yeshll
Banada artmış gibi geldi ama hiç değerlerden anlamıyorum canim ama eskiye göre iyi artış varCanım hepsi çok iyi artmış gözüküyor
Tamam canım bugün 5 gün oldu geçeli yarın 6 oluyor son günüm de de olmazsam gidicem cuma günüYani bence gotmediysen artik reglin 3. Gunu git hem hormon degerlerine yumrta durumuna bakar
Aynen eskiye göre hem morfoloji hemde değerler artmış canımBanada artmış gibi geldi ama hiç değerlerden anlamıyorum canim ama eskiye göre iyi artış varsevindim valla yaaa
Adetin mi gecti 5 gun. Him .. aynen git cnm senTamam canım bugün 5 gün oldu geçeli yarın 6 oluyor son günüm de de olmazsam gidicem cuma günü
Cevap icin Teşekkür ederim canim ben anlamıyom netten bakıyom cuma günü gidicek doktora esim bakalim ne dicekAynen eskiye göre hem morfoloji hemde değerler artmış canım
D didamangisa canim spermlerden anlayan arkadaş sen miydin????@yusra3 canim sana işim düştü ya spremden anlayan arkadaşı etiketlermisin balık hafızalı ben unuttum yinetestleri atıyorum kızlar 20 milyon sperm olan mart 15 e ait 30 milyon sperme ait test bugünün testi biraz bazı şeyler yüksek bakarmısınız anlarsanız sizde @Selizay @Gizemsu07 Margee @asicadi44 M mavili_yeshll
Rica ederim canım Bnde bildiğim kadarıyla yorum yaptım çok araştırmıştım eşimin sonucu çıkınca ama çok daha anlayan arkadaşlar var inşallah doktorda güzel şeyler söylerCevap icin Teşekkür ederim canim ben anlamıyom netten bakıyom cuma günü gidicek doktora esim bakalim ne dicek
Kuzum bende hiç anlamıyorum yanlış yönlendirmiyim şimdi seni@yusra3 canim sana işim düştü ya spremden anlayan arkadaşı etiketlermisin balık hafızalı ben unuttum yinetestleri atıyorum kızlar 20 milyon sperm olan mart 15 e ait 30 milyon sperme ait test bugünün testi biraz bazı şeyler yüksek bakarmısınız anlarsanız sizde @Selizay @Gizemsu07 Margee @asicadi44 M mavili_yeshll
Biliyorum canim seninde eşinde vardı problemler bak yükseliyor ama iyi mi şuan kötümü bilemiyorum 2 ayda böyle oldu sonuçlarKuzum bende hiç anlamıyorum yanlış yönlendirmiyim şimdi seni
Canım regl bitince başladım heralde şuan normal yarın obur gün yumurtlama olur teste devam etKizlar yaklaşık benim testeler bozuk yada bende sorun var kendimi bildim bile 26 günde bir adet olurum 27 olmaz ama testler hep silik çıkıyor bence bı sorun var ..
Çook teşekkür ederim canım sağolasınCanım hayırlı olsun çok sevindim
Ne diyim hakkında hayırlısı inşallah nasipse o zamana olacaktır demek ki değil zamanı.Bu ayda negatifimi aldım
Yükselmesi tabii ki güzelBiliyorum canim seninde eşinde vardı problemler bak yükseliyor ama iyi mi şuan kötümü bilemiyorum 2 ayda böyle oldu sonuçlar
Canim Keçiboynuzu kuru yapmıştım 1 ay sonra bıraktım birde bu ay naturellen macun kullanıyor 15 gun falan oldu. Birde incir ceviz yiyor keçiboynuzu özü kullanıyorYükselmesi tabii ki güzeleşin bişey kullandın mı
Devam etsin bak ne güzel işe yaramış inşallah çok çok daha artarCanim Keçiboynuzu kuru yapmıştım 1 ay sonra bıraktım birde bu ay naturellen macun kullanıyor 15 gun falan oldu. Birde incir ceviz yiyor keçiboynuzu özü kullanıyor
Canım birde şey sorcam progresif motitide ne oluyor eskiden degerler kotu iken o 15 mis değerler iyiken 10 olmus hangisi iyi baktım ama anlamadimRica ederim canım Bnde bildiğim kadarıyla yorum yaptım çok araştırmıştım eşimin sonucu çıkınca ama çok daha anlayan arkadaşlar var inşallah doktorda güzel şeyler söyler
M mavili_yeshllCanım birde şey sorcam progresif motitide ne oluyor eskiden degerler kotu iken o 15 mis değerler iyiken 10 olmus hangisi iyi baktım ama anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?