Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

arkadaşlar 1,5 yıldır deniyoruz ama öncesinde 2,5 yıl korunmuştuk ama hap kullanmadım eşim korundu.hamile kalamamamda önceki korunmanın etkisi varmıdır bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun.cevap bekliyorum

canım doktora göründünmü acaba yani hem senin hemde eşinin kontrolden geçmesi gerek canım ama yinede umudunu kaybetme emi :ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis

hoşgeldin duru nerdesin yaa :)

destina hoşgeldin.bu site gerçekten çok faydalı sana herşekilde iyi gelicek bundan emin ol.
her ne şekilde korunursanız korunun 1 sene olmama ihtimali var destina 1,5 yıl oldu diyosun ilk önce durunun da dediği gibi neler yaptın doktora gittinmi eşin ne durumda.burada bişeyler bilen herkes sana yardımcı olacaktır emin ol :ecrin_bebek:

canım dışardaydım yeni geldim bir bakim dedim kaydirigubbakcemile2 keyifler nasıl

sevimsuuuuuu bugün son günün canııımmmmmmm güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz:ecrin_bebek:

bende keyifler iyi.sende durum nasıl hala test yaptırmadın mı
diğerleri de uğramadı inşallah hamilelikle dönerler sende dahil canım.

çevremde kimseye söyleyemiyorum gebe kalamadığımı busite bana çok iyi gelecek.eşimin sorunu yok benimde hormonlarda sorun yokmuş ama olmuyo haftaya tekrar gidicez doktora.ilk etapta hapmı kullanılıyor tecrübesi olanlar lütfen cevap

ayy sizinle konuşmak ne güzel arkadaşlar.ohh rahatlıyorum
..şu maydanoz kürünede yarın başlıcam ama ben 3 gün yatamam akşama kadar ayaktayım bi sorun olurmuki

kızlar bu sabah hamilelik için kan testi yaptırdım yarın akşam sonucu alacam

canım hap derken anlamadım benn delikafadulden
hormonlarının iyi olduğuna sevindim canım şu doktora bir görün bakalım bizede bildir bak yan topicte hamile kalmak isteyenler için yeni bir kür topiğinde arnavutgüzelinin topiğinide mutlaka okuyun buradaki süt maydanoz buharını da yapın

ayy inşallah durucum yarın dünyanın en güzel haberini alırsın :Saruboceq::Saruboceq:

canım aslında beklemekten yanaydım dün eczaneden hamilelik testi aldım bu sabah yaptım 2.ci çizgi silikti sanki :uhm: bakalım yarın akşam sonuç ne olacak

canım aslında beklemekten yanaydım dün eczaneden hamilelik testi aldım bu sabah yaptım 2.ci çizgi silikti sanki :uhm: bakalım yarın akşam sonuç ne olacak
duruuuuuuuuuu ciddimisin kısssssssssssss sen hamilesin ozaman ayyyyyyyyy silik çıkmışsa eğer kesin var
:teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:NE OLUR ALLAHIM DURU ARKADAŞIMIZIN MELEĞİ ONUNLA OLSUN NE OLUR ALLAHIM :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu sabah hamilelik için kan testi yaptırdım yarın akşam sonucu alacam

duruuum inşallah hayırlı haberler aırsın yarınaaa:teytey:allaaaaah bana güzel bir süpriz olucak hemdeee yola çıkmadan önceee:dance:dualarım seninlee inşallah karnında bebeiş vardır inşallah rabbiiim. teyzeeee oluyoruuuuuumm:teytey::sm_cool:sositososito

bilmiyorum canım yaaaa walla bilmiyorummm kan alana testin sonucunu bana telefonla bildirin dedim yok efendim bildiremezlermiş kızdım ama söylendim ama neyse dedimmm
yarın akşam 6 6.30 arası alacam kızlarr

arnavutum inşallah iyi haber verririm sana iyi yolculuklar canım ayyy sizleri teyze yapmak isterim ama çok silikti resimi koyamadım bilgisayara beceriksizim bennnn delikafadulden

:1shok:aaaaaa nasıl yaniiiiiiiiiiiiiiii duruuuuuuhihoyyyt amaneeeeeeen silikmiiiiii,inanmıyoruuum vallahamıııı??????:sm_cool:inşallah inşallaaaaah inşallaaaah ..rabbim o yüzünü sevindirsiiiin sana meleğini bağışlasııın duruum canım arkadaşım beniiiiim:1hug: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ben şimdi dayanamaam sabaha kadaaaar abuuuuu-tatlicadiarzu-

arnavutum sen bilirsin bu resim işini nasıl eklenmesi gerektiğini yazda duru arkadaşımız bizede göstersin testinihihoyyyt

YAAA duruuum bak yazdım benim topiğee hadi bi baa resmi yüklemeye çalııııış,noluur görelim şu silik çizgiyii hadii LÜFFEEEEEEN

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin gelin arnavutgüzelinin dopiğine gelin bir hamilemiz daha var duru arkadaşımız hamileeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…