yetişir inş cnmBata daha cok var 21 haziran. Her ay oldugu gibi yine pik ve esim yok hahayy.cildiracm artik bu nedr denk gelio neyse eger pikse zaten iki gun surer catlama zamanina yetisir artk insallh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yetişir inş cnmBata daha cok var 21 haziran. Her ay oldugu gibi yine pik ve esim yok hahayy.cildiracm artik bu nedr denk gelio neyse eger pikse zaten iki gun surer catlama zamanina yetisir artk insallh
Ovulasyonda kaçıncı tindesin canim c ve t net kırmızı ise yumurtlama c kırmızı t silikse devam etkizlar size birsey sormak istiyorum ilk defa ovilasyon testi yaptım C net kırmızı çizgi T az silik bu durum ne oluyor ?
Aynen canım bakalim bat gecikirse ozaman ümit var yoksa her belirtiyi gebelik dersekAynen canım hakkımızda güzel şeyler olsun. Evet güzel yer sonuçta orası da karadeniz ama sahilim olmayacak bir süre napalım herşey gelecek için.
Bilmiyorm Mevsimsel mi ney ama geçiyor ya yenen içilene göre de olurmuş metalik ara tat zaten
Uzuldum canim inşallah en yakın zamanda güzel haberler alirsinBüyük ihtimalle öyle bişe sanırım test yaptım negatif
Bnce 2. Yumurtlama olmuştur yaValla cnm insallh dogru gosteriodr bu ay bir daha boyle olmustu sonra silindi doktor muayenede catlayan yumurta yok demisti hele bakalm simdi ne oleck
Umarm oyledr cnm doktor yaniliodr bir yumrtlamada bir yumrtlama dimi sansim artar sonuctaBnce 2. Yumurtlama olmuştur ya
ilk bugün başladım mayıs 17 ilk regli günüm düOvulasyonda kaçıncı tindesin canim c ve t net kırmızı ise yumurtlama c kırmızı t silikse devam et
Galiba bende öyle oldu bugün itibariyle adetimi 8gun geçti. 6. Gün test yaptım evde negatifti. Şimdi de inatla yapmiyorum bakalım hangimiz daha inadizYoksa gerçekten kafayı mı yedim psikolojik olarak adet olamayan oldu mu aranızda?
Ben varım canım her ay bu sefer hamile olucam diyip adetimi erteleyen bı beynim var artık düşüncelerim beynim kontrol ediyor diye düşünüyordum nitekim öyle oldu stres yapmazsam adet oluyordum ovulasyon takip ettiğimde adetiminanmazsin 1 ay bile geç olduğu oldu sonrasinda klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım beynimize yukledigimiz düşünceler vücudumuzu etkiliyor galibaYoksa gerçekten kafayı mı yedim psikolojik olarak adet olamayan oldu mu aranızda?
Gerçekten bende bu durumdayım aslında kafama takmak istemiyorum henüz 2 aydır deniyorum 4 yıllık evliyim bu kadar uzun sürenin ardından hemen olmayacağını düşünüyorum ama acaba mı demeden de duramıyorumGaliba bende öyle oldu bugün itibariyle adetimi 8gun geçti. 6. Gün test yaptım evde negatifti. Şimdi de inatla yapmiyorum bakalım hangimiz daha inadiz
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Ben henüz 2 aydır deniyorum yani hemen olmaz diye çokta takmak istemiyorum ama beynim sürekli orada ister istemez. Sanırım stresten adet olamıyorum cumaya kadar olmazsam kan testi vermeyi düşünüyorum orda çıkmazsa beynim çok daha rahatlamış olacak belki hemen adet görebilirim inşallah :)Ben varım canım her ay bu sefer hamile olucam diyip adetimi erteleyen bı beynim var artık düşüncelerim beynim kontrol ediyor diye düşünüyordum nitekim öyle oldu stres yapmazsam adet oluyordum ovulasyon takip ettiğimde adetiminanmazsin 1 ay bile geç olduğu oldu sonrasinda klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım beynimize yukledigimiz düşünceler vücudumuzu etkiliyor galiba
Regl dongn kac gun. Pik gorup catlamis da olabilir cunku tam o donemlerde yapmissn. Keske . Gununde baslasaydi ovuya kacirmazdin o zamn . Sen degerlendr bence testlere bakma artikilk bugün başladım mayıs 17 ilk regli günüm dü
Pco var mı sizdeGerçekten bende bu durumdayım aslında kafama takmak istemiyorum henüz 2 aydır deniyorum 4 yıllık evliyim bu kadar uzun sürenin ardından hemen olmayacağını düşünüyorum ama acaba mı demeden de duramıyorum
Canım 1 tüpün açık demişti cevat hoca şuan. Acaba hamilemisn diye düşünüyorum ya inşallah bebek vardır haber beklyrm test yaparsan beni etiketle mutlakaKızlar selam rahim filmi çektirenlerden erken adet görme durumu yaşayan oldu mu? Ovülasyon testime göre bat 6 sı uygulamaya göre 8 i ama benim lekelenme şeklinde kahverengimsi kanamam oldu bugün. Gebelikten şüphelenmiyorum malum tüpler tıkalı dedi doktor. Bir de tüplere iyi gelir diye brokoli kürü uyguluyorum o mu yaptı acaba dedim. Ama yorumlara baktım tam tersi herkeste adet gecikmesi yapmış. Endişelendim açıkçası bir danışayım dedim size
İnşallah canımcım ama hiç o kafaya girmiyorum bu ay öyle bişey çıkarsa sana yazarım. Ama ben brokoli kürü mü yaramadı acaba bana ondan bi korktum. Hiç de sevmem kür işlerini ilk defa belki bi işe yarar diye buna başladım inşallah döngümü mahvetmemişimdir.Canım 1 tüpün açık demişti cevat hoca şuan. Acaba hamilemisn diye düşünüyorum ya inşallah bebek vardır haber beklyrm test yaparsan beni etiketle mutlaka