arkadaşlar 1,5 yıldır deniyoruz ama öncesinde 2,5 yıl korunmuştuk ama hap kullanmadım eşim korundu.hamile kalamamamda önceki korunmanın etkisi varmıdır bilgisi olanlar lütfen yardımcı olun.cevap bekliyorum
hoşgeldin duru nerdesin yaa :)
destina hoşgeldin.bu site gerçekten çok faydalı sana herşekilde iyi gelicek bundan emin ol.
her ne şekilde korunursanız korunun 1 sene olmama ihtimali var destina 1,5 yıl oldu diyosun ilk önce durunun da dediği gibi neler yaptın doktora gittinmi eşin ne durumda.burada bişeyler bilen herkes sana yardımcı olacaktır emin ol :ecrin_bebek:
çevremde kimseye söyleyemiyorum gebe kalamadığımı busite bana çok iyi gelecek.eşimin sorunu yok benimde hormonlarda sorun yokmuş ama olmuyo haftaya tekrar gidicez doktora.ilk etapta hapmı kullanılıyor tecrübesi olanlar lütfen cevap
ayy inşallah durucum yarın dünyanın en güzel haberini alırsınkızlar bu sabah hamilelik için kan testi yaptırdım yarın akşam sonucu alacam
ayy inşallah durucum yarın dünyanın en güzel haberini alırsın:Saruboceq::Saruboceq:
duruuuuuuuuuu ciddimisin kısssssssssssss sen hamilesin ozaman ayyyyyyyyy silik çıkmışsa eğer kesin varcanım aslında beklemekten yanaydım dün eczaneden hamilelik testi aldım bu sabah yaptım 2.ci çizgi silikti sanki :uhm: bakalım yarın akşam sonuç ne olacak
kızlar bu sabah hamilelik için kan testi yaptırdım yarın akşam sonucu alacam
duruuuuuuuuuu ciddimisin kısssssssssssss sen hamilesin ozaman ayyyyyyyyy silik çıkmışsa eğer kesin var
:teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey::teytey::teytey:NE OLUR ALLAHIM DURU ARKADAŞIMIZIN MELEĞİ ONUNLA OLSUN NE OLUR ALLAHIM :Saruboceq::Saruboceq:
duruuum inşallah hayırlı haberler aırsın yarınaaa:teytey:allaaaaah bana güzel bir süpriz olucak hemdeee yola çıkmadan önceee:dance:dualarım seninlee inşallah karnında bebeiş vardır inşallah rabbiiim. teyzeeee oluyoruuuuuumm:teytey::sm_cool:sositososito
canım aslında beklemekten yanaydım dün eczaneden hamilelik testi aldım bu sabah yaptım 2.ci çizgi silikti sanki :uhm: bakalım yarın akşam sonuç ne olacak
kızlar negatif çıkma ihtimallide varrrrrrr CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?