sa kizlar bir sorum olacak,bilgilerinizi beklliyorum.
ibasdan anlataym.ben 29.aralik 2007 yilinda evlendim.kizken adetlerim duzensizdi.evlendikden 2 yil sonra gebelik icin edaviye basladim yarim yamalak oldu (uzun ikaye).sonra 22 nisan 2010 da hamile oldugumu ogrendim test de sonra doktora gittim kese gozuktu ama malesef sevincim 1 hafda surdu dusuk yaptim,kurtaj oldum.3 ay ara vermem lazimdi,verdim.sonra tekrar tedaviye basladim.basladigim ay olmadim 13 eylulde adet oldum.glifor,folbiol kullandim.16 ekimde tekrar adet gordumadetimin 5 gunu klomen kullandm 5 gun boyunca sonra 1 kasimda pregnyl catlama ignesi vuruldum ve bekleme sureci,yine tutmadi.19 kasimda adet oldum dokdorum bana rahim filmi cekilmemi soyledi ve tup bebege baslayalim dedi,bidahaki adet oldugumda tekrar gitmemi soyledi .ben 23 yasindayim hemen tup bebege basvurmak istemedim,tedaviyi birakdim ilaclari kullanmamaya basladim,cok kafama takiyodum acaba oldumu ayiptir soylemesi iliskiye girmeyi odev gibi goruyodum.tup bebek icin erken oldugu icin bende herseyi boswerdim,boswerdigim gibi aklimdan bile gecmiyodu gebelik artik.adetimi bekliyodum sadece.heralde 22 Aralikda olacaktim adetimi olmadim dun 29 Aralik evlilik yil donumumuzdu bende test yaptim,acaba mi diye.tesdi yaptim beklemedim basinda gittim camasirlarimi katladim 5 dkk sonra gittim baktim bise yok.tek cizgi cope attim.sonra bi kac dkk sonra gittim baktim tekrar ikinci cizgi cikmis hafif ama belirgin.simdi ben acama hamilemiyim?yarin veya pazartesi gunu tekrar test yapacam .umutlanmak istemiyorum.namazlarimda coook dua ediyorum,sizlerinde dualarini bekliyorum insallah.allah hepimize hayirli saglikli evlatlar versin insallah.
bence tekrar test yap inşşşş Allahım wardır umarım
kimse bilmiyormu ya da bu yontemi deneyen yok mu?
tesekkurler tatlim cevabin icin. evet bencede yumurtlama zamaninda olmali yoksa ne ise yarayacakki?bizim köyde bir çok kişi bu yöntemle haöile kalmış teyzemde dahil..ısırgan ve maydozou kaynatıp buharına duruyorsun ama üstüne bir şey alıp iyice terlenecekmiş sonra ilişkiye girilecek ben yaptım ama fazla yapamadım korktum o yüzden olmadı benim..hem terleyememiştim...ama inanıyorum olur bu yöntemle..süt buharını deneyeceğim birde..galiba yumurtlama zamnı olsa iyi olr..adet bittikten 13 14 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?