Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

sa kizlar bir sorum olacak,bilgilerinizi beklliyorum.
ibasdan anlataym.ben 29.aralik 2007 yilinda evlendim.kizken adetlerim duzensizdi.evlendikden 2 yil sonra gebelik icin edaviye basladim yarim yamalak oldu (uzun ikaye).sonra 22 nisan 2010 da hamile oldugumu ogrendim test de sonra doktora gittim kese gozuktu ama malesef sevincim 1 hafda surdu dusuk yaptim,kurtaj oldum.3 ay ara vermem lazimdi,verdim.sonra tekrar tedaviye basladim.basladigim ay olmadim 13 eylulde adet oldum.glifor,folbiol kullandim.16 ekimde tekrar adet gordumadetimin 5 gunu klomen kullandm 5 gun boyunca sonra 1 kasimda pregnyl catlama ignesi vuruldum ve bekleme sureci,yine tutmadi.19 kasimda adet oldum dokdorum bana rahim filmi cekilmemi soyledi ve tup bebege baslayalim dedi,bidahaki adet oldugumda tekrar gitmemi soyledi .ben 23 yasindayim hemen tup bebege basvurmak istemedim,tedaviyi birakdim ilaclari kullanmamaya basladim,cok kafama takiyodum acaba oldumu ayiptir soylemesi iliskiye girmeyi odev gibi goruyodum.tup bebek icin erken oldugu icin bende herseyi boswerdim,boswerdigim gibi aklimdan bile gecmiyodu gebelik artik.adetimi bekliyodum sadece.heralde 22 Aralikda olacaktim adetimi olmadim dun 29 Aralik evlilik yil donumumuzdu bende test yaptim,acaba mi diye.tesdi yaptim beklemedim basinda gittim camasirlarimi katladim 5 dkk sonra gittim baktim bise yok.tek cizgi cope attim.sonra bi kac dkk sonra gittim baktim tekrar ikinci cizgi cikmis hafif ama belirgin.simdi ben acama hamilemiyim?yarin veya pazartesi gunu tekrar test yapacam .umutlanmak istemiyorum.namazlarimda coook dua ediyorum,sizlerinde dualarini bekliyorum insallah.allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallah.

bence tekrar test yap inşşşş Allahım wardır umarım

kızlar ya bişi sorucam bende bu maydonoz kürünü dün gece denedim daha sonra kendimi sıcak tutmaya çalıştım ama öyle abartmadan herzamanki gibi giyindim yani. gece çorap filan giymedim. şuan karnımda daha doğrusu kasıklarımda bi ağrı var bazan adet sancısına bile benziyor. bu kürü daha önce deneyenler lütfen bu durum normal mi cevap yazın

canm bende geçen ay yaptım ama öyle bi sancılanmam olmadı galiba üşütmemek gerekiyor gaz sancısı olabilir sonuçta vücut böyle şeylere alışık değil. öyle bende çok bi akıntı olmadı bende kendimi sıcak tutmadım yaptıktan sonra bi faydası da olmadı. Bu ayda adaçayı yağı deniyorum akıntı falan yok yine

ben de iki gündür yapıyorum.karnımın sağ tarafında bir ağrı var bununla ilgili olabilir mi acaba

kızlar soğan kürünü bileniniz varmı acaba,nereye yazacağımıda bilemiyorum buraya yazayım dedim.

Arkadaşlar ben ilk defa yazıyorum.yardımcı olursanız sevinirim. bende yumurta tembelliği var sebebi de geçen yıllarda yaşadığım olumsuz olaylardan sonra iyice kasılıp sertleşmsei yani normal gelişmesini işleyiişini yerine getiremiyor.zaten sürekli gerginim rahatlayamıyorum vs ne yapabilirim bu süt maydanoz buharının faydası olurmu rahatlaması ve yumuşaması açısından çok yoruldum denemediğim kalmadı aşılama bile yaptık olmadı şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar merhaba bana bu maydanoz ve sütü bi anlatırmısınız yapanlar varsa bende denemek istiyorum canlarım ya

:5
merhaba herkese.ben yeni üye olanlardanım.birçok yorum okudum ve artık biraz daha ümitliyim en azından kendimi yalnız hissetmiyorum sayenizde.ben evlendiğimden itibaren 2 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullandım.2 yıl sonra bıraktım bebek istediğimiz için.1,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor doktora gittim yumurtalıklarım yavaş çalışıyor ve ebatları büyümüyordu.1 kutu klomen kullandım olmadı.2.kutuyu kullandım gene olmadı.artık tek çarem süt -maydanoz kürü ve de incir kürü.inşallah olur.bununla ilgili bana yardımcı olurmusunuz.süt-maydanoz buhar kürünü uygulayıp hamile kalan arkadaşlar lütfen bana nasıl yapıldığını tarif edermisiniz?

evet canım soğan kürünü biliyorum.ibrahim saraçoğlu seda sayanın programında söylemişti.
orta boy beyaz soğanı(kırmızı ve mor soğan OLMAZ)6 parçaya böl.1,5 yada 2 bardak su.bunu 5 dk kaynat.ılınınca süz ve iç.15 gün boyunca uygulayacaksın günde 2 defa.inşallah işe yarar.ama bu kürle ilgili onbinlerce teşekkür gelmiş ibrahim saraçoğlu'na.

arkadaşlar ben bu maydoz süt buharını ögrenmek istiyorum yumurlama dönemlerindemi yapılıyorcevaplarsanız sevinirim :44:

bende de yumurtlama problemi var. 8 aydır klomen kullanıyorum ancak tek yumurta çatlatma iğnesi vurabilecek kıvama geldi. aynı problem amcamın kızı ve kardeşim de de vardı. kardeşim 8 ayda hamile kaldı. amcamın kızının ise 9 sene çocuğu olmadı. kendinden eşinden bir sürü problemi vardı. 2 kez aşılama denedi hiçbirinde olmadı. en sonunda komşuları bir kadın var seni ona götürelim demiş ve gittiler. gittikleri kadın yumurtalıklarını elleriyle birşeyler yaparak yumuşaatmış sonra kendi hazırladığı bir kürü adetin 3.gününden sonra 3 gün hiç çıkarmadan beline sürülü kalmsını istemiş. 1 hafta sonra da maydanoz kürüne başlamasını istemiş. kürü yaptıktan sonra sıcağı sıcağına ilişkiye girin demiş. sonrasında 1 kez adet oldum ve ertesi ay hamile kaldım dedi. şimdi 2 yaşında bir kızı var. eğer olmazsa seni de götürrüz kadına dedi. korkuyorum ama biraz daha tedavi deneyeyim olmazsa gideceğim sanırım.

merhaba arkadaslar,

bu sut buharina oturma olayi ne zaman oluyor? yani yumurtlama zamaninda mi yoksa adet bittikten sonra mi? bilen arkadaslar yardimlarinizi bekliyorum.

kimse bilmiyormu ya da bu yontemi deneyen yok mu?

bizim köyde bir çok kişi bu yöntemle haöile kalmış teyzemde dahil..ısırgan ve maydozou kaynatıp buharına duruyorsun ama üstüne bir şey alıp iyice terlenecekmiş sonra ilişkiye girilecek ben yaptım ama fazla yapamadım korktum o yüzden olmadı benim..hem terleyememiştim...ama inanıyorum olur bu yöntemle..süt buharını deneyeceğim birde..galiba yumurtlama zamnı olsa iyi olr..adet bittikten 13 14 gün sonra

tesekkurler tatlim cevabin icin. evet bencede yumurtlama zamaninda olmali yoksa ne ise yarayacakki?

iyice denemek laizm. sicak su buhari var birde sut buhari ben sutle denemek istiyorum. ins. bebislerimize kavusuru, bir vesile olurda bu .

bende denedim buhara oturmayı beklemedeyim adet zamanını ben sadece maydanozla yetinmedim başka bitkilerin buharınada oturdum 9 gün sürdü sabah akşam oyurdum yaz aylarında olması daha iyi adet bitiminde başladım buhardan sonra ilişkiye giriliyo ben buharbitince belime yakı da vurdum bakalım inşallah işe yarar:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…